Catalogi voor woningverbetering

Inhoudsopgave:

Catalogi voor woningverbetering
Catalogi voor woningverbetering
Anonim
Catalogi voor woningverbetering
Catalogi voor woningverbetering

Bedrijven voor woningverbetering publiceren vaak catalogi met de producten van het bedrijf, evenals nuttige artikelen en tips over hoe u kunt renoveren, verbeteren en decoreren. Veel van deze tijdschriften bevatten prachtige foto's van prachtige vitrinewoningen. Je kunt ook voor en na foto's vinden van de huisverbeteringsprojecten van andere lezers, die je geweldige ideeën kunnen geven over hoe je een eigen project kunt aanpakken.

Sommige catalogi vereisen een betaald abonnement, maar je kunt ook gratis abonnementen vinden. De bedrijfswebsite is vaak een goede plek om informatie te vinden over hoe u zich kunt abonneren of nieuwe of eerdere uitgaven kunt bestellen.

Gereedschap en uitrusting

  • Bij Rockler Woodworking and Home Improvement vindt u alles wat u nodig heeft, van gereedschap tot hardware. Catalogi zijn gratis en kunnen via de website worden besteld.
  • McMaster-Carr is een superstore voor woningverbetering; Als je het hier niet kunt vinden, is de kans groot dat het niet bestaat. U vindt er alles, van loodgieterswerk tot elektrische apparatuur, kastbeslag en meer. Neem contact op met een verkoper voor plaatsing op de mailinglijst.

Keuken- en badkamerarmaturen

  • Clawfoot Supply voor keuken en badkamer biedt diepe, vintage ogende badkuipen, wastafels op voetstuk en de bijbehorende hardware. Bezoek hun cataloguspagina om hun algemene catalogus te bestellen of een van hun speciale voorbeelden voor woningverbetering, waaronder tegels en graniet, voorbeelden van acryl en kuipen en monsters van messingafwerking. Houd er rekening mee dat de algemene catalogus weliswaar gratis is, maar de voorbeelden niet.
  • Urban Archaeology is een luxe keten met badkamers en tegels, geborgen architectonische elementen en antieke hardware. De prijzen zijn niet voor bangeriken, maar als high-end jouw ding is, vind je het hier.

Huisrestauratie

Home Restoration Hardware is een ander geweldig bedrijf met prachtig geïllustreerde restauratiecatalogi die u kunnen helpen bij het inspireren van uw restauratieprojecten

Meer catalogi voor woningverbetering

Andere websites die u kunt bezoeken om bestelformulieren te vinden voor een verscheidenheid aan onderwerpen voor woningverbetering zijn:

  • Houtbewerking
  • Crain-vloerbedekkingen en gereedschap
  • Timberlane Woodcrafters
  • Verbeteringen

Online eCatalogi

Digitale catalogi kunnen de volgende mijlpaal zijn voor nieuws en informatie over huishoudelijke artikelen. Met bedrijven aan boord zoals Wal-Mart, Target, Crate and Barrel en JC Penny Home zijn eCatalogs nuttige hulpmiddelen voor zowel consumenten als adverteerders. Begin uw zoektocht hier vanuit uw luie stoel.

Aanbevolen: