33 Bedankbriefjes voor leraren van ouders om uw waardering te tonen

Inhoudsopgave:

33 Bedankbriefjes voor leraren van ouders om uw waardering te tonen
33 Bedankbriefjes voor leraren van ouders om uw waardering te tonen
Anonim

Laat de leerkracht van uw kind weten dat hij of zij gewaardeerd wordt met deze doordachte gevoelens om op te nemen in een bedankbriefje voor de leerkracht!

Moeder en dochter bereiden een wenskaart voor
Moeder en dochter bereiden een wenskaart voor

Onderwijs is de basis voor de toekomst van onze kinderen en leraren zijn degenen die ervoor zorgen dat alles goed gaat. Hoe bedank je de persoon die de jonge geest van je kind vormt? Als je op zoek bent naar wijze woorden om te zeggen in een bedankbriefje van een ouder, dan hebben wij het antwoordblad voor jouw succes!

Voorbeelden van betekenisvolle bedankberichten van ouders

Echt geweldige leraren zijn de echte veranderingsmakers van onze toekomst. Zorg ervoor dat deze uitstekende docenten hun impact kennen met deze woorden van waardering in een bedankbriefje voor de leraar!

  • Bedankt dat je mijn kind accepteert zoals hij is en dat je hem op zijn eigen manier laat leren. Je hebt zo'n geweldige impact gehad op hun opleiding en je hebt hen geholpen de liefde voor leren te vinden! Wij zijn dankbaar voor uw toewijding en mentorschap, evenals voor uw zorgvuldige afweging van de behoeften van ons kind. Je bent zoveel meer dan alleen een opvoeder. Je bent een pionier in jouw vakgebied.
  • Zodra ons kind bij u in de klas kwam, was zijn/haar groei buitengewoon! Je bent zo'n verademing. Bedankt dat u ons kind waardeert en de tijd neemt om zijn/haar leerstijl te leren, zodat hij/zij echt kan slagen! Het was zo’n zegen om zijn/haar vooruitgang te zien. Je bent een bewijs van je vak en we waarderen je meer dan je weet.
  • Nu het schooljaar ten einde loopt, hopen we dat we het geluk hebben om in de herfst een andere leraar te vinden die net zo goed is als jij. Bedankt dat je _______ de middelen hebt gegeven die hij/zij nodig had om te leren en te groeien. Je was niet alleen een opvoeder voor ons kind. Je was een mentor en rolmodel. Hij/zij zou dit niet goed doen zonder jouw begeleiding en steun.
  • We weten hoeveel werk u buiten uw normale werkdag steekt om ervoor te zorgen dat onze kinderen de beste leermogelijkheden krijgen. Weet dat uw harde werk en toewijding dit jaar niet onopgemerkt zijn gebleven. Je bent gewoon de beste en we willen dat je dat weet!
  • Bedankt voor al het extra krediet dat je erin hebt gestoken om ______ dit jaar door te komen. Zijn/haar vooruitgang is buitengewoon indrukwekkend en we weten dat jij daar de reden voor bent! We zullen ons altijd de geweldige inspanningen herinneren die je hebt geleverd om ervoor te zorgen dat hij/zij klaar is voor zijn/haar overgang naar groep XX!
  • Je bent een stuk beter dan de rest! De meeste leraren geven alleen maar les. Je neemt de tijd om je kinderen onder te dompelen in de leerervaring en de resultaten zijn merkbaar. Bedankt dat je je met hart en ziel in deze baan hebt gestoken. Je bent een van de groten!
  • Iedereen leert op een andere manier en we kunnen onze dankbaarheid niet uiten voor het feit dat je de tijd hebt genomen om te bestuderen hoe ________ informatie absorbeert. Hij/zij heeft het altijd moeilijk gehad, en jij hebt ervoor gezorgd dat daar verandering in is gekomen. We zullen je impact altijd herinneren.
  • Aan de leraar die zijn/haar leerlingen aanspoort om buiten de gebaande paden te kijken en de wereld vanuit alle hoeken te bekijken, bedankt voor het inspireren van _________. Hij/zij is nog nooit zo enthousiast geweest om de wereld te verkennen en nieuwe dingen te leren! We waarderen de kijk die u ons kind hebt gegeven.
  • Ik weet gewoon niet hoe we zoveel geluk hebben gehad dat jij dit jaar de leraar van ______ was. Je liefde voor leren is niet alleen duidelijk, het is ook besmettelijk! We stellen het op prijs dat u uw passie voor (lesonderwerp) deelt met ___________. Wie weet wordt hij/zij dankzij jou ooit een (beroep)! Nogmaals bedankt en een fijne zomer!
  • Je hebt dit jaar zo'n positieve invloed gehad in het leven van _____! Hij/zij heeft altijd zoveel zin om naar school te gaan en nieuwe dingen te leren, en dat hebben we aan jou te danken. We zijn dankbaar voor uw innovatieve benadering van lesgeven en de wens om het traditionele patroon te doorbreken. Wij geloven dat dit het verschil heeft gemaakt in de cijfers van ______. We waarderen het harde werk en de toewijding die je elke dag naar de klas brengt en de prachtige herinneringen die _______ mocht maken tijdens je les.

Voorbeelden van korte bedankbrieven voor een leraar van een ouder

Voor de ouders die weinig tijd hebben, maar die hopen hun oprechte gevoelens te tonen, zijn hier enkele korte bedankzinnen en uitspraken om op een kaart voor de leraar van uw kind te zetten!

  • Bedankt dat ________ zich gezien en gehoord voelt. We hebben nog nooit zo'n leraar als jij gehad!
  • Cheerleader, mentor, raadgever. Je was zoveel meer dan alleen een leraar voor _____!
  • Je inspanningen zijn golven die het tij van de toekomst van ________ zullen veranderen. Bedankt voor uw geduld en geloof in onze zoon/dochter.
  • Er is maar één persoon nodig om je in jezelf te laten geloven. JIJ was die persoon voor ________. We zijn voor altijd dankbaar.
  • Lesgeven kan een ondankbare taak zijn, en kinderen zijn geen pretje. Je bent een bewijs van je beroep en we willen dat je weet dat je echt gewaardeerd wordt.
  • Een dag met een geweldige leraar kan inspireren. Eén maand met een geweldige leraar kan verandering teweegbrengen. Een jaar met een geweldige leraar kan voor positieve groei zorgen. Bedankt voor het planten van zaden voor de toekomstige opleiding van _______. Je bent een van de groten!
  • Wij geven je een A+! Bedankt voor al het harde werk dit jaar!
  • Stoer, bemoedigend, vurig, creatief, behulpzaam, volhardend en betrouwbaar. Bedankt dat je de beste T. E. A. C. H. E. R. in de buurt!
  • Als we je een appel zouden geven voor elk moment dat je een verschil maakte in het leven van ______, zou je een boomgaard hebben! Bedankt dat je absoluut geweldig bent!
  • We zijn getuige geweest van je wilskracht, en het is indrukwekkend! Er is een speciaal persoon voor nodig om leraar te zijn, en jij hebt de gave. Bedankt voor alles wat je dit jaar hebt gedaan voor ________!

Grappig bedankje voor de leraar van ouders

Sommige ouders hebben de eierkop en anderen hebben de klassenclown. Als u dat laatste vindt, overweeg dan om de leraar van uw kind een beetje te laten lachen als het schooljaar ten einde loopt.

  • Bedankt dat je onze zoon/dochter hebt geïnspireerd om van wiskunde te houden! Je hebt het plezier zeker in de praktijk gebracht!
  • Af en toe is er een mengsel dat een verbazingwekkende reactie teweegbrengt. Jij was de oplossing die de afkeer van onze zoon/dochter voor wetenschap wegnam. We weten niet wat we zullen doen als je Argon eenmaal hebt!
  • Bedankt dat je ____ op de schrijftrack hebt gekregen! We zijn blij met zijn/haar Engelse cijfers!
  • We zullen de komende jaren uw lof zingen! We zijn zo onder de indruk van hoe scherp een zanger ______ is geworden. Je zou kunnen zeggen dat muzieklesgeven jouw sterkste punt is!
  • Aan de ghostwriter van het succes van ons kind! Bedankt dat je zijn/haar karakter in het juiste tempo hebt laten ontwikkelen. Op naar het volgende hoofdstuk!
  • Je hebt dit semester zeker de wereld van ________ opgefleurd! Bedankt dat je de pigmenten van zijn/haar verbeelding in kunst hebt omgezet!
  • __________ kreeg echt een kick van je les! Bedankt dat je hem/haar hebt gemotiveerd om dit jaar tijdens de gymles op de bal te blijven!
  • Bedankt voor het oplossen van de wiskundeproblemen van ________! We hopen dat ze uw salaris zullen vermenigvuldigen, omdat uw positieve invloed een andere jonge geest heeft gevormd. We berekenen het later!
  • Vier scores en zeven tests geleden hadden we niet gedacht dat deze dag zou komen. Bedankt dat je ervoor hebt gezorgd dat de geschiedenisles zichzelf niet hoeft te herhalen!
  • We weten dat ______ soms een beetje hoog kan zijn, maar jij weet zeker hoe je een les moet leiden! Je bent een heel natuurtalent! Bedankt en probeer deze zomer uit te rusten!
  • Wat zouden we in vredesnaam zonder jou hebben gedaan? Bedankt dat je _____ in de goede richting hebt gestuurd en ervoor hebt gezorgd dat zijn/haar cijfers dit jaar niet overal op de kaart stonden tijdens de aardrijkskundeles!
  • Kijkend naar het verleden, het heden en de toekomst van ______ waren de dingen in het begin een beetje gespannen, maar je hebt hem/haar in het juiste tijdsbestek gekregen. Bedankt dat je hem/haar door de grammatica hebt geleid!
  • We willen graag jouw prestaties dit jaar in de schijnwerpers zetten! Jouw regie van de dramales van dit jaar verdient een staande ovatie!

Tips over wat je in een bedankbriefje voor een leraar moet schrijven

Als het gaat om het schrijven van een attent bedankbriefje, zijn er drie dingen die het betekenisvoller maken:

  1. Erken een voorbeeld van de impact die de leerkracht specifiek op uw kind heeft gemaakt.
  2. Let op het harde werk dat bij deze baan hoort.
  3. Noem de naam van de leerkracht en uw kind.

Deze kleine details maken uw gevoelens over hun rol in de opvoeding van uw kind duidelijk en benadrukken het harde werk van de leerkracht.

Bedankbriefjes van ouders worden altijd gewaardeerd

We denken er altijd aan om onze docenten te bedanken tijdens de Teacher Appreciation Week en aan het einde van het schooljaar, maar hoe zit het met alle andere momenten gedurende het schooljaar? Waarom worden ze over het hoofd gezien? Als uw zoon voor het eerst uitblinkt in wiskunde of uw dochter interesse begint te tonen in wetenschap, neem dan even de tijd om de impact te erkennen die de leraar heeft gehad. Leraren verdienen het om het hele jaar door te worden toegejuicht!

Aanbevolen: