Subsidies voor woningverbetering in New Jersey

Inhoudsopgave:

Subsidies voor woningverbetering in New Jersey
Subsidies voor woningverbetering in New Jersey
Anonim
Subsidies voor woningverbetering in New Jersey
Subsidies voor woningverbetering in New Jersey

subsidies voor woningverbetering helpen bewoners een veiliger huis te creëren of het rendement op hun investering te verbeteren door de financiële hulp te bieden die nodig is om reparaties, verbeteringen of verbouwingen uit te voeren. Inwoners van New Jersey komen mogelijk in aanmerking voor specifieke subsidies via staats- en federale programma's.

Op New Jersey gebaseerde subsidies voor woningverbetering

Hoewel er niet veel subsidies beschikbaar zijn voor reparaties en verbeteringen aan huizen, zijn er een paar die alleen gericht zijn op inwoners van New Jersey.

Union County Woningverbeteringsprogramma

Als u inwoner bent van Union County in New Jersey, komt u mogelijk in aanmerking voor geld via het Home Improvement Program, dat geld uitdeelt aan huiseigenaren met een laag en gemiddeld inkomen. Dit programma wordt gefinancierd via de Community Development Block Grant Funds. Aanvragers moeten hun behoeften op het gebied van woningverbetering, hun inkomen en de leeftijden van alle bewoners van het te screenen huis ter goedkeuring beschrijven.

Hulp bij weersinvloeden

Als uw huis tijdens een storm beschadigd is, of verbeteringen nodig heeft om het bestand te maken tegen toekomstige stormschade, komt u mogelijk in aanmerking voor financiële steun in New Jersey via Weatherization Assistance. Er is subsidiegeld beschikbaar voor ouderen, gehandicapten en inkomensgekwalificeerde bewoners voor reparaties of om de energie-efficiëntie van hun huis te helpen verbeteren. Gekwalificeerde aanvragers moeten zich aanmelden tussen 1 oktober en 30 september of tussen 1 april en 31 maart.

Andere subsidies

Vaak is er mogelijk subsidiegeld beschikbaar voor specifieke soorten woningverbeteringen of -reparaties, of voor specifieke gemeenschappen die al hebben geprofiteerd van subsidies voor het Community Development Block. Om erachter te komen of er geld beschikbaar is in jouw regio, heb je een paar opties:

  • Bezoek uw plaatselijke gemeentehuis om te zien of er stads- of staatsgeld voor u beschikbaar is.
  • Neem contact op met uw plaatselijke senator. Sommige senatoren, zoals senator Menendez, hebben specifieke programma's om inwoners te helpen federale subsidies te vinden.

Federale subsidies

Naast subsidies die alleen beschikbaar zijn voor inwoners van New Jersey, is er ook federaal subsidiegeld beschikbaar dat bestemd is voor inwoners van New Jersey.

USDA Plattelandsontwikkeling

De afdeling Plattelandsontwikkeling van het Amerikaanse ministerie van Landbouw stelt subsidiegelden beschikbaar aan inwoners van New Jersey die in landelijke of onderontwikkelde gebieden wonen. In het kader van dit programma zijn subsidies beschikbaar voor in aanmerking komende inwoners voor de volgende gebieden:

  • Reparatie en rehabilitatie van landelijke woningen: Om in aanmerking te komen, moeten aanvragers ten minste 62 jaar oud zijn en niet in aanmerking kunnen komen voor krediet vanwege een laag inkomen.
  • Behoud van woningen: om in aanmerking te komen, moet de huiseigenaar aantonen dat hij een laag inkomen heeft, of dat hij de woning verhuurt aan personen met een extreem laag inkomen.
  • Huisvesting voor arbeidskrachten op de boerderij: Er zijn subsidies beschikbaar voor boeren in New Jersey die het geld nodig hebben om het hoofdhuis of de woning op het terrein te repareren of te onderhouden.

HUD

Het Amerikaanse ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling heeft aanvullende fondsen beschikbaar via het Community Development Block Grant Fund-programma. Als u denkt dat uw gemeenschap als geheel baat zou hebben bij subsidiegeld, is het wellicht mogelijk om als gemeenschap een aanvraag in te dienen om fondsen te ontvangen.

Grants.gov

Grants.gov is een programma dat wordt beheerd door het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services als een portaal voor het vinden en aanvragen van federale subsidies. Er zijn specifieke subsidies beschikbaar voor woningreparaties en woningverbeteringen. Aanvragers solliciteren rechtstreeks op de site en kunnen op elk moment inloggen om de voortgang of status van hun aanvraag te controleren. Gebruik de zoekmachine op de pagina om te zoeken naar het type subsidie dat u zoekt en om te zien wat u nodig heeft om in aanmerking te komen.

Solliciteer vandaag nog

Inwoners van New Jersey die mogelijk in aanmerking komen voor subsidie, moeten de tijd nemen om zich aan te melden. Subsidiegeld hoeft niet te worden terugbetaald, waardoor dit een uitstekende manier is om het geld te krijgen dat nodig is voor reparaties en verbeteringen aan het huis.

Aanbevolen: