Donaties doen met ongewenste cadeaubonnen

Inhoudsopgave:

Donaties doen met ongewenste cadeaubonnen
Donaties doen met ongewenste cadeaubonnen
Anonim
Vrouw met cadeaubon
Vrouw met cadeaubon

Als je nu in je portemonnee keek, is de kans groot dat je waarschijnlijk op zijn minst een paar ongewenste cadeaubonnen zou vinden die je helemaal vergeten was, weggestopt in de flappen en vouwen; Het internet maakt het doneren van cadeaubonnen aan liefdadigheidsorganisaties echter ongelooflijk eenvoudig. In plaats van uw cadeaubonnen van $ 25 en $ 50 weg te geven aan restaurants en winkels waar u nooit een voet in zou zetten om stof te verzamelen, of erger nog, weg te gooien, kunt u een paar minuten van uw dag de tijd nemen om uw portemonnee op te ruimen en een goed doel te steunen dat dichtbij is. die je nauw aan het hart liggen met donatie-cadeaubonnen.

Donatie van cadeaubonnen aan een goed doel

Eerlijk gezegd staan cadeaubonnen waarschijnlijk onderaan uw lijst met items die u voor ogen heeft als u overweegt te doneren aan een goed doel; toch accepteren veel liefdadigheidsinstellingen ongewenste cadeaubonnen als donaties aan hun goede doel. Als u een specifiek goed doel in gedachten heeft dat u wilt steunen, kijk dan eerst op hun website of neem contact op met hun plaatselijke kantoor om te zien hoe zij het liefst dat het saldo van de cadeaubon naar hen wordt overgemaakt. Dankzij het gemak van internet gebruiken de meeste liefdadigheidsinstellingen die giftcarddonaties accepteren online externe organisaties om het geld naar hun groep over te maken. Er zijn echter andere methoden om dit geld naar uw favoriete non-profitorganisaties te krijgen, dus het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat u de juiste route volgt voordat u per ongeluk het saldo van uw kaart wist tijdens het proces.

Hoe u cadeaubonnen online kunt doneren aan een goed doel

Duizenden goede doelen werken samen met externe groepen zoals CharityChoice om het geld van uw cadeaubon over te maken naar hun organisatie. Wanneer u bijvoorbeeld de CharityChoice-website bezoekt, bieden ze veel verschillende mogelijkheden waarvoor u kunt doneren. Als u ervoor kiest om een cadeaubonsaldo te doneren, gaat u naar hun vijfstappenproces, waar de geaccepteerde cadeaubonverkopers in een vervolgkeuzemenu worden vermeld. Van daaruit volgt u eenvoudigweg de instructies door de juiste kaartgegevens in te voeren en uw geld toe te wijzen aan een van hun meer dan 1000 liefdadigheidsinstellingen, en voila! Het saldo van uw cadeaukaart zou met succes moeten worden overgedragen. Andere goede doelen geven er de voorkeur aan om een directe link naar hun organisatie te gebruiken, zoals St. Jude Kids, die Cardcash gebruikt om het saldo van cadeaubonnen te ontvangen. Het is belangrijk op te merken dat deze externe groepen vaak een klein deel van uw donatie verzamelen om toe te wijzen aan de administratiekosten die u maakt tijdens het runnen van de website, maar het grootste deel van uw geld moet altijd naar het goede doel van uw keuze gaan.

Hoe Amazon-cadeaubonnen te doneren

Met de recente negatieve publiciteit die het Amazon-bedrijf heeft gekregen, overwegen velen van jullie misschien om de banden met het consumentenconglomeraat te verbreken, en een gemakkelijke manier om iets terug te geven terwijl je je huwelijk met Amazon beëindigt, is door wat dan ook te doneren Amazon-cadeaubonnen die je hebt liggen. Net zoals u uw andere ongebruikte cadeaubonnen doneert, kunt u ook uw ongebruikte Amazon-cadeaubonnen doneren. Websites zoals GiftCards4Change kunnen u helpen uw Amazon-cadeaubonnen te doneren; Selecteer simpelweg een van hun veertien verschillende cadeaubonnen voor e-mailbezorging, variërend van restaurants als Panera Bread tot bedrijven als Lowes, en volg vervolgens een kort aankoopproces om uw transactie te voltooien.

Jonge vrouw die cadeaubon doneert
Jonge vrouw die cadeaubon doneert

Hoe u delen van ongebruikte cadeaubonnen kunt doneren

Gedeeltelijk gebruikte cadeaubonsaldi zijn veel moeilijker elektronisch te doneren aan een non-profitorganisatie; Het is echter niet onmogelijk om ze te doneren. U hoeft alleen maar een paar extra stappen te doorlopen om er zeker van te zijn dat de organisatie waarin u geïnteresseerd bent uw donatie ontvangt. Hier zijn een paar stappen die u kunt nemen om uw gedeeltelijke cadeaubonsaldo toe te wijzen aan de goede doelen van uw keuze.

  • Doneer per post- Hoewel het een beetje archaïsch lijkt, geeft het opsturen van uw gedeeltelijk gebruikte cadeaubonnen naar een goed doel hen de kans om het geld te besteden waar hun behoefte het grootst is.
  • Persoonlijk doneren - Een andere manier waarop u uw gedeeltelijk gebruikte cadeaubonnen cadeau kunt doen, is door ze persoonlijk af te geven bij het kantoor van uw liefdadigheidsinstelling; aangezien veel basisorganisaties niet over het geld beschikken om samen te werken met deze grotere donatiewebsites, is dit een essentiële stap die u kunt zetten om uw lokale gemeenschap te steunen.
  • Gebruik het resterende saldo voor donaties - Als alle andere mogelijkheden falen, kunt u altijd het resterende saldo aan donatiemateriaal voor uw goede doel gebruiken - zelfs een restaurantsaldo kan gebruikt voor voedsel voor hulpontvangers of personeel en vrijwilligers.

Geef terug met cadeaubonnen

Hoewel een zero-waste levensstijl behoorlijk intimiderend is, hoeft geen enkel deel van het saldo van je cadeaukaart verloren te gaan als er ongelooflijke mogelijkheden zijn, zowel digitaal als persoonlijk, om je begaafde geld goed te kunnen besteden gebruik. Het maakt niet uit welk doel je voelt om te steunen, het nemen van dat gratis bedrag en het naar een goed doel sturen is een energiezuinige manier om de mensen en goede doelen te steunen die je dierbaar zijn.

Aanbevolen: