18 ideeën voor decor met Mason Jars die je nog niet hebt geprobeerd

Inhoudsopgave:

18 ideeën voor decor met Mason Jars die je nog niet hebt geprobeerd
18 ideeën voor decor met Mason Jars die je nog niet hebt geprobeerd
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Je kunt veel verder gaan dan de traditionele boerderijlook en je huis een echte persoonlijkheid en praktische schoonheid geven met upcycled inmaakpotten. De beste inrichting met Mason-potten is nuttig en mooi tegelijk, en biedt je een heerlijke plek om al je levensbehoeften (of gewoon de Lego's waar je moe van bent om op te stappen) neer te zetten. Van vogelvoeders tot decoraties voor de feestdagen, er zijn talloze ideeën om uit te proberen.

Mason Jar hangende schansen

Afbeelding
Afbeelding

Pak een beetje touw, wat witte verf en Mason-potten naar keuze om iets supercools te creëren. Lijst een foto of bord in met hangende potten en vul ze met bloemen of zelfs fonkelende lichtjes op batterijen. Instant boerderij-geweldigheid.

Mason Jar Moment Catcher

Afbeelding
Afbeelding

Weet je wanneer er iets heel grappigs of liefs in je leven gebeurt? Een van onze teamleden, Amy, heeft het beste idee ooit om de schoonheid van het gezinsleven vast te leggen. Schrijf die geweldige momenten op (plus hilarische kindercitaten en al het andere vreugdevolle). Zet het moment op een papiertje met de datum en stop het in een Mason-pot. Omring de pot met bloemen of lichtjes, zodat het een mooi geheel wordt. Haal op nieuwjaarsdag je momentenvangerpot tevoorschijn en lees alle mooie herinneringen voor.

Inblikkende handzeeppomp

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Geef je aanrecht of badkamergootsteen een schattige update door van een Mason-pot een zeepdispenser te maken. U kunt deksels van zeepdispenserpotten kopen in thuiswinkels of online. Voeg gewoon je favoriete zeep toe aan de pot en geniet ervan!

Tandenborstelrek voor wandmontage

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Houd de rommel uit het aanrecht in de badkamer door een aan de muur gemonteerd tandenborstelrek in een Mason-pot op te hangen. Dit is een leuk en eenvoudig project, en het is een geweldige manier om die extra flair aan je badkamerinrichting toe te voegen. Maak gewoon een eenvoudige beugel voor de pot en bevestig deze aan de muur naast je gootsteen.

Gekleurde pot Catch-All

Afbeelding
Afbeelding

Al die spullen waarvan je niet weet wat je ermee moet doen en die voor rommel zorgen op je bureau of ladekast? Maak je geen zorgen. Ons teamlid, Carrie, had een geweldig idee wat ze met een Mason-pot moesten doen om de chaos in bedwang te houden. Haar kinderen lieten inmaakpotten ronddraaien met acrylverf, lieten ze drogen en gebruiken ze nu om alles in te bewaren, van potloden tot scrunchies. Deze zijn ook perfect voor al die kleine speelgoedonderdelen in kinderkamers. Zo slim, toch?

Mason Jar Penny-display

Afbeelding
Afbeelding

Als je graag oude centen of andere munten verzamelt, kan het leuk zijn om je schatten tentoon te stellen. Geen stress meer over waar je Mason-potten mee moet vullen ter decoratie! Allison, een van onze schrijvers, had het beste idee ooit om een muntenverzameling tentoon te stellen (of de miljoen stenen en schelpen die je kinderen mee naar huis nemen): stop ze in een Mason-pot en zet die op een consoletafel of boekenkast om ermee te pronken.

Snelle tip

Je kunt de display van je Mason-pot zelfs aanpassen aan de seizoenen, waarbij je in de winter centen of stuivers laat zien en in de lente of zomer schelpen. Mix het om een fris en leuk decor te creëren.

Patriottische 4 juli Mason Jar Vases

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Pronk met je patriottisme op 4 juli met een supereenvoudig decoratie-idee. Draai gewoon verf in Mason-potten - een rode, een blauwe en een witte. Vul ze dan met witte bloemen. Je hebt meteen een middelpunt of veranda-decoratie!

Mason Jar Vogelvoeder

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Beperk je interieur met Mason-potten niet tot de binnenkant van je huis. Je kunt pronken met je vintage stijl en tegelijkertijd de vogels voeren door een oude inmaakpot in een vogelvoeder te veranderen. Pak een vogelvoederbasis uit een Mason-pot en voeg een dak toe met een vintage glasplaat (epoxy is hier je vriend). Hang hem aan je veranda of aan een boom aan de voorkant.

Gedempte Mason Jar lade middelpunt

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Als je op zoek bent naar een creatief middelpunt voor je tafel of buffet, dan is decoreren met Mason-potten wellicht jouw antwoord. Je kunt bij een kringloopwinkel of antiekwinkel een rustiek houten of metalen dienblad kopen en dit gebruiken om Mason-potten gevuld met bloemen in te bewaren. Bonuspunten als je de potten in gedempte kleuren schildert voor een superverfijnde look.

Schattige Mason Jar-weefselhouders

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

In plaats van een normale Kleenex-doos in je badkamer te gebruiken, verander je een Mason-pot in een decoratieve tissuehouder. Snijd gewoon een spleet in het deksel van de pot en vul de pot met tissues. Tip: pak het type tissues dat in een cilinder zit, zodat je ze direct in de pot kunt doen en ze één voor één kunt laten uitdelen.

Snelle tip

Maak je Mason-pot-tissuehouder nog leuker door de pot te verven of een glazen stencil toe te voegen.

Upcycled potlichtarmatuur

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Heb je wat extra stijl nodig voor je normale verlichtingsarmaturen? Ons teamlid, Sydney, raadde aan Mason-potten te gebruiken als bollen voor verlichting. Ze voegen een rustiek tintje toe dat prachtig past bij elke decoratiestijl.

Ontkoppelde bloementuinpot

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Als je je afvraagt waarmee je Mason-potten moet vullen ter decoratie, kun je met bloemen nooit de fout in gaan. Maar wat als er niets bloeit? Creëer uw eigen mooie tuin om op een tafel of boekenkast neer te zetten door papieren bloemen op een pot te decouperen. Begin met het wit verven van de pot. Knip vervolgens papieren bloemen uit en gebruik Mod Podge of een ander decoupagemedium om het onderste deel van de pot met bloemen te bedekken.

Minimalistische zwarte Mason Jar vaas

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Mason-potten zijn een geweldige manier om een boeket groen tentoon te stellen, en je kunt ze een supermoderne uitstraling geven door de binnenkant matzwart te verven. Je krijgt de uitstraling van een boerderij, maar het voelt geheel vernieuwd en eigentijds aan.

Snelle tip

Hoewel matzwart een klassieker is, kun je ook een minimalistisch geschilderde pot maken in marineblauw, plat koper of een andere donkere, neutrale kleur.

Mason Jar Kruidentuin

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Het starten van zaden of het aanleggen van een kruidentuin op het aanrecht is een geweldige manier om in de wintermaanden de lente naar binnen te halen. Het blijkt dat Mary van ons contentteam de korte Mason-potten gebruikt om zaden en kruiden te kweken. Het is een perfecte manier om van je kleine tuin een decoratie in je keuken te maken!

Inblikkende pot met letters

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Verander een stel Mason-potten in een schattig bord met letters. Je kunt de potten rechtstreeks beschilderen of geverfde stoffen of papieren hoezen aan de potten bevestigen. Spel een woord als 'welkom' of 'familie', of gebruik de letters om een naam te schrijven. Dit werkt super goed voor babyborrels of kinderkamerdecoratie.

Mason-potten met verbeterde deksels

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Mason-potten zijn een geweldige manier om alles te bewaren, van droge bonen en pasta in je keuken tot wattenbolletjes of zeepblokjes in de badkamer. Het punt is dat ze een beetje saai kunnen worden. Geef uw Mason-opslagpotten een upgrade met een hardhouten deksel. Je kunt ze zelf maken of kopen op Etsy of op handwerkbeurzen.

Kerstdecor met stenen potten

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Geef je kerstversieringen een creatieve nieuwe draai met Mason-potten. Je kunt de potten wit verven en schuurpapier gebruiken om ze te beschadigen. Vul ze dan met kerststerren of andere rode bloemen en laat ze pronken in een rustiek dienblad.

Creatieve dingen om een stenen pot mee te vullen

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn zoveel dingen waarmee je een Mason-pot kunt vullen voor decoratie en praktische opslag. Op de een of andere manier wordt het onderdeel van je interieur zodra je iets in een inmaakpot doet. Probeer een van deze ideeën:

  • Ambachtelijke benodigdheden en kralen
  • Zeeglas of mooie stenen
  • Bobbyspelden of haarelastiekjes
  • Klein speelgoed, zoals Lego
  • Zaden en gedroogd voedsel
  • Gedroogde bloemblaadjes

Zoveel opties voor Mason Jar Decor

Afbeelding
Afbeelding

Een van de beste dingen aan decoreren met Mason-potten is hun veelzijdigheid. Je kunt bloemen laten zien, je favoriete collectie tentoonstellen of een mooi seizoensaccent maken. De opties zijn eindeloos, en dat geldt ook voor het creatieve plezier.

Aanbevolen: