Subsidieprogramma's voor woningverbetering in Florida

Inhoudsopgave:

Subsidieprogramma's voor woningverbetering in Florida
Subsidieprogramma's voor woningverbetering in Florida
Anonim
DIY-koppeling
DIY-koppeling

Het vinden van geld voor een huisverbeteringsproject is moeilijk, maar het is mogelijk om in Florida een subsidie voor huisverbetering te vinden. De staat, uw plaatselijke provincie en zelfs de federale overheid hebben fondsen gereserveerd voor huiseigenaren die deze nodig hebben.

Waar kunt u zoeken naar subsidies voor woningverbetering in Florida

Informatie over subsidies voor woningverbetering in Florida is beschikbaar via online databases, zoals HomeBuyerFunds. Er worden subsidies aangeboden aan inwoners met een laag inkomen, 62-plussers, inwoners van historische wijken en een verscheidenheid aan andere groepen.

Reparatie- en rehabilitatiesubsidie voor plattelandshuisvesting

De USDA Rural Development heeft fondsen voor een aantal huiseigenaren in Florida. Om voor dit programma in aanmerking te komen, moeten aanvragers:

  • Ouder zijn dan 62
  • Woon in een landelijk gebied
  • Bezet het huis dat wordt gerepareerd
  • Een inkomen hebben dat minstens 50 procent onder de staatsmediaan ligt.

Het maximale subsidiebedrag is $ 7.500. Om u aan te melden, selecteert u Florida en uw provincie op de sitemap. Van daaruit wordt u doorverwezen naar het juiste kantoor waar u kunt bellen voor een aanvraag.

Weatherization Assistance Program

Dit programma, gefinancierd door het Federale Ministerie van Energie, biedt hulp aan huiseigenaren om:

  • Verwarmings- en koelunits bijwerken
  • Repareer of vervang warmwatertanks
  • Zonneschermen installeren
  • Zolderventilatie installeren

Net als de meeste subsidies heeft dit programma ook kwalificerende factoren. Aanvragers moeten een inkomen hebben dat niet hoger is dan 50 procent van het nationale armoedeniveau. De voorkeur gaat uit naar:

  • Koopwoningen
  • Mensen ouder dan 62
  • Sollicitanten met een handicap
  • Degenen met kinderen die jonger zijn dan 12 jaar.

Er is extra geld beschikbaar voor specifieke steden en provincies. Om een aanvraag in te dienen en om te zien of uw stad in aanmerking komt voor extra fondsen, gaat u naar het Amerikaanse ministerie van Energie en belt of e-mailt u een van de vermelde vertegenwoordigers, of scrollt u naar beneden om uw stad te selecteren en te kijken of er fondsen beschikbaar zijn.

Florida Afdeling Noodbeheer

De Florida Division of Emergency Management biedt een reeks subsidies en leningen om de windweerstand van huizen in Florida te verbeteren door de structurele ondersteuning van huizen te evalueren en te verbeteren en door bevestigingen voor stacaravans te bieden. U kunt fondsen aanvragen via het FEMA Individual Assistance Fund. Er wordt speciale aandacht besteed aan huiseigenaren die hun huis repareren na storm- of orkaanschade.

Florida Community Development Block Subsidieprogramma

Dit landelijke initiatief verstrekt geld aan lokale gemeenschappen voor huisvesting en om buurten te verbeteren met renovaties, nieuwe winkelpuien en straatverbeteringen. Het wordt beheerd door het Amerikaanse ministerie van Volkshuisvesting. U kunt zich online aanmelden nadat u heeft vastgesteld of u in aanmerking komt voor een van de programma's die op hun site staan vermeld.

Andere opties

Veel steden hebben fondsen speciaal voor huiseigenaren in dat gebied. Breng een bezoek aan uw plaatselijke gemeentehuis om te zien wat er mogelijk beschikbaar is.

Leningen met een lage rente zijn ook beschikbaar voor huiseigenaren via de federale overheid, zoals bij de programma's voor huisvesting en stedelijke ontwikkeling en via staatsprogramma's, zoals verbouwingsleningen voor eerste huizenkopers in de provincie. De kwalificaties voor deze leningen zijn over het algemeen minder streng dan die voor subsidies.

Neem de tijd om te solliciteren

Subsidieprojecten en hun details zijn openbaar. Laat u niet misleiden door een bedrijf te betalen om deze informatie voor u te vinden of samen te stellen.

De regeringen van de Verenigde Staten en Florida hebben geld gereserveerd om te helpen met woningverbeteringsprojecten voor veel huiseigenaren in Florida. Voordat u besluit dat u de reparaties die u aan uw huis wilt laten uitvoeren, onmogelijk kunt betalen of dat u een lening moet afsluiten om de werkzaamheden uit te voeren, neem dan een paar minuten de tijd om te kijken welk geld er beschikbaar is. Het rendement op uw investering voor uw tijd en moeite zal de moeite waard zijn.

Aanbevolen: