Stichtingen voor het geven van subsidies

Inhoudsopgave:

Stichtingen voor het geven van subsidies
Stichtingen voor het geven van subsidies
Anonim
kinderen helpen
kinderen helpen

Er zijn honderden stichtingen die subsidies geven aan non-profitorganisaties. Veel stichtingen worden ondersteund door de genereuze financiering van een of twee individuen en kennen subsidies toe aan organisaties met verheven missies zoals onderwijs, dierenrechten en milieubehoud. De beste manier om meer te weten te komen over stichtingen die mogelijk geïnteresseerd zijn in het ondersteunen van uw goede doel, is door het Foundation Center te bezoeken of de database ervan te raadplegen.

Opmerkelijke stichtingen voor het maken van subsidies

De volgende stichtingen geven elk jaar honderdduizenden dollars om missies te ondersteunen die de samenleving helpen verbeteren. Deze zijn opmerkelijk vanwege hun naam en hun geldelijke bijdragen. Ze zijn een greep uit de soorten stichtingen die subsidies verstrekken aan non-profitorganisaties.

Bill & Melinda Gates Foundation

De grootste particuliere stichting die subsidies verstrekt in de Verenigde Staten is de Bill & Melinda Gates Foundation. Deze particuliere stichting, beheerd door Bill en Melinda Gates, verstrekt subsidies op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, mondiale ontwikkeling en mondiale gezondheidszorg.

De Ford Foundation

De nalatenschap van Henry Ford richt zich op het toekennen van fondsen aan organisaties die nieuwe ideeën ontwikkelen. Daarnaast zijn subsidies gericht op het versterken van organisaties die armoede en onrecht terugdringen en democratische waarden, internationale samenwerking en menselijke prestaties bevorderen.

Robert Wood Johnson Foundation

De Robert Wood Johnson Foundation financiert zeven programmagebieden die allemaal primair gericht zijn op het verbeteren van de gezondheidszorg voor de algemene bevolking. Hun financiering komt zowel terecht bij programma's die innovatieve oplossingen bieden voor gezondheidszorgproblemen als bij programma's om de behoeftigen te helpen.

Glasser Family Foundation

De Glasser Foundation verstrekt subsidies op slechts vier gebieden die nogal divers van aard zijn. Ze geven subsidies aan:

  • Onderzoek hoe menselijke vooruitgang wordt gemeten
  • Omgaan met de HIV/AIDS-pandemie
  • Belangenbehartiging voor dieren
  • Zorg voor diversiteit in de stem van de media

Opgemerkt moet worden dat de stichting geen voorstellen voor het HIV/AIDS-initiatief beoordeelt of in overweging neemt.

Andrew W. Mellon Foundation

De Andrew Mellon Foundation verstrekt subsidies op zes programmagebieden, waaronder hoger onderwijs en wetenschap, wetenschappelijke communicatie, onderzoek op het gebied van informatietechnologie, musea en kunstbehoud, podiumkunsten en natuurbehoud.

Streisand Foundation

Deze stichting, opgericht door Barbara Streisand, richt zich op milieukwesties, belangenbehartiging van vrouwen, burgerlijke vrijheden, burgerrechten en diverse oorzaken zoals AIDS en kansarme kinderen.

Ben en Jerry's Stichting

Ben en Jerry doen meer dan alleen ijs maken. De Ben & Jerry Foundation zet zich in voor rechtvaardigheid en sociale verandering door middel van subsidies aan basisorganisaties en hun genereuze cadeauprogramma voor medewerkers. Ze geven ook subsidies aan initiatieven in Vermont.

WK Kellogg Foundation

De Kellogg Foundation is een stichting die subsidies verstrekt en programma's ondersteunt die kinderen onderwijs geven, gezonde kinderen bevorderen en gezinnen veiligstellen, evenals programma's die raciale gelijkheid en maatschappelijke betrokkenheid ondersteunen.

Rockefeller Foundation

De Rockefeller Foundation, opgericht in 1913, is een van de oudste stichtingen op de lijst die subsidies verstrekt. Ze richten zich op projecten die te maken hebben met verstedelijking, overlevingsbescherming, mondiale gezondheid, klimaat/milieu en sociaal-economische zekerheid.

Kresge Foundation

De Kresge Foundation richt zich op mensen met een laag inkomen en biedt hen verschillende soorten hulp bij het veranderen van hun leven. Dit omvat kunst/cultuur, gemeenschapsontwikkeling, onderwijs, milieu en gezonde menselijke dienstverlening.

Richard King Mellon Foundation

Opgericht in 1947, door Richard Mellon, met activa ter waarde van meer dan 1,9 miljard dollar. Ze richten zich op projecten in het zuidwesten van Pennsylvania. De financieringsbelangen omvatten economische ontwikkeling, natuurbehoud en menselijke dienstverlening.

De Heinz-schenking

Dit is een andere particuliere stichting, gerund door Howard en Vira Heinz, die hun prijzen voornamelijk richt op projecten die hun oorsprong vinden in het zuidwesten van Pennsylvania. Ze zullen echter af en toe ook projecten financieren die buiten het gebied vallen. De schenking richt zich op gebieden als kunst/cultuur, kinderen, jongeren en gezinnen, commerciële/economische ontwikkeling, onderwijs en het milieu.

De Bush Foundation

Deze stichting, opgericht in 1953 door Archibald en Edyth Bush, richt zich voornamelijk op staten als North Dakota, South Dakota en de 23 Indiaanse naties die zich binnen de Dakota's bevinden. De Bush Foundation richt zich op projecten die inspiratie bieden voor creatieve leiderschapsideeën en onderwijs, en die zich richten op de Indiaanse gemeenschap.

Krijg financiering van subsidies

Of u nu een gevestigde non-profitorganisatie bent of een nieuweling die op zoek is naar subsidiefinanciering om uw doelen te ondersteunen, namelijk een verandering teweegbrengen in de levens van anderen, overweeg dan om een particuliere stichting als uw bron te gebruiken. Neem de tijd om uw idee grondig uit te werken en let goed op de eisen en richtlijnen van particuliere subsidieverstrekkende stichtingen, zodat u zo efficiënt mogelijk kunt zoeken.

Aanbevolen: