Wat u moet weten voordat u uw baby aan het modellenwerk begint

Inhoudsopgave:

Wat u moet weten voordat u uw baby aan het modellenwerk begint
Wat u moet weten voordat u uw baby aan het modellenwerk begint
Anonim
gelukkig klein meisje lachen en glimlachen
gelukkig klein meisje lachen en glimlachen

Dus je hebt toevallig de mooiste baby van het hele land. Heb jij even geluk! Als je wilt profiteren van het knappe uiterlijk en de charme van je kleintje, wil je misschien een duik nemen in de intrigerende wereld van het babymodelleren. Voordat je de sprong waagt en die contracten tekent, wil je alles weten wat er te weten v alt over babymodellering. Het volgende is nuttig advies over dit onderwerp; en Betty Hemby, de voormalige uitvoerend directeur van de Miss District of Columbia Scholarship Pageant, biedt ook enige professionele expertise en inzicht op het gebied van babymodellering.

Hoe u uw baby kunt laten beginnen met modelleren

Als je eenmaal hebt besloten dat modellenwerk iets voor jou en je kleintje is, zul je waarschijnlijk met meer vragen dan antwoorden blijven zitten. Waar moet je beginnen? Wie kan je vertrouwen? Hoeveel gaat deze droom je kosten, en moet je een nieuwe hypotheek op het huis nemen om de volgende Cindy Crawford op te voeden? Gelukkig zijn er enkele duidelijke aanwijzingen, tips en waarschuwende weetjes voor ouders die hun kinderen voor de camera willen plaatsen.

Maar voordat je besluit om je baby te laten beginnen met modellenwerk, stelt Hemby voor dat ouders bepalen of ze de tijd en het geduld hebben om een carrière als babymodellen en andere taken uit te voeren. Ze stelt de volgende vragen:

  • Als ouders een voltijdbaan hebben, kunnen ze dan binnen een mum van tijd vertrekken?
  • Zullen ouders hun gezins- en werkagenda's kunnen plannen rond het modellenschema van hun kind?
  • Als ouders dit kunnen doen, ga ervoor, en het geld loopt op!

Denk na over het temperament van je baby

Cute is geen kindermodel. Ouders moeten weten dat er veel meer nodig is dan een mooi uiterlijk om een succesvol klein catwalkwonder te creëren. Wanneer u begint met het bezoeken van modellenbureaus, let dan vooral goed op het karakter van uw baby. Hoe gaan ze om met andere volwassenen, andere kinderen, de camera's en de algemene omgeving? Meestal zijn bureaus op zoek naar baby's met een gemakkelijke houding, die bovendien schattig en kostbaar zijn. Ze willen weten dat voor welke shoot ze je kind ook boeken, het een succes zal worden, en geen grote puinhoop omdat de baby schreeuwt en zich aan moeder vastklampt.

Vind een thuisbasis voor modellenwerk

Het vinden van een modellenbureau dat met u en voor u werkt op een eerlijke en integere manier, staat bovenaan uw "must" -lijst. Doe hier je onderzoek. Weet wat er is, wat hun bedrijfsmodel is en waar ze zich bevinden. Bepaal welke geschikt zijn voor uw baby en uw gezin en volg deze op. Stuur alleen foto's van uw kind naar instanties die alle vakjes voor u hebben afgevinkt. Kies afbeeldingen die het uiterlijk en de persoonlijkheid van uw baby laten zien.

Zorg ervoor dat het legitiem is

Als je op internet zoekt om je zoektocht naar babymodellenbureaus te beginnen, pas dan op voor oplichting. Het internet staat er vol mee, en ouders moeten weten welke leads naar een bureau echt zijn en welke je tijd en geld zullen oplichten. Als een bureau ooit vooraf om geld vraagt, is dit een alarmsignaal voor ouders. Ja, bureaus krijgen een korting als uw baby (hun klant) een baan krijgt, maar dat is over het algemeen de enige manier waarop ze betaald krijgen. Verborgen kosten en kosten vooraf zijn zeker iets om in twijfel te trekken en te onderzoeken, aangezien agentschappen alleen contant geld of postwissels accepteren.

Gerente bureaus zijn er meestal goed in als u hoogwaardige foto's van uw baby opstuurt, in plaats van dure professionele foto's aan te bieden die zijn gemaakt door een door hen aanbevolen fotograaf. Het uiterlijk van baby's verandert heel snel, wat betekent dat die dure portretfoto's in een mum van tijd verouderd zullen zijn. Vraag een bureau dat dure portretfoto's van jonge baby's en kinderen nodig heeft, vooral als ze je fotografen ter beschikking stellen.

Vraag elk bureau waarmee u overweegt te tekenen met welke bedrijven zij hebben samengewerkt of welke modellen zij bij welke campagnes hebben gebruikt. Neem contact op met de bedrijven en zorg ervoor dat de verhalen op elkaar aansluiten. Als een bureau je één ding vertelt, maar een bedrijf beweert nog nooit van het bureau te hebben gehoord en ook geen gegevens heeft van de modellen die met hen samenwerken, dan klopt er iets niet.

Kijk naar andere mogelijkheden buiten agentschappen

Moet u bij een bureau tekenen? Nee. Je kunt afbeeldingen van je cherubijn overal naartoe sturen en hopen dat hun foto de aandacht trekt van iemand die denkt dat hij of zij perfect past bij een baan of een merk. Grote merken zullen echter afhankelijk zijn van bureaus voor modelleads, en sommige bedrijven zullen niet eens de moeite nemen om naar ingezonden afbeeldingen van zomaar iemand te kijken. Dat is voor hen extra werk als ze gewoon contact kunnen opnemen met een bureau waarmee ze al samenwerken. Baby's die bij bureaus zijn aangesloten, krijgen meer telefoontjes en werken op hun beurt. Als u nog steeds niet overtuigd bent van de reisbureauroute, kunt u:

  • Bekijk de modellenwedstrijden voor baby's. Een zoekopdracht op internet levert talloze wedstrijden op. Dit kan tijdrovend zijn, omdat u het inzendingsproces moet doorlezen en de gevraagde stappen moet volgen voor elke wedstrijd waaraan u deelneemt.
  • Let op open castingoproepen. Dit kan uiteindelijk aanvoelen als een fulltime baan, maar als je er klaar voor bent, ga je gang en probeer deze route. U moet op de hoogte zijn van oproepen bij u in de buurt wanneer ze plaatsvinden en waar ze naar op zoek zijn, zodat u weet of het de moeite waard is.
  • Hemby voegt toe: "Neem contact op met de winkel/catalogus waar je je kindermodel wilt zien. Sommige winkels gebruiken PR-bureaus die op hun beurt modellen inhuren voor hun winkelklant. Als dit het geval is, neem dan contact op met dat bureau en vind welk modellenbureau ze gebruiken. Vanaf dat moment kun je direct leren wat er nodig is. Je kunt (in sommige gevallen) ook online gaan om erachter te komen."
Baby staat met een glimlach
Baby staat met een glimlach

Weet wat je kunt verwachten

Stel realistische verwachtingen van de ervaring. Dit heeft betrekking op het bureau, uw kind en uzelf. Het laatste dat je wilt doen is een visie creëren over hoe het modelleren van baby's eruit zal zien, om er vervolgens in te duiken en te ontdekken dat het helemaal niet is wat je dacht dat het zou zijn.

Wat je kunt verwachten op de set

Foto's maken op de set zal er heel anders uitzien dan thuis foto's maken van je kind. Sets zijn gevuld met veel professionals die een specifieke reeks taken uitvoeren, en de drukte kan spannend en intimiderend zijn voor jou en je kind. Weet dat modellenwerk veel wachten en veel papierwerk met zich meebrengt. Buiten het vaste leven moet u mogelijk ook toestemming van een arts krijgen om uw baby aan een fotoshoot te laten deelnemen, en moet u mogelijk ook wat extra bankzaken doen om de juiste rekeningen op te zetten.

Wat u kunt verwachten met betalen

Als je ervan droomt om meteen miljoenen binnen te halen, pas die verwachtingen dan ook aan. Het loon voor babymodellen varieert enorm en is afhankelijk van verschillende factoren. Over het algemeen kunnen baby's tussen de €25 en €75 per uur verdienen, waarbij €50 per uur een solide gemiddelde is. Hoewel dat veel geld lijkt, moet je bedenken dat je kleine lieveling maar een uur of twee per dag kan werken en niet elke dag kan werken, dus ga je gang en reken maar uit. Met het geld dat wordt gegenereerd door het modelleren van baby's, kun je geen studieleningen afbetalen of een vakantiehuis voor je gezin kopen.

Als uw baby vastloopt om aan een televisieprogramma of film te werken, wordt de loonschaal hoger en kunnen peuters meer dan enkele duizenden dollars binnenhalen voor hun bijdrage aan het project.

Mocht je baby een reclamespotje plaatsen, dan ben je gewoon de baas als het om uitbetalingen gaat. Baby's verdienen gemiddeld $ 500 voor de commerciële sessiekosten, dus niets wilds, maar als de commercial op een netwerk wordt uitgezonden, in een primetime-slot, dan kun je je misschien toch dat droomvakantiehuis veroorloven.

Wat je kunt verwachten met reizen

Er zal vaak wat reizen nodig zijn bij het modellenwerk, omdat je oproepen moet casten wanneer deze zich voordoen. Als je ver weg woont van de plaats waar de casting-oproepen plaatsvinden, moet je bereid zijn naar de plaats te rijden waar de oproepen of opnames plaatsvinden. Als je bij een bureau wilt tekenen, ga dan lokaal. Grote bureaus in de grote spelerssteden vereisen vaak dat hun modellen binnen een uur van de thuisbasis van het bureau wonen. Dat is een heel agressieve zet voor gezinnen die wel of niet bij de industrie blijven.

Schattige kleine babyjongen poseren
Schattige kleine babyjongen poseren

Wat zijn de bijbehorende risico's?

Het modelleren van baby's brengt enkele risico's met zich mee, en ouders moeten niet alleen weten wat de risico's zijn, maar ook beoordelen of ze de moeite waard zijn om te nemen.

  • Baby's kunnen uitgroeien tot een gevoel van valse zelf (kinderen geloven dat mensen een bepaalde persoonlijkheid van hen willen en niet hun ware zelf)
  • Opgegroeid met een hekel aan specifieke campagnes waar ze als peuters in zaten (denk aan middelbare scholieren die ze in luiers zagen)
  • Een aangeleerde verwachting om hoe dan ook te presteren
  • Misleidende ideeën over het gevaar van vreemden. Hoe weten ze wie een 'veilig' persoon is als ze omringd zijn door zoveel vreemden op de set?
  • Als ze betrokken blijven bij modellenwerk, lopen de risico's op van een ongezond lichaamsbeeld en een verwrongen beeld van het lichaamsbeeld

Ouderschap is geen nee in de wereld van babymodellering

Als het gaat om alles wat je kind doet, ben jij de ouder, en jij bepa alt de meeste schoten (we zeiden de MEESTE helikopterouders). Zeker, naarmate kinderen ouder worden, zullen ze ongetwijfeld meer autonomie van je krijgen, maar als ze baby's zijn, geldt wat je zegt. Zij zijn misschien de ster, maar jij bent hun pleitbezorger. Dat gezegd hebbende, veroorzaken sommige no-no's van ouders soms meer kwaad dan goed, en in de scène met babymodellen moeten ouders weten hoe ze moeten handelen en wat ze moeten vermijden om de kansen van hun baby om door te breken te vergroten.

  • Zorg voor een evenwicht tussen 'er mee' en 'op de hoogte' en 'relaxt'.
  • Wees niet de opdringerige podiumouder.
  • Annuleer een auditie niet zonder goede reden.
  • Vraag niet om audities om je heen te laten werken. Het is jouw taak om de oproep te beantwoorden.
  • Neem niet het hele gezin mee naar audities.
  • Kom niet te laat bij een telefoontje of auditie, tenzij het vanwege een noodgeval is.

Optochten versus babymodellering

Hemby adviseert ouders: "Verwar optochten en modellenwerk niet. Beginnende ouders overwegen om hun jonge kind of baby aan een optocht in te schrijven, omdat ze denken dat dit zal leiden tot modellenwerk. Zoek eerst uit of de juryleden bij deze competities zijn aangesloten bij een modellenbureau en wat hun rol is. Als de rechter van een plaatselijk bureau in een klein stadje in Kentucky is en je in Wisconsin woont, moet je jezelf afvragen hoe dit je zou helpen, vooral als je niet naar Kentucky kunt pendelen. Het zou beter zijn om naar Chicago te gaan en je bereik te vergroten.

Het is niet praktisch om met uw baby of kind deel te nemen aan een schoonheidswedstrijd en toegangsprijzen te betalen, vooral niet als u uw huiswerk kunt maken en gewoon rechtstreeks naar het bureau kunt gaan. Waarom zou je je kind laten strijden tegen 30-40 kinderen in een verkiezing die wel of niet wordt beoordeeld door modellen-/talentenscouts? Als je dicht genoeg bij New York bent, neem dan het geld dat je zou uitgeven aan een verkiezing en gebruik dat om rechtstreeks contact op te nemen met modelscouts.

Wees op uw hoede voor internetmodellensites die uw foto plaatsen. Zoek uit voorzorg uit wie de grote bureaus zijn en stel vragen! Veel oplichtingsbureaus zinspelen op het feit dat ze aangesloten zijn bij topbureaus, maar in de meeste gevallen is dat niet het geval."

Weet wanneer je moet stoppen

Dit geldt voor zoveel meer dan babymodellering. Als je je kinderen ergens in betrekt, en op een dag stopt het gewoon met het dienen van hen of het werken voor het gezin, STOP dan. Ongeacht hoeveel geld het modelleren oplevert, of welk prestige je denkt dat het schept, als iedereen ongelukkig is, is het gewoon niet de moeite waard om het nog langer te doen. Net zoals je tijd en aandacht besteedt aan het modelleren, zorg er ook voor dat je dezelfde inschatting maakt om eruit te komen. Houd altijd het belang van uw kind voorop en laat een hobby die leuk hoort te zijn nooit een ellendige klus worden.

Aanbevolen: