Wetten voor het verkopen van kaarsen in de VS: juridische basis voor uw kaarsenbedrijf

Inhoudsopgave:

Wetten voor het verkopen van kaarsen in de VS: juridische basis voor uw kaarsenbedrijf
Wetten voor het verkopen van kaarsen in de VS: juridische basis voor uw kaarsenbedrijf
Anonim
Serieuze eigenaar die kaars controleert
Serieuze eigenaar die kaars controleert

Een kaars geeft bij veilig gebruik vele uren schoonheid en sfeer. Het fonkelende kaarslicht gecombineerd met elegante kleuren en verfijnde geuren zorgen voor een geweldige zintuiglijke ervaring. Hoewel kaarsen op zichzelf al decoratiestukken zijn, mogen deze prachtige kunstwerken ook potentiële gevaren voor de gezondheid en de veiligheid inhouden. Als u van plan bent kaarsen in de Verenigde Staten te verkopen, moet u de wettelijke vereisten voor de verkoop van zelfgemaakte kaarsen begrijpen, waaronder industrienormen en veiligheidsvoorschriften.

Wettelijke vereisten voor de verkoop van zelfgemaakte kaarsen

De National Candle Association (NCA) heeft een belangrijke rol gespeeld bij het creëren van een reeks normen voor de kaarsenindustrie. Deze normen zijn ontwikkeld en gepubliceerd via ASTM International en schetsen duidelijk belangrijke wettelijke vereisten. Ze zijn ontworpen om de toename van het aantal branden als gevolg van kaarsen te helpen bestrijden.

Zes belangrijke normen

De zes belangrijkste normen en volledige informatie, plus een gedetailleerde beschrijving, zijn te vinden op de kaarsensubcommissiepagina van de ASTM Information-website. In het kort omvatten de normen:

  • Standaardgids voor terminologie met betrekking tot kaarsen en bijbehorende accessoires
  • Standaardspecificatie voor brandveiligheidslabels voor kaarsen
  • Standaardspecificatie voor containers van gegloeid soda-kalk-silicaatglas die zijn geproduceerd voor gebruik als kaarsencontainers
  • Standaardtestmethode voor het verzamelen en analyseren van zichtbare emissies van kaarsen terwijl ze branden
  • Standaardspecificatie voor brandveiligheid voor kaarsen
  • Standaardspecificatie voor brandveiligheid voor kaarsaccessoires

Samenvatting van de richtlijnen voor de veiligheid en etikettering van kaarsen

De normen voorzien kaarsenfabrikanten van brandprestatie-eisen voor kaarsen en alle kaarsaccessoires. U bent bijvoorbeeld verplicht om op elke kaars een brandveiligheidswaarschuwingslabel te plaatsen. Deze etikettering kan op geen enkele manier worden verborgen. Het etiket moet het officiële brandalarmsymbool bevatten, samen met het woord WAARSCHUWING, gevolgd door informatie over brandgevaar en veiligheid.

Standaard voor glazen kaarsenhouders

Glazen containers die voor kaarsen worden gebruikt, hebben een norm voor transparant of niet-transparant natronkalksilicaatglas. Kaarsenfabrikanten die glazen containers gebruiken, moeten voldoen aan de normen voor gespecificeerd uitgloeien en thermische schokken van het glas.

Standaard voor kaarsemissies en testen

De kaarsemissies moeten worden getest door de standaardtests en evaluatie te volgen. Eén van de doelstellingen van de tests is het verminderen van de zichtbare rookuitstoot. De standaard biedt richtlijnen voor de prestaties van kaarsen en de procedures voor de test.

Aanbevolen: