Veiligheidstips voor 4 juli: 10 manieren om uw gezin veilig te houden

Inhoudsopgave:

Veiligheidstips voor 4 juli: 10 manieren om uw gezin veilig te houden
Veiligheidstips voor 4 juli: 10 manieren om uw gezin veilig te houden
Anonim

Volg deze eenvoudige tips en vier het met een gerust hart, wetende dat uw kinderen veilig zullen zijn op Onafhankelijkheidsdag.

Familie en vrienden aan de eettafel om 4 juli te vieren
Familie en vrienden aan de eettafel om 4 juli te vieren

Het is de verjaardag van Amerika! De vierde juli is een patriottisch feest, maar het is belangrijk dat individuen en gezinnen niet vergeten dat veiligheid een uitgenodigde gast moet zijn tijdens deze tijd van plezier. We geven de belangrijkste veiligheidstips voor 4 juli voor iedereen die van plan is om het in het rood, wit en blauw te vieren.

4 juli Paradeveiligheid

Parades zijn het ultieme begin van de feestdag van 4 juli! Samenkomen met familie en vrienden om naar deze levendige vertoningen te kijken is altijd spannend, maar er zijn een aantal verrassende gevaren waar je je op moet voorbereiden voordat je eropuit trekt om van deze met sterren bezaaide processies te genieten.

Kinderen marcheren in de parade van 4 juli
Kinderen marcheren in de parade van 4 juli

Wijs een vergaderruimte aan

Grote mensenmassa's zorgen ervoor dat uw kinderen afdwalen of gescheiden raken van de groep. De beste manier om je hierop voor te bereiden is door een veilige ontmoetingsplaats aan te wijzen. Zorg er bij het selecteren van een plek voor dat deze zich op een centrale locatie bevindt die gemakkelijk te zien is vanaf een laag uitkijkpunt.

Praat over het gevaar van vreemdelingen

Parades zijn boordevol opwinding: mensen in kostuums, rijkelijk versierde auto's, veel snoep en leuke muziek. Al deze dingen zijn aantrekkelijk voor jonge kinderen en hoewel de meeste mensen geen kwaad in de zin hebben, zijn er ook lelijke mensen op deze wereld. Zorg ervoor dat uw kinderen weten wie een veilig persoon is om te benaderen als ze uit elkaar gaan. Tot de "veilige helpers" behoren politieagenten en brandweerlieden, maar ook paradefunctionarissen. Deze personen dragen normaal gesproken speciale shirts voor het evenement of sleutelkoorden met een evenementlogo op de voorkant.

Wanneer u bij de optocht aankomt, neem dan de tijd om een van deze personen met uw kind op te zoeken. Bespreek hoe u ze kunt identificeren, zodat ze weten waar ze op moeten letten als ze verdwalen.

Gebruik tijdelijke tatoeages bij jonge kinderen

In tegenstelling tot gewone tijdelijke tatoeages kunnen ouders met SafetyTats altijd de noodinformatie van hun kind erop laten afdrukken. Hierdoor hoeven ze geen telefoonnummer te onthouden, waardoor ze perfect zijn voor jonge peuters, kleuters en kinderen met een handicap.

Overweeg bijpassende outfits

De meesten van ons houden van rood, wit en blauw op Onafhankelijkheidsdag, maar als je je zorgen maakt over de veiligheid, overweeg dan om je patriottisme te laten zien op een neongroene of oranje achtergrond. Door felle kleuren te kiezen die contrasteren met het kleurenpalet van 4 juli, kunt u uw kinderen gemakkelijk snel herkennen en kunnen uw kinderen u gemakkelijk vinden in een drukke ruimte.

Praat over gebieden die u moet vermijden

Bekijk enkele basisprincipes van veiligheid voordat je op de paradeplaats aankomt. Beide kanten op kijken, stoppen als er een auto aankomt en achter veiligheidsbarricades blijven lijkt allemaal logisch, maar 4 juli brengt veel opwinding en afleiding. Zodra je aankomt, vraag je ze om de regels te herhalen, zodat ze het begrijpen.

4 juli Vuurwerkveiligheid

De meesten van ons kunnen Onafhankelijkheidsdag niet vieren zonder vuurwerkshow! Veel gezinnen houden van sterretjes en poppers, maar zelfs deze items kunnen veiligheidsrisico's met zich meebrengen. Hier zijn de belangrijkste dingen waar u rekening mee moet houden bij het gebruik van vuurwerk.

Multigenerationele familie viert 4 juli
Multigenerationele familie viert 4 juli

Controleer de voorspelling en bevestig dat er geen brandverboden gelden

Als je kalme wind en vochtige omstandigheden hebt en onlangs regen hebt gezien, veel plezier! Vuurwerk is een adembenemend onderdeel van 4 juli. Voor degenen die op school geen les in atmosferische wetenschappen hebben gevolgd, heeft vuur echter slechts vier eenvoudige ingrediënten nodig: lage luchtvochtigheid, harde wind, droge brandstof en een vonk.

Als het al een paar weken niet heeft geregend, heb je een droge brandstof (de omringende vegetatie). Als je droog en winderig weer hebt, kan het een vonk verder verspreiden dan je zou denken. De voorspelling is van belang bij het omgaan met brandbare artikelen.

Het is altijd het beste om af te zien van vuurwerk wanneer:

  • Aanhoudende windsnelheden zijn 30 km/u of meer
  • Windstoten bereiken 35 MPH of meer
  • De relatieve luchtvochtigheid is lager dan 15%
  • Er geldt een droogte- en/of brandverbod in jouw regio

Deze omstandigheden zullen een rode vlagwaarschuwing of een brandweerwaarschuwing van de National Weather Service veroorzaken. Ze geven deze uit als er kans is op gevaarlijk brandweer. Veiligheid moet altijd uw eerste prioriteit zijn, zelfs als dit het plezier een beetje belemmert.

Beperk vuurwerkplezier tot volwassenen

Sterretjes lijken onschadelijk, maar de Consumer Product Safety Commission stelt dat kinderen nooit met welk vuurwerkproduct dan ook mogen spelen. Voordat je ze de leuke politie noemt, zijn hier enkele korte statistieken van 2021:

  • 1500 mensen liepen vuurwerkverwondingen op en 1100 mensen liepen vuurwerkverwondingen op in juli 2021
  • 32% van deze verwondingen waren brandwonden en meer dan een derde van deze brandwonden had gevolgen voor de ogen, oren, gezicht en hoofd
  • Er is tussen 2006 en 2021 een toename van 25% in vuurwerkongevallen

Als u ervoor kiest om kinderen sterretjes te laten gebruiken, houd dan goed toezicht op uw kinderen en stel regels op voor het gebruik. Geen zwaardgevechten met sterretjes, zwaai geen sterretjes in de buurt van andermans gezicht en gooi geen poppers naar iemand, en speel alleen met deze voorwerpen op de stoep.

Houd altijd ten minste twee waterbronnen in de buurt

Als je besluit om vuurwerk te maken, onthoud dan dat water je beste vriend is. Zorg ervoor dat u een voorgevulde emmer water en een werkslang bij de hand heeft voor het geval er brand uitbreekt. Een brandblusser is een andere goede keuze. Als ervaren meteoroloog kan ik je vertellen dat vuurwerkbranden elk jaar voorkomen.

Moet weten

Alleen al in 2018 meldde de National Fire Protection Association dat vuurwerk naar schatting 19.500 branden veroorzaakte. Die branden resulteerden in "$105 miljoen aan directe materiële schade" en vijf doden.

Wees slim en bereid je voor op het ergste voordat je met vuur speelt.

Top vuurwerkveiligheidstips:

Als de omstandigheden goed zijn, kan vuurwerk heel leuk zijn! Blijf veilig door deze vuurwerkveiligheidsrichtlijnen te volgen:

  • Koop vuurwerk bij een gerenommeerde verkoper
  • Steek nooit een blindganger opnieuw aan
  • Steek vuurwerk af boven bestrating, zand, steen of kaal vuil - nooit boven grasvelden
  • Steek vuurwerk af op een heldere, open plek, ver weg van gebouwen

    Phantom Fireworks adviseert "een minimale vrije afstand tussen de lanceerplaats en uw publiek van 10 meter voor fonteinen en andere voorwerpen op de grond en 50 meter voor alle voorwerpen vanuit de lucht."

  • Gooi gebruikt vuurwerk op de juiste manier weg

4 juli Waterveiligheid

Een ander groot deel van de veiligheid op 4 juli is slim omgaan met water. Zwembaden, meren, rivieren en zelfs vijvers kunnen gevaarlijk zijn voor peuters en kleuters. Gebruik deze snelle tips om iedereen veilig te houden.

Kind speelt in het zwembad
Kind speelt in het zwembad

Draag reddingsvesten

Als uw kind geen zwemlessen heeft gevolgd, is de eenvoudigste manier om zijn veiligheid te garanderen, door hem een door de Kustwacht goedgekeurd reddingsvest te laten dragen. In tegenstelling tot plasspringers en watervleugels zijn deze veiligheidsaccessoires ontworpen om uw kind drijvend te houden, zelfs als het bewusteloos is. Wanneer u deze artikelen winkelt, zoek dan naar PDF's met de volgende tekst:

  • Nauw tegen de borst
  • Kom niet boven de oren uit als je aan de schouderbanden trekt
  • Geschat op het gewicht van uw kind (dit wordt aan de binnenkant van het vest afgedrukt)
  • Heeft nekkraagsteunen

Poolregels vooraf instellen

De meesten van ons weten dat ze niet bij het zwembad moeten rennen, maar het is goed om je kinderen aan deze regel te herinneren, samen met het belang van wateretiquette. Wat is de wateretiquette die je je misschien afvraagt?

  • Zwem nooit alleen - vraag altijd een volwassene voordat je het zwembad betreedt
  • Niet duwen of duwen in of rond het zwembad
  • Spring eerst met je voeten
  • Spring om de beurt in het water
  • Als je op de rand zit, houd dan je handen thuis
  • Geen gedoe met afvoeren

Moet weten

Als zwemmen geen deel uitmaakt van de reisroute, zijn zwemvesten nog steeds belangrijk voor de kleinere leden van uw gezin als u van plan bent in de buurt van het water te zijn. Kinderen struikelen en vallen voortdurend. Proactief zijn op een dag vol afleiding is de sleutel om kinderen veilig te houden!

Andere veiligheidsonderwerpen van juli

Het volgen van de veiligheidstips van 4 juli kan er beter voor zorgen dat iedereen ongelukken vermijdt en een geweldige tijd heeft tijdens de vakantie, maar het is ook belangrijk om te onthouden dat het zomer is!

Vrienden vieren de Amerikaanse onafhankelijkheidsdag
Vrienden vieren de Amerikaanse onafhankelijkheidsdag

Blijf veilig in de zon

Zonveiligheid is belangrijk, vooral in warme zomermaanden zoals juli! Draag dus zonnebrandcrème en breng deze vaak opnieuw aan, blijf gehydrateerd en neem een pauze binnenshuis tijdens de piekuren!

Houd voedsel niet te lang buiten

Vergeet ook de voedselveiligheid buitenshuis niet. De vierde juli brengt grote hoeveelheden voedsel met zich mee, maar als het te lang buiten blijft staan, kan het voedsel bederven. Het serveren van etenswaren in cursussen is een geweldige manier om te voorkomen dat dingen slecht gaan.

Moet weten

Voedsel kan veilig twee uur buiten de koelkast blijven staan voordat het bederft. Dit venster da alt tot één uur wanneer de temperatuur 90 graden Fahrenheit of hoger is.

Drink verantwoord en rij veilig

Tenslotte, voor volwassenen van 21 jaar en ouder, drink verantwoord en regel een aangewezen chauffeur voordat uw vieringen beginnen. De American Safety Council merkt op dat "4 juli de gevaarlijkste en dodelijkste dag is om te rijden."

Dit komt niet alleen door rijden onder invloed, maar ook omdat er meer mensen onderweg zijn en veel huisdieren uitstappen als ze vuurwerk horen en vervolgens tegen het tegemoetkomende verkeer aan rennen. Door uw rit van tevoren te plannen, het rustig aan te doen als u een aangewezen bestuurder bent, en op te letten voor verrassingen onderweg, kunt u veilig blijven.

Blijf veilig deze vakantie

De beste manier om veilig te blijven tijdens Onafhankelijkheidsdag is vooruit plannen! Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je een geweldige Fourth of July beter garanderen. Wees dus proactief, blijf veilig, heb plezier en denk aan anderen deze vakantie.

Aanbevolen: