Waar ik van hou: een lijst met favoriete producten van een vraatzuchtige shopper

Inhoudsopgave:

Waar ik van hou: een lijst met favoriete producten van een vraatzuchtige shopper
Waar ik van hou: een lijst met favoriete producten van een vraatzuchtige shopper
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Het is moeilijk voor te stellen dat er een tijd was waarin Amazon uitsluitend een bestemming voor boeken was. Nu is het een winkel geworden voor vrijwel alles. Koppel dat aan een Prime-abonnement en je krijgt al snel een bestelverslaving zoals de mijne! Er gaat niets boven de verscheidenheid aan opties en het winkelgemak.

Natuurlijk maakt het bladeren door miljoenen items het ook moeilijk om te bepalen wat werkt en wat niet. Daarom heb ik deze lijst samengesteld met mijn must-have items waar ik gewoon niet zonder kan. Al deze aankopen voldeden aan de hype van de sociale media en hebben mijn leven enorm verbeterd, van mijn huidverzorgingsroutine tot thuis koken en lekker knuffelen met het beste paar pantoffels dat ik bezit.

Afbeelding
Afbeelding

De beste wake-up call

Afbeelding
Afbeelding

Opstaan in de ochtend is al moeilijk genoeg. Hoewel u doorgaans meteen naar uw kopje koffie grijpt, heeft deze LATME-ijsroller waarschijnlijk voorrang zodra u deze LATME-ijsroller heeft. Gezichtsijsrollers hebben een behoorlijke tijd gehad nadat ze viraal gingen als het onmisbare hulpmiddel voor de ochtendroutine, en terecht. Bewaar het in de vriezer en pak het 's ochtends erbij om eventuele slaapwallen uit je ogen te rollen. Het kan zelfs helpen bij hoofdpijn en migraine als het over je voorhoofd wordt gerold. Het is een onmiddellijke ontwakingsschok waardoor u zich wakkerder voelt en er wakker uitziet.

Afbeelding
Afbeelding

Verander elke kamer in de ultieme sfeer

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens quarantaine hadden deze hemellichten van sterrenstelsels iedereen in een wurggreep. Nou ja, de obsessie leeft voort. Het veranderen van je slaapkamer in een sfeer-y-ontsnapping is van onschatbare waarde. De Rosetta Star Projector is de beste keuze, omdat je hiermee de kleur en sterren kunt aanpassen met een afstandsbediening die meerdere kleurencombinatieopties heeft voor de juiste sfeer voor jou. Hij doet zelfs dienst als luidspreker en kan op je telefoon worden aangesloten om muziek af te spelen. Of, als je dat liever hebt, wordt hij ook geleverd met een selectie witte geluiden om je te helpen in slaap te vallen.

Afbeelding
Afbeelding

Deze gezichtswasbeurt zal je vochtbarrière herstellen

Afbeelding
Afbeelding

Een ander TikTok-virusproduct is de CeraVe Hydrating Facial Cleanser. Reinigingsmiddelen kunnen behoorlijk duur worden, maar gelukkig is deze budgetvriendelijke optie een favoriet bij fans, ongeacht de betaalbaarheid ervan. De zachte, niet-schuimende reiniger is geschikt voor alle huidtypes en is geformuleerd met hyaluronzuur en ceramiden die uw huid diep hydrateren en uw vochtbarrière herstellen. Dit is een van die zeldzame gezichtsreinigingsmiddelen waarbij je huid niet uitgekleed aanvoelt, maar in plaats daarvan zacht en gehydrateerd blijft.

Afbeelding
Afbeelding

Doe uw stappen thuis

Afbeelding
Afbeelding

Naar de sportschool gaan kan vaak een hele klus zijn, en we zouden allemaal willen dat we er één in onze huiskamer hadden. Misschien kun je daar geen volledige sportschool krijgen, maar deze handige, opvouwbare loopband is een geweldige manier om je stappen te zetten zonder het comfort van je huis te verlaten. De veelzijdige 2-in-1 opvouwbare loopband kan gemakkelijk onder uw bank worden opgeborgen en kan worden uitgepakt, of u nu staand uw werk wilt doen of gewoon een dosis beweging wilt gedurende de dag. De 5-laags antislipriem is veilig en gemakkelijk te gebruiken, en je kunt ook Bluetooth gebruiken om je telefoon ermee te verbinden.

Afbeelding
Afbeelding

Blijf op de hoogte van je conditie met deze Fitbit

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien je thuis een loopband hebt om je stappen in te zetten, heb je nu alleen iets nodig om ze bij te houden. Fitnesshorloges zijn een geweldige aanvulling op uw leven om uw gezondheid onder controle te houden. Met de Fitbit Versa 2 kun je alles volgen, van je slaap en hartslag tot je oefeningen en dagelijkse stappen. Het waterdichte apparaat kan verbinding maken met uw muziekstreamingplatform, betaalmethoden en andere fitness-apps, zodat u alles op één plek kunt volgen.

Afbeelding
Afbeelding

De enige oordopjes die blijven zitten

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn talloze oordopjes op de markt in een breed scala aan prijsklassen, maar het v alt niet te ontkennen dat het beste van het beste naar de Powerbeats Pro Wireless Earbuds van Beats gaat. Deze oordopjes zijn bijzonder geschikt voor tijdens het sporten. Ze worden voor de veiligheid om de achterkant van uw oor gewikkeld, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat ze er de hele tijd uit springen. Ze zijn zweet- en waterbestendig en bieden u tot negen uur luistertijd. De Powerbeats Pro Wireless Earbuds bieden je ook ruimtelijke audio, waardoor je volledig kunt opgaan in je muziek.

Afbeelding
Afbeelding

Deze workout-legging is echt vleiend

Afbeelding
Afbeelding

Als je bedenkt hoeveel athelisure-merken er op de markt zijn, is het altijd indrukwekkend om te zien dat Amazon een aantal serieus concurrerende opties aanbiedt die ze vaak overtroeven. Hoewel er genoeg is om uit te kiezen, is mijn persoonlijke favoriete Amazon-keuze voor trainingsleggings toch wel de SEASUM naadloze legging met hoge taille. Deze legging is super flatterend, vooral door de halvemaanvormige schaduw bovenaan je dijen en de naad die je billen optilt. Ze voelen superlicht en naadloos aan en zijn toch squat-proof!

Afbeelding
Afbeelding

Trakteer uzelf op een professionele massage thuis

Afbeelding
Afbeelding

Nou, nu ik een flink aantal trainingsitems heb genoemd, is het tijd voor een kleine R&R-optie na de training. In een ideale wereld zouden we allemaal regelmatig massages kunnen krijgen, maar in werkelijkheid kan deze Shiatsu-massager de klus dagelijks klaren. Deze elektrische rug-, nek- en schoudermassage bootst op de een of andere manier de knedende beweging van de knokkels na, terwijl het eventuele knopen in uw lichaam losmaakt. Het voelt ongelooflijk aan en biedt zelfs een verwarmingsoptie die perfect is voor gezellige zelfzorgavonden.

Afbeelding
Afbeelding

Geen tijd meer verspild met het hakken van groenten

Afbeelding
Afbeelding

Deze keuze maakt het leven van vrijwel iedereen gemakkelijker. Nadat ze viraal gingen op TikTok, zijn groentehakkers het nieuwe onmisbare keukenproduct geworden, en als je Fullstar's Groentenhakmolen eenmaal hebt geprobeerd, kun je niet meer terug. Deze hakcontainer wordt geleverd met vier mesopties die perfect zijn voor het hakken van uw groenten in elke gewenste vorm en maat. Het enige wat u hoeft te doen is uw groente erin te plaatsen en het deksel dicht te slaan om de container te vullen met professioneel bereide groenten. Het bespaart zoveel tijd en helpt je het meest gevreesde deel van het koken over te slaan!

Afbeelding
Afbeelding

Heb binnen enkele minuten de leukste wafels

Afbeelding
Afbeelding

Dit is meer een kleine traktatie dan een noodzaak. Hoewel het dagelijks hebben van schattige miniwafels misschien wel een noodzaak is. De Dash Mini Waffle Maker is een super eenvoudig te gebruiken hulpmiddel dat klein is en gemakkelijk op te bergen. De antiaanbaklaag maakt het maken van wafels supergemakkelijk, en je kunt er zo ongeveer alles in gooien. Ik heb zelfs geprobeerd er knapperige rijstbodems in te maken en het werkt perfect! Het duurt maar een paar minuten, en dit is ook een perfect cadeau voor je ontbijtminnende vriend.

Afbeelding
Afbeelding

Deze olie is een wonderdoener voor littekens en striae

Afbeelding
Afbeelding

Bio-Oil is een basisproduct voor lichaamsverzorging waar ik nooit zonder kan. De huidverzorgingsolie is echt een wondermiddel. Het is perfect om te gebruiken als u littekens of striae heeft die moeten worden genezen. Bij consistent gebruik van deze olie zul je zichtbare resultaten merken. Deze olie zit boordevol krachtige vitamine A-olie, vitamine E-olie, kamilleolie, zonnebloemolie en lavendelolie en werkt als een ontstekingsremmende olie die uw lichaam helpt kalmeren en hydrateren, terwijl uw huidtint wordt verhelderd en egaler. Het is een wonderdoener voor het herstellen van huidbeschadiging en kan zelfs op je gezicht worden gebruikt bij acnelittekens of hyperpigmentatie.

Afbeelding
Afbeelding

De beste skims-dupe

Afbeelding
Afbeelding

Mensen ontdekken voortdurend Amazon-dupes voor populaire maar dure bodysuits, maar Reoria's mouwloze racerback-bodysuit met h alternek doet het het beste. Deze bodysuit is verkrijgbaar in 18 kleuren en is een stringbody met hoge hals die werkelijk volledig naadloos is. Het vormt zich prachtig naar je lichaam en de dikte van de dubbellaagse stof zorgt ervoor dat het op de juiste plaatsen zit en tegelijkertijd niet doorschijnt. Dit is zonder twijfel de enige witte bodysuit die ik veilig kan dragen en waar ik me nooit zorgen over hoef te maken!

Afbeelding
Afbeelding

Deze laarzen zijn net zo comfortabel als Uggs

Afbeelding
Afbeelding

Je ziet vaak genoeg Ugg-dupes, maar wat je zelden ervaart, is er een die hun ongeëvenaarde comfort weet na te bootsen. Dat wil zeggen, totdat je de Pull-On Boot van Cushionaire probeert. Deze laarzen zien er niet alleen uit als de klassieke Uggs, maar hun zachte voering van imitatiebont voelt net zo gezellig en knus aan. De laarzen zijn gemaakt van hoogwaardig zacht, echt suèdeleer dat volledig waterbestendig is. Deze zijn eigenlijk beter dan Uggs, omdat ze veel gemakkelijker aan te trekken zijn!

Afbeelding
Afbeelding

Een betaalbare wimperbehandeling met resultaat

Afbeelding
Afbeelding

Wimpergroeibehandelingen zijn vaak erg prijzig, maar deze super betaalbare DHC Eyelash Tonic is mijn favoriet als het gaat om het zien van resultaten. Deze conditioneringsgel is gemakkelijk te gebruiken omdat hij verpakt is in een mascaratube. De formule zelf is gemaakt met ginseng, smeerwortel, aloë en Swertia japonica die werken om je wimpers diep te conditioneren en ze gezond te houden. De behandeling beweert te werken om de gezondheid van je bestaande wimpers te verbeteren, maar ik merk altijd een indrukwekkende wimpergroei als ik deze consequent gebruik.

Afbeelding
Afbeelding

Ieders favoriete heteluchtborstel

Afbeelding
Afbeelding

Ah, de vertrouwde Revlon One-Step Volumizer. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, kun je gewoon niet meer terug. Deze budgetvriendelijke haartool is niet voor niets een favoriete heteluchtborstel van fans. Hierdoor is je haar in een mum van tijd droog en krijgt het een extra volume. De Ionic+Ceramic-technologie maakt je haar glad, waardoor het glad en glanzend blijft zonder kroezen. Het beste deel is de borstel zelf, die een combinatie van nylon pin en getufte borstelharen gebruikt om elke laatste haarlok vast te pakken en ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig glad haar is. Je kunt er ook rechtstreeks mee naar de root gaan voor wat extra volume.

Afbeelding
Afbeelding

De luchtfriteuse die een einde maakt aan alle luchtfriteuses

Afbeelding
Afbeelding

Zal er ooit een einde komen aan de heerschappij van de airfryers? Onwaarschijnlijk. Het baanbrekende keukenapparaat wordt snel een must-have, nu de sociale media overspoeld worden met heerlijk verleidelijke recepten die je zeker zult kraken en kopen. Als je dat doet, zorg er dan voor dat het de Ninja DZ401 heteluchtfriteuse is. Dit is de airfryer die een einde maakt aan alle airfryers. Met twee onafhankelijke manden is dit perfect om uw hele ma altijd tegelijkertijd te bereiden. Het bevat zelfs DualZone-technologie waarmee beide gerechten tegelijkertijd gaar kunnen worden. Deze heteluchtfriteuse wordt zelfs geleverd met zes kookmethodes: Air Fry, Air Broil, Roast, Bake, Opwarmen en Dehydrateren.

Afbeelding
Afbeelding

Uw nieuwe waterfles voor emotionele ondersteuning

Afbeelding
Afbeelding

Voor de Stanley Cup kwam de Hydro Flask. De eenvoudige fles waar iedereen al jaren in een wurggreep zit, is absoluut een van mijn favoriete Amazon-aankopen. Het is eenvoudig genoeg. De fles bevat een indrukwekkende hoeveelheid water en weet deze de hele dag met succes koud te houden. Ik moet toegeven dat het leukste aan het bezitten van een Hydro Flask het versieren ervan met schattige stickers is. Behalve dat het mijn waterfles voor emotionele steun is, is de Hydro Flask de beste keuze vanwege het indrukwekkende lekvrije ontwerp en de riem waardoor hij altijd gemakkelijk mee te nemen is - wat je zeker wilt doen.

Afbeelding
Afbeelding

Het kaartspel dat de diepe dingen vraagt

Afbeelding
Afbeelding

Als je net als ik bent, heb je waarschijnlijk talloze Instagram-posts van We're Not Real Strangers leuk gevonden en opgeslagen. Ze hebben gewoon een manier om gevoelens prachtig onder woorden te brengen als geen ander, dus toen ze een kaartspel uitbrachten op basis van hun heftige onderwerpen en vragen, was het meteen een must-buy. Dit kaartspel is het geschenk dat blijft geven. Het is niet alleen leuk om te spelen, maar het bindt je ook en brengt je dichter bij iedereen met wie je het speelt. Dit spel beantwoordt belangrijke en diepgaande vragen en is echt de beste manier om ervoor te zorgen dat je verre van vreemden bent met iedereen met wie je het deelt.

Afbeelding
Afbeelding

De remedie tegen chronische laptopnek

Afbeelding
Afbeelding

Velen van ons werken nog steeds grotendeels vanuit huis. Hoewel thuiswerken zeker zijn voordelen heeft, zoals de vrijheid en flexibiliteit van tijd en ruimte, kent het ook nadelen. Een groot probleem voor mij was rug- en nekpijn. Daarom is deze Soundance Laptop Stand voor mij een enorme redder in nood geweest. Door uw laptop op ooghoogte te brengen, zal deze laptopstandaard uw houding drastisch verbeteren en voorkomen dat u in vreemde krakelingposities terechtkomt na urenlang naar uw scherm te hebben gestaard.

Afbeelding
Afbeelding

De slimme toevoeging aan uw huis

Afbeelding
Afbeelding

De overstap maken naar een volledig slim huis is begrijpelijkerwijs intimiderend, maar het toevoegen van een kleine dosis van een slim huis met Amazons favoriete Echo-apparaat zal je leven alleen maar verbeteren. Ik vertrouw voor vrijwel alles op mijn Echo. Van het afspelen van muziek tot het uitschakelen van de daaraan gekoppelde slimme lampen en zelfs bellen. Het is absoluut een verbetering om tegen je nieuwe beste vriendin Alexa te kunnen schreeuwen voor alles wat je nodig hebt, zonder de technische problemen. De Echo 4e generatie is zelfs compatibel met Fire TV-apparaten, zodat je kunt genieten van een film met surround sound-effect!

Afbeelding
Afbeelding

Miljoenen films en shows op één USB-stick

Afbeelding
Afbeelding

Over Fire TV gesproken Amazons eigen Fire TV Stick is een van de handigste en eenvoudigste toevoegingen aan je leven. Met deze tv-stick kunt u met deze tv-stick levendige 4K Ultra HD-kwaliteit streamen vanaf uw favoriete platforms, zoals Netflix, HBO, Amazon Prime en zelfs YouTube, allemaal op één plek. Verander uw TV in een Smart TV door simpelweg deze USB-stick te plaatsen. De Fire TV Stick kan zelfs op uw Echo-apparaat worden aangesloten, zodat u andere slimme apparaten in uw huis kunt bedienen.

Afbeelding
Afbeelding

Een lipvoller die echt werkt

Afbeelding
Afbeelding

Als een schoonheidsproduct viraal gaat op TikTok, kun je het beste sceptisch blijven, maar zelfs ik was onder de indruk van hoe goed de Lip Plumpers van DEROL werkten. Dit duo van een mini lip plumper en mini lip care serum zijn echt game changers geweest voor mijn lipspel. De voller is niet voor bangeriken. Dit zal zeker prikken, maar het maakt je lippen ook zeker merkbaar voller. Hoewel ik het gevoel heb dat de voller zelf mijn lippen glad en gehydrateerd laat aanvoelen, is het lippenserum voor mij een nieuw nachtelijk routineproduct. Breng dit aan voordat je naar bed gaat en je wordt wakker met de zachtste lippen die je ooit hebt gehad.

Afbeelding
Afbeelding

Dit kleurboek voor volwassenen met flair

Afbeelding
Afbeelding

Ik heb ontdekt dat het hebben van een hersenloze hobby waarbij mijn hersenen kunnen afdwalen een absolute behoefte voor mij is, en sinds kort zijn dat kleurboeken voor volwassenen. Als je het teruggooit naar je kindertijd en je kleurpotloden pakt, zal dat je geestelijke gezondheid enorm goed doen, maar het kleuren van pagina's die zo prachtig zijn als Johanna Basfords World of Flowers zal ook je ogen veel goeds doen. Deze prachtige, ingewikkeld getekende pagina's met bloempatronen zijn prachtig, met of zonder kleuring. Het is absoluut de beste kleurboekenversie voor volwassenen die ik heb gezien.

Afbeelding
Afbeelding

De beste eenvoudige en effectieve elektrische tandenborstel

Afbeelding
Afbeelding

Een Amazon-lijst met must-haves zou simpelweg niet compleet zijn zonder een elektrische tandenborstel. Omdat er duizenden elektrische tandenborstels zijn, kan het lastig zijn om de perfecte te vinden. Nou, laat me je wat tijd besparen. Het is de Pro 1000 CrossAction elektrische tandenborstel van Oral-B. Deze tandenborstel pulseert om tot 300% meer tandplak te verwijderen dan je gewone tandenborstel. Het is supereenvoudig te gebruiken met slechts drie modi die de klus klaren en heeft zelfs een ingebouwde timer van twee minuten om je te laten weten wanneer je lang genoeg je tanden hebt gepoetst.

Afbeelding
Afbeelding

Voor herinneringen die je kunt bewaren

Afbeelding
Afbeelding

We maken ons allemaal schuldig aan het hamsteren van een ondoorgrondelijk aantal foto's op onze filmrol. We leven in een tijdperk waarin elk klein detail wordt gedocumenteerd, maar het probleem is dat belangrijke herinneringen en momenten soms verloren gaan in het screenshotverkeer. Je mist de dagen van digitale camera's en afgedrukte foto's. HP's Sprocket brengt fysieke fotografische herinneringen terug doordat u direct alle foto's vanaf uw telefoons kunt afdrukken. Door hem gewoon op je telefoon aan te sluiten, kun je die speciale foto meteen afdrukken voordat deze verloren gaat in de filmrol. Dit is vooral een geweldig cadeau!

Aanbevolen: