Waar vind ik mijn belastingteruggave van de staat Georgia?

Inhoudsopgave:

Waar vind ik mijn belastingteruggave van de staat Georgia?
Waar vind ik mijn belastingteruggave van de staat Georgia?
Anonim
brievenbus controleren
brievenbus controleren

Het Georgia Department of Revenue vraagt belastingbetalers om 90 werkdagen na indiening van de belastingaangifte de tijd te geven om de belastingaangifte te beoordelen en te verwerken. Als er meer tijd is verstreken sinds het indienen van uw aangifte, kunt u de status van uw belastingteruggave opzoeken via de website van het Georgia Tax Center.

Uw terugbetaling aan de staat Georgia vinden

U kunt de status van de belastingteruggave van uw lopende jaar 24 uur per dag, zeven dagen per week controleren via de website van het Georgia Department of Revenue. De informatie wordt dagelijks bijgewerkt.

  1. Ga naar de pagina Waar is mijn restitutie op de website van de afdeling.
  2. Klik op de link 'Controleer de status van uw terugbetaling'.
  3. Voer uw burgerservicenummer of individueel belastingbetaleridentificatienummer (ITIN) in.
  4. Voer het restitutiebedrag in dat u verwacht te ontvangen. Het getal moet exact overeenkomen met het berekende teruggaafbedrag uit uw ingediende belastingaangifte.
  5. Klik op de knop "Volgende" om uw aanvraag in te dienen en de status van uw belastingteruggave te achterhalen.

De resultaten interpreteren

Na verzending geeft het programma de status van de terugbetaling weer: verzonden, in uitvoering of onbekend.

  • Verzonden:Een "verzonden" terugbetaling betekent dat het naar u onderweg is. Als uw teruggave de status 'verzonden' heeft en u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u tussen 8.00 en 17.00 uur contact opnemen met de Taxpayer Division op 877-423-6711. Eastern Standard Time (EST) op elke werkdag.
  • In behandeling: De status "in behandeling" betekent dat de afdeling uw retourzending heeft ontvangen, maar de beoordeling ervan nog niet heeft voltooid of u een terugbetalingscontrole heeft verstrekt.
  • Onbekend: De status "onbekend" betekent dat uw retourzending niet is ontvangen. Als u zeker weet dat u het heeft ingediend, kunt u contact opnemen met de Afdeling Belastingen.

Uw terugbetaling claimen

Als u denkt dat u recht heeft op een terugbetaling, maar deze nog niet heeft ontvangen, gebruik dan het online systeem van het Department of Revenue. Als u uw terugbetaling of retournering nog steeds niet online kunt vinden, neem dan rechtstreeks contact op met het bureau.

Aanbevolen: