Rietverspreiders verkopen voor uw inzamelingsactie

Inhoudsopgave:

Rietverspreiders verkopen voor uw inzamelingsactie
Rietverspreiders verkopen voor uw inzamelingsactie
Anonim
Rietverspreider
Rietverspreider

Het verkopen van rietverspreiders is een origineel idee dat zich onderscheidt van alle bakverkopen en autowasstraten van dit jaar. Als je op zoek bent naar een echt uniek fondsenwervingsidee voor je organisatie, probeer dan deze geurige geschenken.

Waar kunt u uw diffusers verkrijgen

Als u besluit rietverspreiders te verkopen voor uw fondsenwerving, moet u eerst een gerenommeerd bedrijf vinden dat de producten verkoopt. Er zijn er veel online beschikbaar, maar het is slim om je onderzoek en prijsvergelijking te doen, omdat je zo min mogelijk overhead wilt hebben.

Crossroads originele ontwerpen

Crossroads Original Designs biedt een fondsenwervingsprogramma waarmee u tot 50 procent winst kunt verdienen op elk verkocht artikel en producten bevat die in de VS zijn gemaakt. Hun rietverspreiders worden per stuk verkocht voor ongeveer $ 22 tot $ 25, en zijn verkrijgbaar in geuren zoals kaneelbroodje, appel, linnen en lila. U heeft de keuze om diffusers en andere geurproducten te verkopen via de catalogus van het bedrijf of online.

America's Fondsenwerving Express

Hoewel ze verschillende soorten fondsenwervers aanbieden, heeft America's Fundraising Express ook een grote selectie rietverspreiders waarmee u tot 45 procent winst kunt maken. Hun "Touch of Elegance" kaarsen- en cadeaucollectie bevat zes geuren, elk in een andere kleur fles. De geur Lavender Spa zit bijvoorbeeld in een diepblauwe fles. Elke diffuserset wordt verkocht voor ongeveer $ 20. Gebruik de meegeleverde catalogus en het bestelformulier om te verkopen en bestel vervolgens de verkopen van de hele groep in één keer en ontvang gratis verzending als u meer dan vijfentwintig afzonderlijke stukken koopt.

Nieuwe ideeën voor fondsenwerving

Verdien tot 45 procent winst wanneer u verkoopt via de S'Kool Smartz-brochure 'Light Up the Holidays' van New Fundraising Ideas. Deze catalogus bevat tientallen items met een wintervakantiethema, waaronder rietverspreiders in geuren als Holly Berry, Pine Forest, Pumpkin Spice en French Vanilla. Ze worden elk verkocht voor ongeveer $ 16 en worden geleverd in een doorzichtige glazen pot met een bijpassend etiket met een potloodtekening van de geur.

Je eigen maken

Je kunt je eigen inzamelingsactie voor rietverspreiders maken door kits in de groothandel te kopen of ze zelf te maken. Hoewel het misschien meer tijd kost, kan het uw winst vergroten.

DIY Rietverspreidersets

Als je je bijzonder ambitieus voelt, of als je een lid van je groep hebt dat buitengewoon sluw is, kun je ook je eigen rietverspreiders maken voor de fondsenwervers.

  • Koop het riet in een handwerkwinkel en koop vervolgens glazen vazen met een smalle bovenkant en een brede onderkant. De truc is om ervoor te zorgen dat het riet de opening volledig vult, zodat de oliën door het riet worden opgenomen en de lucht in gaan.
  • Meng babyolie met je favoriete parfum of bodyspray om je eigen geur te maken of koop diffuserolie in ambachtelijke winkels. Verpak de olie in een klein potje met deksel.
  • Stel kits samen, inclusief riet, een fles en de olie. Personaliseer de flessen met gepersonaliseerde stickers door grote blanco etiketten of cadeaukaartjes te versieren.

Verkoop en marketing

De meest efficiënte manier om je eigen diffuser-inzamelingsactie te organiseren is met een pre-ordersysteem. Kies een aantal vaas- en geuropties en maak vervolgens een bestelformulier met deze keuzes. Verdeel de bestelbonnen met een vaste inleverdatum en vraag om geld bij de bestelling. Nu kunt u alleen de hoeveelheid benodigdheden kopen die u nodig heeft om de bestelling uit te voeren. Stel de kits en bestellingen samen en plan vervolgens een ophaaldatum en -locatie of vraag verkopers om deze onder hun klanten te distribueren. Om het maximale uit uw inzamelingsactie te halen, kiest u een seizoen en de bijbehorende geuren. Oliën met een herfstthema kunnen bijvoorbeeld pompoen en appel zijn.

De trekking van rietverspreiders Inzamelingsacties

Het verkopen van rietverspreiders lijkt misschien een vreemde keuze als je kijkt naar de andere populaire fondsenwervende opties die er zijn. Dit is echter geen mainstream idee, dus het heeft de neiging succesvol te zijn dankzij de nieuwigheid. Het verkopen van geurstokjes is een relatief nieuw idee, en uw doelgroep zal dol zijn op het eenmalige, calorievrije alternatief.

Redenen waarom klanten dol zijn op dit product zijn:

  • Ze zijn subtiel, stijlvol en passen in elk interieur.
  • Leuke geuren verfrissen de lucht zonder overweldigend te worden.
  • Glazen diffuserpotten voelen elegant en duur aan.

Een nieuw product

Als je je volgende inzamelingsactie wilt onderscheiden van de rest, kies dan voor dit milieuvriendelijkere kaars alternatief. Omdat diffusers overal van huis tot kantoor kunnen worden gebruikt, is uw klantenbestand onbeperkt.

Aanbevolen: