Hoe kan ik ma altijdkaartjes maken voor een inzamelingsactie?

Inhoudsopgave:

Hoe kan ik ma altijdkaartjes maken voor een inzamelingsactie?
Hoe kan ik ma altijdkaartjes maken voor een inzamelingsactie?
Anonim
Evenement kaartje
Evenement kaartje

Probeer je uit te vinden hoe je ma altijdbonnen kunt maken voor een inzamelingsactie? Er zijn verschillende manieren om het zelf te doen en uw organisatie geld te besparen terwijl het evenement georganiseerd en soepel blijft verlopen.

Fondsenwervingsdinerevenementen

Een fondsenwervend dinerevenement kan een grote hoeveelheid geld inzamelen voor uw organisatie. Om dit soort evenementen succesvol te laten zijn, is er echter een aanzienlijke planning en organisatie vooraf nodig. Basiscomponenten van de planning zijn onder meer het versturen van uitnodigingen, het aanmaken van een toegangsbewijs voor de inzamelingsactie en het opnemen van andere fondsenwervende elementen in het evenement.

Fondsenwervende dinerevenementen kunnen verschillende elementen omvatten, zoals entertainment en een stille veiling. Het diner zelf kan een sit-down-aangelegenheid zijn of kan een meer informele gebeurtenis zijn waarbij gasten ter plaatse kunnen dineren of eten kunnen afhalen. Hoe dan ook, er zal een soort ma altijdticket moeten worden aangemaakt, zodat het evenement op een ordelijke manier kan plaatsvinden en gasten kunnen worden gevolgd terwijl ze voor de ma altijd betalen.

Het ma altijdkaartje maken

Bij het plannen van uw fondsenwervende dinerevenement kunt u de kosten verlagen door zelf het ma altijdticket te maken in plaats van een externe bron te betalen om dit voor u te doen. Het proces is eenvoudig als u een tekstverwerkingsprogramma op uw computer heeft, evenals enkele basisbenodigdheden.

Basisinformatie moet op elk ma altijdticket worden vermeld. Algemene ticketgegevens zijn onder meer:

  • Naam van het evenement
  • Datum en tijd
  • Evenementlocatie
  • Ma altijdkeuzes
  • Speciale voedingsoverwegingen
  • Ticketprijs

Om het ticket te maken, gebruikt u een programma zoals Microsoft Word en voert u uw gegevens in het document in. Zodra het document is ingesteld met al uw gegevens, drukt u een kopie af om te zien hoe het eruit ziet. Nadat u het naar wens heeft, kunt u op kantoor kopieën maken of bij een lokale drukkerij voor u laten maken. Kies voor papier dat stevig is en in de themakleuren van jouw evenement. Als jouw evenement het bewustzijn over borstkanker wil ondersteunen, kan een ticket gedrukt op roze papier een speciaal tintje toevoegen.

Voor inzamelingsacties die ma altijden aanbieden die kunnen worden afgehaald, is een eenvoudig ticket dat de ma altijdkeuze aangeeft en waarvoor wordt betaald alles wat je nodig hebt. Er kan een papiertje met het gekochte voedselproduct worden gemaakt en aan elke gast worden overhandigd terwijl deze voor de ma altijd beta alt. Zodra het artikel klaar is om opgehaald te worden, kan de gast het inleveren en met de ma altijd vertrekken.

Voor sommige soorten ma altijdevenementen, zoals een inzamelingsactie voor een smaaktest, is mogelijk niet meer nodig dan een ma altijdticket waarop staat "geef er één toe". Het kaartje kan vooraf of aan de deur worden gekocht en worden ingeleverd zodra de gast de festiviteiten betreedt.

Ticket alternatieven

Voor degenen die geen gebruik willen maken van een ma altijdbon, zijn er een paar opties. Overweeg om een gastenlijst te maken en aan te geven wat elke gast gaat eten. De gastenlijst zelf kan ook dienen als ma altijdbon. Als het evenement alleen op uitnodiging is, kan de gastenlijst worden gebruikt om namen af te vinken wanneer gasten arriveren. Voor degenen die vooraf betaald hebben, markeer dat op de gastenlijst, evenals degenen die aan de deur betalen.

Als er maar één optie is, is er geen reden om een speciaal ticket aan te maken voor toegang of ma altijdselectie. Als u gasten de keuze geeft wat ze willen eten, kunt u plaatskaartstickers gebruiken om bestellingen aan te duiden. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, plak dan op elke plaatskaart een sticker in een specifieke kleur om de ma altijdkeuze aan te geven. Gebruik bijvoorbeeld rood voor een rundvleesgerecht en blauw voor een visgerecht. Zorg ervoor dat u de servers vertelt wat elke kleur betekent, zodat er geen verwarring ontstaat bij het bezorgen van de ma altijden.

Meer overwegingen

Ma altijdkaartjes die worden gebruikt bij een fondsenwervend evenement zijn een geweldige manier om het evenement georganiseerd te houden en de gasten dienovereenkomstig te voeden. Ma altijdkaartjes kunnen vóór het evenement naar elke gast worden gemaild of bij aankomst aan elke gast worden uitgedeeld. Voor meer ideeën kunt u contact opnemen met andere lokale organisaties om te zien wat het beste heeft gewerkt voor hun specifieke dinerevenement. Houd er rekening mee dat er geen vaste regel bestaat over hoe een ma altijdbon eruit moet zien. Pas het aan uw evenement aan en gebruik wat het beste werkt voor de specifieke behoeften van uw organisatie.

Aanbevolen: