Grote maten tienerkleding vinden

Inhoudsopgave:

Grote maten tienerkleding vinden
Grote maten tienerkleding vinden
Anonim
plus size tiener glimlachend met vrienden
plus size tiener glimlachend met vrienden

Of je stijl nu klassiek of trendy is, er zijn veel opties zowel online als in fysieke winkels voor tieners met een grotere maat. Van flatterende jurkjes tot comfortabele leggings en schattige tops, je vindt de kleding die je zoekt in de juiste maten en stijlen.

Online tienermode in grote maten

Online kopen maakt winkelen een fluitje van een cent, en veel online retailers die tienermode in grote maten verkopen, hebben tegenwoordig een klantvriendelijk retourbeleid dat het gemakkelijk maakt om kledingstukken te retourneren die je niet bev alt of die niet helemaal passen rechts. Omdat kledingmerken kunnen verschillen in hun specifieke maten, bekijk de maattabellen voordat je koopt.

Hier zijn een paar online plaatsen om u op weg te helpen:

Wees gewoon

Simply Be biedt kledingstijlen in de maten 8 tot en met 28 in een compleet assortiment mode, van galajurken tot jeans. Ze richten zich op het aanbieden van trendy mode, met prijzen variërend van ongeveer $ 20 tot $ 190, hoewel er veel stijlen beschikbaar zijn onder de $ 50. Verkoopaanbiedingen kunnen oplopen tot 30 procent korting en de opruimingssectie kan oplopen tot 75 procent korting. Verzending is gratis bij bestellingen van meer dan $ 50, en alle artikelen kunnen binnen 60 dagen na ontvangst gratis worden geretourneerd. Modewebsite Vox noemt Simply Be een van de beste plekken om te winkelen vanwege hun aanbod aan stijlen voor alle smaken.

ModCloth

Tienermeisjes die van klassieke looks en vintage stijlen houden, zullen dol zijn op ModCloth, waarvan de grote maten tot 4XL gaan. Ze omvatten jurken, tops, broeken, jumpsuits, badkleding, bovenkleding en meer. Prijzen variëren van ongeveer $ 40 tot $ 120, met gratis verzending over land bij bestellingen van meer dan $ 75. Met Flash-verkopen kunt u 15 procent of meer besparen, en ze hebben ook een app waarmee u gemakkelijk onderweg kunt winkelen. Weet u niet zeker wat u moet dragen? Chat met de ModStylisten voor advies. Retourneren is gratis met de mogelijkheid tot terugbetaling (binnen 30 dagen) of omruilen (binnen 90 dagen). Bij ruilen binnen 30 dagen ontvang je een extra winkeltegoed van $ 5. Rank and Style vermeldt ModCloth als een van de top 10 beste kledingwinkels voor grote maten en prijst het om zijn leuke retromode.

Fantastische fit en flare-shirtjurk
Fantastische fit en flare-shirtjurk

Asos

Asos is een retailer die zich richt op het aanbieden van frisse, unieke stijlen in meer dan 30 maten, waaronder genderneutrale collecties en onafhankelijke ontwerpers. Ze hebben ook ethische handels- en duurzaamheidsstrategieën. Kledingkosten variëren van ongeveer $ 24 tot $ 85. Hoewel ze in Groot-Brittannië zijn gevestigd, biedt de winkelier gratis standaardverzending bij bestellingen van meer dan $ 49.99 naar de VS, met gratis retourneren binnen 28 dagen na ontvangst van uw bestelling. Van feestjurken tot truien tot jassen: studenten krijgen 10 procent korting op alle producten. Asos neemt de nummer één plek in op Cosmopolitan's lijst van beste plekken om te winkelen voor meiden met rondingen - het tijdschrift wijst erop dat ze consequent geweldige looks bieden, zowel in trends als klassiekers.

Eloquii

Hoewel Eloquii verschillende locaties in grote steden heeft, is hun website een populaire online bestemming voor plus size mode. Ze richten zich op trendy, eigentijdse looks in de maten 14 tot en met 28. Vind een volledig assortiment looks, van vrouwelijke maxi-jurken tot moderne tops en leggings. Prijzen variëren van ongeveer $ 30 tot $ 150, en hoewel sommige van de normale prijzen misschien wat hoog zijn voor een tienerbudget, bieden de winkels vaak uitverkoop en kortingsbonnen aan, zoals 40 procent korting op de originele prijzen of geselecteerde stijlen van $ 25. Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen van $ 125 of meer, en retourzendingen (exclusief artikelen uit de definitieve verkoop) worden binnen 30 dagen na de datum op de kassabon geaccepteerd. Eloqoii staat ook in de top 10 van Rank and Style, waarbij recensenten opmerken dat dit het beste is voor fashion-forward en catwalk-geïnspireerde stijlen.

Waar vind je grote maten tienerkleding lokaal

Soms is het gewoon veel handiger om naar het centrum te rijden naar een favoriet winkelcentrum voor tienerkleding in grotere maten, dan de hele dag online te surfen.

Voor degenen die liever offline winkelen en met een beperkt budget werken, bekijk het volgende:

Verzengend

Torrid verkoopt trendy moderne kleding in de maten 10 tot en met 30, met tientallen locaties in de VS, met locaties in winkelcentra en outlet-winkelcentra. Met trendy stijlen voor alles, van schoolkleding tot date-avonden, samen met sportkleding, badkleding en zelfs een Fan Girl-collectie voor tieners die geen genoeg kunnen krijgen van stijlen geïnspireerd door de popcultuur, is er iets voor elke tiener met rondingen. De meeste items variëren van ongeveer $ 20 tot $ 80. U kunt ook online winkelen (€ 6,- verzendkosten) waarbij retourzendingen zijn toegestaan voor artikelen die u binnen 60 dagen na aankoop in de winkel of online hebt gekocht.

Sailor Moon sterrenbeeld shirtjurk
Sailor Moon sterrenbeeld shirtjurk

Regenboog

Rainbow heeft honderden winkels door het hele land, dus de kans is groot dat je er een kunt vinden in een winkelcentrum bij jou in de buurt. De focus ligt op het aanbieden van modieuze stijlen tegen betaalbare stijlen, en hoewel ze dames- en kinderkleding aanbieden, zullen tieners met een grotere maat genoeg hebben om uit te bladeren in hun grote matencollecties (maten 16 tot 24 of 1-4X). Ze omvatten top- en broeksets, losse items, jurken, lingerie, rompertjes en badkleding, met items zoals grafische T-shirts vanaf ongeveer $ 8 en oplopend tot ongeveer $ 25 voor zaken als denim en jassen. Online winkelen is ook mogelijk (gratis verzending boven $ 50) met gratis retourneren in de winkel binnen 30 dagen. Ze hebben ook een layaway-programma. De populaire modeblog Fat Girl Flow noemt Rainbow een van de best betaalbare winkels en noemt het als favoriet vanwege hun stijlvolle basics en trendy stukken.

Voor altijd 21

Forever 21, een andere populaire plek in winkelcentrum in heel Amerika, is ook een geweldige plek om trendy kleding te vinden die niet duur is. Ze bieden een volledig assortiment maten in schattige jurkjes, tops, broeken en shorts, jassen, hoodies, badkleding en meer. De prijzen kunnen variëren van ongeveer $ 10 tot $ 70, maar er zijn veel goedkope stukken en frequente kortingen vanwege de uitverkoop. Hoewel de stijlen schattig en modern zijn, is het onwaarschijnlijk dat sommige items, zoals croptops en gescheurde denim, voldoen aan de kledingvoorschriften van school. Koop ook online, met gratis verzending vanaf $ 50. Aankopen in de winkel kunnen binnen 30 dagen na aankoop worden geretourneerd; online retourzendingen worden binnen 30 dagen na de verzenddatum geaccepteerd. PopSugar vermeldt Forever 21 als een van de beste keuzes voor grote maten en prijst hun leuke stukken en betaalbare prijzen.

Grote maat Levis 311 Shaping skinny jeans
Grote maat Levis 311 Shaping skinny jeans

Vintage- en doe-het-zelf-mode

Houd er ook rekening mee dat sommige kringloopwinkels, zoals Plato's Closet, grote maten voor tieners kunnen verkopen. Dit is een ideale plek om te winkelen als je een beperkt budget hebt of op zoek bent naar vintage kleding.

Een ander idee om te proberen is je plaatselijke stoffenwinkel. Hier vindt u een mooie selectie plus-size patronen die u naar eigen wens kunt aanpassen. Of beter nog, als je een kei bent in naaien, waarom ontwerp je dan niet je eigen trendy garderobe?

Er op je best uitzien

Hoewel velen beweren dat de term 'grote maten' volledig moet worden afgeschaft, hebben veel detailhandelaren nog steeds maten die zij 'grote maten' noemen. Dit kan handig zijn om maten aan te geven, maar ongeacht de terminologie die ze gebruiken, bieden steeds meer merken en retailers inclusieve maten aan, dus er zijn meer opties om uit te kiezen. Tegenwoordig worden veel van de meer traditionele stylingtips voor grote maten (zoals alleen het dragen van verticale strepen of het vasthouden aan donkere kleuren) als achterhaald beschouwd, dus de beste modetips omvatten een focus op het vinden van wat goed voor je voelt.

Harry Potter Marauders Map goudfolie legging
Harry Potter Marauders Map goudfolie legging

Focus op snit en pasvorm

Let op de snit, de drapering en de vloei van de stof. Dit is vaak belangrijker dan het kleurenpatroon als het gaat om hoe flatterend een kledingstuk is. Als het over een gebied scheert dat je niet wilt benadrukken, maar op een plek past waar jij je prettig bij voelt, is de kans groot dat het een winnaar is, ongeacht of het de traditionele modetips voor grote maten volgt. Kleding moet goed bij je lichaamsvorm passen, ongeacht de stijl.

Vermijd passende kleding niet

Hoewel veel kledingstukken - zoals losse tunieken, maxi-jurken en soepelvallende asymmetrische truien er prachtig uitzien - richt je niet uitsluitend op losse mode. De sleutel is om ervoor te zorgen dat het past op een manier die comfortabel is, maar ook vorm heeft, zodat het er op maat uitziet voor uw lichaam. De appelvormen voor meisjes kunnen er bijvoorbeeld geweldig uitzien in topjes met aansluitende banden en losse bustes, meisjes met peervormen kunnen tops met ruches en aansluitende rokken een flatterende combinatie vinden, en meisjes met rechte figuren (ongedefinieerde tailles) kunnen profiteren van jurken of jumpsuits die mooi zijn. getailleerd in de taille.

Details maken het verschil

Vaak zijn het de details die een grote impact hebben op hoe je algehele kleding eruit ziet en aanvoelt. Tieners die grote maten dragen, moeten zich concentreren op het vinden van kleuren en stijlen waar ze van houden en waar ze zich goed bij voelen. Een paar andere stijltips die kunnen helpen zijn:

  • Don schuwt riemen. Ze kunnen goed werken voor elke lichaamsvorm. Bij smalle riemen kunt u overwegen deze op het smalste deel van het lichaam te plaatsen (bij sommigen kan dit onder de buste zijn). Dit ziet er schattig uit met jurken. Brede riemen kunnen er geweldig uitzien op de heupen (een beetje blozen van de bovenste stof werkt goed bij deze look) of taille.
  • Zoek naar halslijnen waar je van houdt. Er zijn talloze verschillende halslijnopties, en deze kunnen een grote impact hebben op hoe een jurk of top past. Probeer stukken met een andere halslijn (en wees er niet voor terug) met een andere halslijn - keyhole, v-hals, asymmetrisch, nep of schildpad, boot, off-the-shouter, afgerond, enzovoort - om te vinden favorieten.
  • Kleuren en patronen kunnen je vriend zijn. Gedurfde patronen en felle kleuren kunnen er op elk formaat even mooi uitzien. Het is belangrijker om ervoor te zorgen dat de kleuren bij uw haar- en huidskleur passen. Dramatische patronen laten dames er niet noodzakelijkerwijs groter uitzien - sterker nog, de visuele impact, vooral bij gepaarde patronen (bijvoorbeeld een gestreept topje en een gebloemde rok), kan het tegenovergestelde doen.

Stijlvolle opties

Tegenwoordig zijn er tientallen geweldige winkelmogelijkheden voor tieners met een grotere maat. Met alle keuzes op de markt is het niet nodig om stijl op te offeren in een poging de perfecte maat te vinden.

Aanbevolen: