10 eenvoudige manieren om uw broer liefde en waardering te tonen

Inhoudsopgave:

10 eenvoudige manieren om uw broer liefde en waardering te tonen
10 eenvoudige manieren om uw broer liefde en waardering te tonen
Anonim

Laat je broer zien hoe belangrijk hij voor je is met oprechte gebaren, of het nu Nationale Broederdag is of een andere dag van het jaar.

Lachende jonge broer en zus knuffelen
Lachende jonge broer en zus knuffelen

Laat je broer zien hoe blij je bent om hem familie en een vriend te noemen. Of het nu zijn verjaardag, Nationale Broederdag of gewoon een gewone dag is en je wilt dat hij weet dat er van hem gehouden wordt, je kunt eenvoudige en betekenisvolle gebaren gebruiken om je boodschap over te brengen. Met deze ideeën om liefde en waardering voor je broer te tonen, zal hij nooit twijfelen hoeveel hij voor je betekent.

Bel hem

In deze wereld van sms'en en DM's sturen is een telefoontje met de uitdrukkelijke bedoeling om je gevoelens te uiten echt een groots gebaar. Bel je broer op en vertel hem hoeveel je hem waardeert en hoe blij je bent dat hij je broer is. Spreek vanuit je hart en geef hem enkele specifieke redenen waarom hij zo geweldig is. Je zegt het misschien niet elke dag, maar een telefoontje is een goed moment om gewoon te zeggen: 'Ik hou van je, broer.' Als jullie allebei voortdurend onderweg zijn (en wie is dat niet?), stuur hem dan een agenda-uitnodiging waarin je hem laat weten dat dit een telefoontje is dat hij niet wil missen.

Bestel zijn favoriete diner

Als je van een afstandje een waarderend gebaar moet maken, is het versturen van zijn favoriete ma altijd per bezorging een leuke manier om te laten zien hoeveel je om hem geeft. Laat hem van tevoren weten dat u het diner gedekt heeft en hoe laat hij het ongeveer kan verwachten. Zorg ervoor dat je ook de fooi voor de chauffeur afdekt en bestel ook een dessertje.

Plan samen een dagje uit

Quality time is een van de beste manieren om je liefde voor iemand te tonen. Plan een dag waarop jij en je broer alle dingen kunnen doen waar hij van houdt. Je kunt naar zijn favoriete restaurant gaan, naar een show of wedstrijd gaan waar hij van houdt, en samen een wandeling of fietstocht maken. Opzettelijke quality time zal hem laten weten dat je zijn aanwezigheid in je leven echt waardeert.

Geef hem een ingelijste foto

Een foto zegt echt meer dan duizend woorden als het een foto is van een familielid van wie je houdt. Geef je broer een mooi ingelijste foto van jullie tweeën of al je broers en zussen. Dit onschatbare geschenk kan een recente foto zijn of een foto die doet denken aan dierbare jeugdherinneringen.

Maak zijn favoriete traktatie

Als je broer een geliefde traktatie heeft of als er een kenmerkend gerecht van je is waar hij dol op is, maak dan een batch speciaal voor hem. Er kan ook een gerecht uit zijn kindertijd zijn, bereid door een ouder of grootouder, dat je zou kunnen leren maken en waarmee je hem zou kunnen verrassen.

Plan een bijeenkomst speciaal voor hem

Misschien is je broer een sociale vlinder. Als dat zo is, plan dan een rustige en informele bijeenkomst speciaal voor hem. Nodig familie en enkele van zijn beste vrienden uit en plan een menu vol met al zijn favoriete gerechten. Je kunt je gasten zelfs aanmoedigen om zich als je broer te kleden, om te laten zien hoeveel jullie hem allemaal kennen en liefhebben.

Stuur hem een post

Een oprechte brief is zowel een boodschap van waardering als een kostbaar aandenken. Geef je broer iets waar hij naar kan reiken als hij een oppepper in zijn geest nodig heeft of gewoon aan jou herinnerd wil worden. Een oprechte brief per post, of zelfs maar een kaartje, zal hem laten zien dat je over je gebaar hebt nagedacht. Zelfs een leuke of grappige kaart kan de boodschap overbrengen van hoeveel je van je broer houdt en waardeert.

Doe samen iets nostalgisch

Kijk terug op jullie jeugd samen en wijs een activiteit aan waar jullie allebei van genoten als broers en zussen. Trakteer je broer op een trip down memory lane met een middag in de speelhal, een spelletje catch in het park, een avondje videogames of gewoon een geliefde film uit je kindertijd kijken met al zijn favoriete snacks.

Laat hem lachen

De kans is groot dat opgroeien met een broer betekent dat je een groot deel van de dingen hebt die jullie aan het lachen maken. Breng hulde aan alle grappige momenten tijdens het opgroeien en de inside jokes die je deelt door iets te doen waar je om moet lachen. Stuur hem een uniek cadeau dat je doet denken aan iets waar jullie als kind allebei om moesten lachen, bestel een grappig broertje-T-shirt voor hem, of boek een avondje voor jullie twee in een comedyclub. Samen lachen is een geweldige manier om op een leuke manier 'Ik hou van je, broer' te zeggen.

Geef hem een betekenisvol cadeau

Geschenken van liefde en waardering hoeven niet extravagant of duur te zijn. Een eenvoudig en zinvol cadeau zal je broer laten zien dat je vaak aan hem denkt en hem goed genoeg kent om het perfecte blijk van waardering voor hem te kiezen.

  • Geef hem een koffiemok en zijn favoriete merk gemalen koffie cadeau.
  • Stuur hem wat snoepjes van zijn favoriete bakkerij.
  • Geef hem een cadeaubon voor zijn favoriete winkel.
  • Dek zijn sportschoollidmaatschap voor een maand.
  • Schrijf hem in voor een vleesbezorgabonnement.
  • Geef technische accessoires cadeau voor zijn favoriete technische tools.
  • Pak wat gastronomische kruiden voor zijn volgende grillavond.
  • Koop een fles van zijn favoriete bourbon of ander drankje.
  • Verkrijg kaartjes voor een plaatselijk sportevenement waar hij misschien van geniet.
  • Maak je eigen zelfzorgmand en zet deze bij hem op de stoep.
  • Geef hem een ervaring cadeau, zoals samen een marathon lopen, een middagje golfen of surflessen.

Deel een oprecht bericht

Als je met je broer aan het chatten bent via sms of een kaartje per post stuurt, schrijf dan een oprecht bericht dat duidelijk laat zien hoe je je voelt. Herinner hem aan zijn geweldige kwaliteiten, de waarde die hij voor het gezin toevoegt, of de impact die hij op je leven heeft gemaakt. Probeer een van deze berichten of geef er je eigen draai aan om op een oprechte manier je waardering te uiten.

  • Mijn kindertijd was beter omdat ik die met jou mocht delen.
  • Je houdt ons allemaal aan het lachen. Ik ben zo blij dat je deel uitmaakt van onze familie.
  • Je kracht, moed en positiviteit inspireren mij elke dag.
  • Je bent een geweldige broer en een geliefde vriend.
  • Ook al heeft het leven ons tot broers en zussen gemaakt, toch zou ik jou als vriend kiezen.
  • Als ik zie wat je allemaal hebt bereikt en hoe ver je bent gekomen in het leven, krijg ik hoop en inspiratie.
  • Ik hoop alleen dat ik ooit half zo cool kan zijn als jij. Ik heb je mijn hele leven bewonderd.
  • Als ik je iets heb geleerd, hoop ik dat het is dat je gewaardeerd wordt om wie je bent en dat je liefde zonder voorwaarden waard bent.
  • Bedankt dat je de kindertijd leuker en het leven interessanter hebt gemaakt. Ik had geen betere broer kunnen wensen.

Spreek vanuit het hart

Ongeacht hoe je besluit je broer te vertellen dat hij van hem houdt, zorg ervoor dat het uit je hart komt. Met een klein geschenk, een groots gebaar of een eenvoudige boodschap van waardering kom je een heel eind als het voortkomt uit oprechte dankbaarheid en bewondering. Je hebt de beste broer ter wereld, dus zorg ervoor dat je het hem met liefde vertelt.

Aanbevolen: