Waar kan ik mijn belastingaangifte in Californië versturen?

Inhoudsopgave:

Waar kan ik mijn belastingaangifte in Californië versturen?
Waar kan ik mijn belastingaangifte in Californië versturen?
Anonim
Belastingbetalingen in Californië
Belastingbetalingen in Californië

Vraagt u zich af waar u uw belastingaangifte in Californië naartoe moet sturen? De vraag is heel specifiek, maar impliceert ook dat een individu afziet van de andere mogelijkheden om zijn aangifte in te dienen. Zowel bedrijven als individuele inwoners kunnen hun belastingaangiften in Californië elektronisch indienen. Degenen die ervoor kiezen om hun Californische belastingen per post op te sturen, kunnen dat nog steeds doen, maar het kan zijn dat het elektronisch indienen ervan sneller en net zo veilig is.

Waar kunt u belastingaangiften in Californië versturen

Zowel persoonlijke belastingbetalers als bedrijven kunnen hun ingevulde belastingaangiften naar de Franchise Tax Board van de staat Californië sturen. Er zijn

Individuen

Het postadres voor individuele belastingaangiften in Californië varieert afhankelijk van of een betaling wordt opgenomen in het formulier.

  • Met betaling:Als u uw persoonlijke belastingaangifte samen met een betaling per post wilt indienen, stuurt u deze naar het volgende adres: Franchise Tax Board, PO Box 942867, Sacramento, CA 94267 -0001
  • Zonder betaling: Wanneer u een belastingaangifte in Californië verzendt zonder betaling, gebruikt u het volgende adres: Franchise Tax Board, PO Box 942840, Sacramento, CA 94240-0001.

Bedrijven

Bij het versturen van een bedrijfsbelastingaangifte naar de staat Californië is het grootste deel van het postadres hetzelfde, ongeacht of een betaling is inbegrepen, maar de postcode-extensie is anders.

  • Met betaling: Franchise Tax Board, PO Box 942857, Sacramento, CA 94257-0501
  • Zonder betaling: Franchise Tax Board, PO Box 942857, Sacramento, CA 94257-0001

Zorg ervoor dat u de juiste bestanden archiveert

Als je de vraag stelt: "Waar moet ik mijn belastingaangifte in Californië naartoe sturen", houd er dan rekening mee dat je ook al het juiste papierwerk moet insturen en dat je dit uiterlijk op 15 april per post moet hebben gemarkeerd.

Zorg ervoor dat het juiste belastingformulier voor uw specifieke situatie compleet is en ondertekend is door alle partijen die op het formulier vermeld staan

Betaal per post samen met uw belastingformulier als u geld schuldig bent aan de staat. Deze betaling kan worden verzonden via een cheque of via een postwissel die betaalbaar wordt gesteld aan de Franchise Tax Board

Voer uw burgerservicenummer of het belastingidentificatienummer van het Californische bedrijf in op de cheque of postwissel. Vermeld ook het belastingjaar op de postwissel of de cheque

Zorg er bij belastingaangiften voor bedrijven voor dat de volledige wettelijke naam van het bedrijf duidelijk wordt vermeld, inclusief het wettelijke adres

Door dit te doen, wordt ervoor gezorgd dat de belastingen correct worden ontvangen en georganiseerd, zodat de belastingafdeling deze snel kan verwerken.

Accountant of bankier die enkele berekeningen doet
Accountant of bankier die enkele berekeningen doet

Overweeg andere archiveringsopties

Naast het versturen van een belastingformulier kunnen individuen ook andere methoden kiezen om hun belastingkosten te betalen. Individuen en bedrijven kunnen, afhankelijk van hun specifieke behoeften, op verschillende manieren belasting betalen.

  • Web Pay:Hiermee kunnen betalingen online worden voltooid voor het specifieke verschuldigde bedrag. Betalingen kunnen tot een jaar van tevoren plaatsvinden en worden automatisch afgeschreven.
  • Creditcard: Creditcardbetalingen, inclusief betalingen met een Discover/NOVUS-kaart, American Express, Visa of MasterCard, kunnen online of telefonisch worden gedaan. Er kunnen kosten aan verbonden zijn.
  • Western Union: Een andere optie kan online of telefonisch worden gemaakt. U kunt dit type betaling persoonlijk uitvoeren.
  • Afbetalingsplan: Een vooraf afgesproken overeenkomst met de belastingdienst kan maandelijkse betalingen mogelijk maken.

Meer informatie over belastingbetalingen in Californië

Deze informatie wordt uitsluitend ter informatie verstrekt. De vereisten van de staat zijn aan verandering onderhevig. Ga naar FTB.ca.gov om de huidige vereisten te verifiëren of om meer informatie te krijgen over het indienen van belastingaangiften in Californië. Als alternatief kunt u tussen 07.00 en 17.00 uur de klantenservice van de California Tax Board bellen op 800-852-5711. PST. Het bureau heeft ook een geautomatiseerde hulplijn, die 24 uur per dag bereikbaar is door te bellen naar 800-338-0505. Contact opnemen met de klantenservice is een goede optie als u zich afvraagt wat de status is van uw belastingaangifte, betaling of terugbetaling.

Aanbevolen: