6 nieuwe zorgpakketideeën voor moeders die ze echt zal waarderen

Inhoudsopgave:

6 nieuwe zorgpakketideeën voor moeders die ze echt zal waarderen
6 nieuwe zorgpakketideeën voor moeders die ze echt zal waarderen
Anonim

Help je favoriete vriendin zich geliefd en verwend te voelen met deze doordachte nieuwe moederverzorgingspakketten!

Vrouw krijgt cadeau
Vrouw krijgt cadeau

Zodra de nieuwe baby arriveert, kunnen nieuwe moeders soms een tweede gedachte lijken te worden. Moeder zijn is een van de meest lonende en toch uitdagende tijden in het leven van een vrouw. Laat haar zien hoe geweldig ze is - en wat een geweldige prestatie ze zojuist heeft geleverd - door haar te steunen met een nieuw moederzorgpakket. Met deze ideeën kun je een cadeau maken dat ze echt zal waarderen.

Verzorgingspakketten voor nieuwe moeders die haar wat liefde tonen

Prioriteiten veranderen wanneer je een nieuwe moeder wordt - en plotseling lijkt zelfzorg veel minder belangrijk. Help je favoriete meid zich geliefd, verzorgd en op haar gemak te voelen in deze tijd van verandering! We houden van deze doordachte nieuwe moederverzorgingspakketideeën die je gemakkelijk kunt samenstellen en opsturen als doe-het-zelfcadeau.

Stof tot nadenken

Ma altijdtreinen zijn een must voor een nieuwe moeder, maar hoe kun je bijdragen als je ver weg woont? Een consumeerbaar verzorgingspakket kan een goede optie zijn, waardoor ze energiek blijft en zich goed voelt, ongeacht het tijdstip van de dag of de nacht. Mogelijke items kunnen zijn:

Gezonde snackbox
Gezonde snackbox
  • Cadeaubonnen voor haar favoriete restaurant of koffietentje
  • Snacks boordevol eiwitten

    • Noten (amandelen, walnoten en paranoten)
    • Lijnzaadcrackers - Voedingsrijke crackers met een hoog geh alte aan Omega-3 vetzuren
    • Fairlife Protein Shakes - Shakes boordevol eiwitten om haar snelle brandstof te geven
    • Kodiak Cakes Cookies - Heerlijke, gezonde koekjes waar ze dol op zal zijn
  • Gevriesdroogd fruit - Zoete, vitaminerijke snacks om haar op de been te houden
  • Elke andere traktatie waarvan je weet dat ze ervan geniet

Je kunt ook altijd de fout ingaan met Smartwater om haar te helpen gehydrateerd te blijven. Als ze milieubewust is, overweeg dan een herbruikbare waterfles die vaatwasmachinebestendig is. Dit beperkt haar taken en eert haar waarden!

Eindelijk hebben nieuwe moeders ook stof tot nadenken nodig. Tot 20 procent van de nieuwe moeders ervaart een postpartumdepressie. Op deze momenten kan de wetenschap dat ze een geweldig, mooi, krachtig en capabel persoon is, het verschil in de wereld maken.

Nieuwe moederbevestigingskaarten kunnen een betekenisvol en indrukwekkend cadeau zijn voor een vrouw die zich door deze periode van verandering heen worstelt. Deze kunnen haar helpen zichzelf eraan te herinneren dat ze een spectaculaire moeder is, zelfs op die moeilijke en frustrerende momenten. Voeg deze toe aan de cadeaumand van haar nieuwe moeder om haar lichaam en ziel te voeden.

Comfortabele kledingbenodigdheden voor nieuwe moeders

Het is niet verwonderlijk dat alles pijn doet na de bevalling. Zorg ervoor dat jouw favoriete nieuwe moeder het zo comfortabel mogelijk heeft door een verzorgingspakket te sturen dat haar in de watten legt! Denk voor dit zorgpakket aan:

Gezellige sokken
Gezellige sokken
  • Comfortabele truien
  • Gezellige pantoffels
  • Tops of jurken in tuniekstijl (we houden van de losse en mooie stijlen van Nesting Olive) die ze de hele dag en nacht kan dragen
  • Fuzzy sokken

Aangezien ze de komende weken waarschijnlijk het grootste deel van haar tijd thuis zal doorbrengen en zich op haar gemak wil voelen, kun je haar ook helpen enthousiast te worden over het aankleden door een paar bijpassende ensembles voor haar en haar baby te kopen. Little Sleepies maakt Mommy & Me-outfits, en ze hebben zelfs opties voor lieve oude vader! Je kunt ook pantoffels en slaapmaskers combineren om dit comfortabele thema voort te zetten.

Extra's om dit verzorgingspakket af te ronden kunnen wat kruidenthee en een bevestigende koffiemok zijn. Je kunt een gezellig of donzig dekentje toevoegen voor die lichte nachtelijke voedingen en een persoonlijke kaart om haar eraan te herinneren aardig voor zichzelf te zijn.

Snelle tip

Kies kleding gemaakt van hypoallergene materialen zoals katoen of bamboe. Dit zorgt ervoor dat haar huid, en die van de baby, soepel en zacht blijft.

Tepelverzorgingspakket

Voor moeders die borstvoeding geven kan een tepelverzorgingspakket een attent cadeau zijn, waar ze waarschijnlijk geen tijd voor heeft om het voor zichzelf te kopen. Wat houdt dit in?

  • Earth Butter Organics Tepelboter - Een hydraterende en genezende crème die veilig is voor baby
  • Hydrogelpads voor de vriezer om borstpijn te verlichten
  • Borstwarmers om haar te helpen bij het afgeven van de melk
  • Zwangerschapsbeha's (als je haar maat kent)

Een nieuwe moedermand met deze items kan ervoor zorgen dat ze zich zo comfortabel mogelijk voelt voor, tijdens en na de voedingen. Praat bovendien met haar over haar ervaringen met borstvoeding. Heeft ze er op een of andere manier moeite mee? Overweeg items die kunnen helpen.

Andere mogelijke items om toe te voegen zijn borstvoedingssnacks, een Haakaa voor als ze onderweg is en weg van haar kolf, tepelvormers en een borstvoedingskussen. Toon interesse en stel vragen om de geschenken te vinden die het beste bij haar behoeften passen. Een schattige voedingshoes of een vaatwasmachinebestendige waterfles om haar te helpen gehydrateerd te blijven, zijn goede extra's om dit verzorgingspakket met borstvoedingsthema compleet te maken.

Leuk entertainment voor al die voedingen

Iets wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat het voeden van een nieuwe baby uitzonderlijk tijdrovend is. Als ze borstvoeding geeft, zal haar baby niet alleen elke twee tot drie uur eten (wat neerkomt op acht tot twaalf keer per dag), maar zal ze waarschijnlijk ook na elke voedingssessie moeten kolven om de melkproductie in de eerste paar uur op te bouwen. weken na de bevalling.

Aangezien nieuwe baby's vaker moeten voeden dan wanneer ze ouder zijn, zullen baby's die uitsluitend kunstvoeding krijgen ook veel tijd nodig hebben! Help een nieuwe moeder waarvan je weet dat ze de tijd doorbrengt tijdens de voedingen met een aantal leuke cadeau-opties. Deze kunnen het volgende omvatten:

Vrouw voedt baby en kijkt naar telefoon
Vrouw voedt baby en kijkt naar telefoon
  • Streaming-abonnement (Netflix, Hulu, Paramount+, HBO, Disney+, Peacock of Apple TV+)
  • VUDU-cadeaubon voor het streamen van huurfilms
  • Audible-abonnement (boeken en audioboeken)
  • Headspace-abonnement (meditatie-app)
  • Jackbox Party Pack (zorg ervoor dat ze een Nintendo Switch, Xbox of PlayStation heeft!)
  • Spotify Music-lidmaatschap
  • Draadloze hoofdtelefoon (ze wil niet meer snoeren gebruiken - en stilte is altijd het beste voor de baby)

Dit kunnen geweldige opties zijn om haar wakker en bezig te houden tijdens de late nachtelijke voedingssessies! Vergeet niet te vragen naar streamingdiensten en apps die ze al heeft, om te voorkomen dat ze iets koopt dat ze niet nodig heeft. Enkele leuke toevoegingen aan dit cadeaupakket voor nieuwe moeders kunnen een paar gezonde snacks of lekkernijen zijn, of een voetbankje voor borstvoeding.

Ontspanningsbundel voor nieuwe moeders

Verhoog de herstelperiode van je favoriete nieuwe moeder door haar items te geven die haar zullen helpen ontspannen. Denk voor deze verwenpakketideeën aan:

Kaars geschenkdoos
Kaars geschenkdoos
  • Supercomfortabel kussen (Luxe Pillows gelvezelkussen is een geweldige optie)
  • Een stoel- of rugmassageapparaat (we houden van HoMedics Shiatsu Massager)
  • Heerlijk ruikende ontspanningskaarsen
  • Een dagboek en een mooie pen om haar te helpen haar gedachten te kanaliseren en te kunnen ontspannen

Vergeet niet om luxe lotions mee te nemen om haar gehydrateerd te houden en hydraterende zepen om haar te helpen de uitdroging te overwinnen die ze heeft opgelopen tijdens het gebruik van de antibacteriële opties van het ziekenhuis.

Moet weten

Geschenken zoals verwarmde en verzwaarde dekens zijn leuke cadeaus, maar je moet altijd rekening houden met haar baby. Ze zal haar kleintje waarschijnlijk het grootste deel van de tijd bij zich hebben, dus dit zijn geen ideale opties. Dit geldt ook voor bepaalde voedingsmiddelen en dranken. Onderzoek altijd of wat u overweegt iets is dat in de moedermelk terechtkomt. Als dat zo is, zal het item waarschijnlijk niet wennen.

Badkamerbasisverzorgingspakket voor nieuwe moeders

Hoewel een nieuwe moeder waarschijnlijk al ijskompressen en een peri-fles heeft, zijn er nog andere badkamerbenodigdheden die ze misschien mist. Met deze ideeën kun je haar een nieuw moederzorgpakket voor na de bevalling geven dat voorziet in postpartumbehoeften.

Spa-mand
Spa-mand
  • Voor moeders die een natuurlijke bevalling hebben gehad, kunnen Epsom-zouten en zitbaden een wereld van verlichting bieden.
  • Voor moeders die een keizersnede hebben gehad: bescherm haar incisieplaats met een herstelband! Frida Mom heeft ook een reeks producten die nieuwe moeders bijzonder nuttig zullen vinden, waaronder wegwerpondergoed dat veel comfortabeler en ademender is dan wat het ziekenhuis te bieden heeft.
  • Laten we ten slotte eerlijk zijn: baby's volgen hun eigen tijdschema. Nadat haar partner weer aan het werk is gegaan, kan het zijn dat ze in een handdoek terechtkomt met een heel behoeftige kleine baby. Een eenvoudige badstof handdoek met klittenband en een microvezel hoofddoekomslag kunnen op deze momenten van onschatbare waarde zijn.
  • Verhoog de lat door haar ook een handdoekwarmer te geven om deze lastige outfit een beetje comfortabeler te maken!

Andere kleine benodigdheden zoals droogshampoo, babyveilige handdesinfectiemiddel of verzachtende oogmaskers of gels kunnen nuttig zijn. Plaats deze items in een leuke doos of mand voor een doe-het-zelf-verzorgingspakket dat elke nieuwe moeder zal waarderen.

Verzorgingspakketten voor nieuwe moeders moeten tegemoet komen aan haar specifieke behoeften

Hoewel Bump Boxes en andere zwangerschapsabonnementspakketten voor sommige moeders een fantastische optie kunnen zijn, is het belangrijk om te onthouden dat elke persoon anders is. Als je een moederzorgpakket voor na de geboorte wilt samenstellen dat echt impact zal hebben, denk dan na over wat deze specifieke moeder echt wil en nodig heeft, en hoe je haar dagelijkse activiteiten een beetje gemakkelijker kunt maken.

Aanbevolen: