Hoe u een inzamelingsactie voor een stadionstoel plant

Inhoudsopgave:

Hoe u een inzamelingsactie voor een stadionstoel plant
Hoe u een inzamelingsactie voor een stadionstoel plant
Anonim
stoelkussen
stoelkussen

Niemand zit graag op koude, harde tribunes terwijl ze hun favoriete spelers aanmoedigen tijdens sportevenementen. Profiteer van deze veelgehoorde klacht door een inzamelingsactie voor stadionstoelen te organiseren om de fans op hun gemak te houden en geld in te zamelen voor uw groep.

Stap 1: Kies een verkoopformaat

Hoewel het lijkt alsof deze inzamelingsactie eenvoudig is, zijn er eigenlijk twee verschillende verkoopformaten. Het eenvoudigere formaat is om kussens te verkopen met de naam en het logo van uw groep. Als u wat meer geld wilt verdienen, kunt u advertentieruimte op de stoelen verkopen en deze vervolgens aan eindgebruikers verkopen.

  • Vraag lokale bedrijven om een advertentie op uw stadionstoelen te sponsoren. Selecteer een of twee advertenties van verschillende formaten en stel voor elk een prijs in. Elk bedrijf dat een advertentie koopt, krijgt zijn naam en eventueel logo op de stoel gedrukt.
  • Ontwerp je eigen kussen en verkoop het. U kunt klanten een bestelformulier aanbieden om zitplaatsen te kopen of deze rechtstreeks aan consumenten te verkopen op evenementen.

Stap 2: Beslis over het ontwerp

Voordat u verkopers met elkaar kunt vergelijken, moet u een goed idee hebben hoe u wilt dat uw zitkussens eruit zien.

Selecteer een stijl

Bedenk wie uw klant is, waar hij de stoel opbergt en waar hij deze gebruikt om de beste stijl te bepalen.

kussens met platte bodem worden bovenop de stoel geplaatst waar je kont zit. Stijlopties voor deze versie zijn onder meer:

  • Ingebouwd handvat
  • Bevestigd handvat
  • Geen handvat
  • Basis vierkant/rechthoek of aangepaste vorm

De neerklapbare achterbank en de onderste zitting zijn voorzien van bevestigde rug- en billensteunen. Stijlopties zijn:

  • Met handgrepen
  • Met armleuningen
  • Zonder armleuningen

Kleuren aanpassen

Als u weet wat u wilt voordat u onderzoek doet naar winkels, kunt u beslissen welke u wilt gebruiken op basis van de beschikbaarheid van het kleurenschema van uw voorkeur. Worden het de school- of teamkleuren voor een specifieke groep of ben je op zoek naar trendy, populaire kleuren?

Verzamel logo's

Verzamel vooraf de door u geselecteerde afbeelding of bedrijfslogo's, zodat u ze als referentie kunt gebruiken wanneer u bij winkels winkelt. Elke fabrikant kan andere eisen stellen aan de grootte van afbeeldingen.

Stap 3: Zoek een verkoper

Stadionstoelen zijn een populair item voor fondsenwerving, dus er is geen tekort aan catalogi of online winkels die ze verkopen. Vergelijk detailhandelaren voordat u er een selecteert en overweeg:

  • Groothandelskosten
  • Verzendkosten
  • Aanpassingsopties
  • Opties voor opnieuw bestellen
  • Klantenondersteuning
  • Besteltijdlijnen

Spirit Line

Spirit Line heeft meer dan 30 soorten kussens om uit te kiezen, inclusief plat of opklapbaar en stoelen gemaakt met advertenties op de achterkant. Prijzen variëren van ongeveer $ 3 tot $ 55 per kussen. Als je op zoek bent naar basisvormen en kleuren, dan is dit bedrijf geweldig. Hun meest populaire item is het Flip-Side Ad Seat Cushion, een plat kussen met aan de ene kant de naam en het logo van uw groep en aan de andere kant twaalf gelijke advertentieruimtes. Voor ongeveer $ 5 tot $ 6 per stuk kun je kiezen uit meer dan tien basiskleuren.

4Afdruk VS

Als u nieuw gevormde zitkussens wilt, heeft 4Imprint USA veel opties, van cirkels tot voetballen. Prijzen variëren van minder dan $ 2 tot ongeveer $ 30 per stoel. Ze verkopen standaard platte en opvouwbare kussens, samen met een unieke full-colour grafische ontwerpversie. Een standaard voetbalstadionkussen met handvat wordt verkocht voor iets meer dan $ 6 als je er 100 koopt. De dikke schuimlagen zorgen voor extra comfort en het ingebouwde handvat maakt het gemakkelijk te dragen.

inktkop

Als comfort uw topprioriteit is, is inktkop het bedrijf dat u moet kiezen. Ze verkopen alleen dikke stadionstoelen en bieden standaardvormen aan, samen met nieuwe vormen zoals de thuisplaat of een stoel met een zak. Prijzen variëren van ongeveer $ 1,50 tot iets minder dan $ 20. Hun Game Day Stadium-kussen heeft een verbonden rugleuning, een bodemkussen en een voorpaneel dat achter je benen rust. De gehele zitting kan in een vierkant worden opgevouwen en de beensteun is voorzien van een open vak, een gesloten vak en een houder voor blikjes. Elke stoel kost ongeveer $ 12 als u er meer dan 100 koopt.

Stap 4: Verkoop de stoelen

De snelle en gemakkelijke verkoopmethode is om de stoelen het hele jaar door rechtstreeks op evenementen te verkopen. Je andere optie is om een bestelformulier te maken en vervolgens betalings- en bezorgopties in te stellen voor degenen die een aankoop doen.

Marketingtips

Stadiumstoelmarketing houdt in dat u uw product voor klanten plaatst op plaatsen waar het product van pas zou kunnen komen.

  • Zet een tafel op bij de ingang van een stadion, veld of andere sportlocatie waar toeschouwers op harde stoelen zitten.
  • Laat indien mogelijk vrijwilligers rondlopen tijdens spelpauzes, zoals de rust, om kussens te verkopen aan het publiek.
  • Verkoop zitplaatsen op boosterevenementen.
  • Betrek ouder- en hulpvrijwilligers en leden van sport- en cheerleadingteams om kussens voor te verkopen.

Een wederzijds voordelige inzamelingsactie

Met inzamelingsacties voor zitkussens in het stadion kunt u geld verdienen, en ze dienen een doel voor uw klanten. Het verkopen van een nuttig product garandeert dat je er een markt voor hebt.

Aanbevolen: