Waar ik van hou: een lijst met favoriete dingen van een bakkende, hondenliefhebbende moeder

Inhoudsopgave:

Waar ik van hou: een lijst met favoriete dingen van een bakkende, hondenliefhebbende moeder
Waar ik van hou: een lijst met favoriete dingen van een bakkende, hondenliefhebbende moeder
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Als moeder, schrijver en huisdiereigenaar zijn geen twee dagen hetzelfde. Of ik nu op zoek ben naar de perfecte bakbenodigdheden, mijn dochter help een oplossing te vinden om haar haar te temmen, of op zoek ben naar supplementen om mijn honden gezond en gelukkig te houden, ik onderzoek elk product dagenlang grondig totdat ik besluit dat het de investering waard is. Sommigen waren blindgangers, maar anderen, zoals die op deze lijst, zijn ook snelle favorieten geworden die hun waarde in de loop van de tijd verder hebben bewezen. Deze lijst bevat een verscheidenheid aan van mijn favoriete schoonheidsproducten, zoals een conditionerend haarmasker en een hoogwaardig, maar toch goedkoop vitamine C-serum (ik ben minder is meer), hondensnoepjes die de goedkeuring van mijn kieskeurige hond kregen, zelfs een laptop-bureaustandaard die de manier waarop ik werk ten goede heeft veranderd. Ik hoop dat je iets op deze lijst vindt waar je van houdt en dat je leven ook gemakkelijker maakt, zelfs voor een moment.

Afbeelding
Afbeelding

Deze stijlvolle laptopstandaard is een noodzaak voor thuiskantoor

Afbeelding
Afbeelding

Ik weet niet waarom het zo lang duurde om te investeren in een laptopbureaustandaard voor mijn thuiskantoor (twee jaar), maar deze verstelbare en ergonomische standaard is alles wat ik nodig had en meer. Hij past perfect op mijn MacBook en heeft zelfs opbergruimte eronder om mijn bureau overzichtelijk te houden (of in ieder geval enigszins). Ik heb de roségouden standaard gekozen vanwege een vleugje kleur, maar hij is ook verkrijgbaar in zwart, spacegrijs en zilver.

Afbeelding
Afbeelding

Een huid- en vachtsupplement voor honden waar uw huisdieren voor zullen springen

Afbeelding
Afbeelding

Mijn hond, Lucy, heeft een waslijst aan allergieën, van voedsel tot omgeving, waardoor ze een droge huid heeft. Nadat ik met mijn dierenarts had gesproken, besloot ik dat het nuttig zou zijn om zalmolie aan haar dieet toe te voegen, en ik kwam op deze terecht, die uitstekend was. Het is gemaakt met één ingrediënt: pure zalmolie uit Alaska, en het helpt de vacht van mijn hond glanzend en jeukvrij te houden, wat mij een gelukkige hondenmoeder maakt.

Afbeelding
Afbeelding

Deze twee-in-één föhn en hete borstel maken het voorbereiden een fluitje van een cent

Afbeelding
Afbeelding

Nadat ik lovende recensies van collega's had gehoord en nog meer van mensen online had gelezen, kocht ik deze twee-in-één föhn en warme borstel voor mijn dochter, die er een hekel aan had hoe lang het duurde om haar haar te drogen. Ik kruiste mijn vingers voor een positief resultaat; gelukkig vond ze het geweldig. Ik heb het onlangs zelf uitgeprobeerd en werd ook verliefd. Het maakt het mogelijk om je haar gemakkelijk in één keer te drogen en te stylen en het zorgde ervoor dat mijn haar er glad en gestyled uitzag, waardoor ik een trouwe fan werd.

Afbeelding
Afbeelding

Deze comfortabele pantoffels wil je nooit meer uitdoen

Afbeelding
Afbeelding

Ik ben dol op deze pantoffels! Elke keer als ik door de deur loop, trek ik deze meteen aan voor het broodnodige comfort en ondersteuning. Toen mijn moeder op bezoek kwam, probeerde ze ze te stelen, wat mij ertoe aanzette er ook een paar voor haar te kopen. Ze houden mijn voeten gezellig en warm in huis (zelfs in de winter), en de onderzolen met patroon bieden uitstekende grip, zodat ik niet uitglijd op mijn houten vloeren.

Afbeelding
Afbeelding

Breng je bakwerk naar een hoger niveau met deze donutpannen met antiaanbaklaag

Afbeelding
Afbeelding

Het afgelopen jaar dook ik in het zelfgemaakte donutspel. Na ruim een week zoeken naar de "perfecte" pan, ben ik op deze pan terechtgekomen en heb er geen spijt van. Het is gemakkelijk schoon te maken en de donuts blijven niet aan de pan plakken als je ze verwijdert, wat resulteert in mooie en smakelijke lekkernijen.

Afbeelding
Afbeelding

Houd je badkamer georganiseerd met deze strakke containers

Afbeelding
Afbeelding

Vorig jaar was ik op zoek naar een eenvoudige opbergbak met deksel om in de badkamer op te bergen, en deze containers werkten perfect. Ze zijn compact, hebben deksels om spullen op te bergen en kunnen zelfs op elkaar worden gestapeld voor eenvoudige organisatie. En omdat ze van plastic zijn, kun je ze gemakkelijk snel afnemen als je de badkamer schoonmaakt, zodat ze jarenlang als nieuw blijven.

Afbeelding
Afbeelding

Geef droge handen extra bescherming met deze handafschermende lotion

Afbeelding
Afbeelding

Net als vele, vele anderen wordt mijn huid in de winter superdroog. Ik had mijn lot van gebarsten, droge en pijnlijke handen bijna geaccepteerd totdat ik over deze beschermende lotion hoorde. Voor maximale voordelen breng ik graag mijn CeraVe Moisturizing Cream aan en maak het af met Gloves in a Bottle om het vocht af te sluiten en mijn handen blij en gehydrateerd te houden. Ik gebruik het zelfs op zichzelf als ik wat snelle hydratatie nodig heb, en het is op zichzelf nog steeds fantastisch en iets dat ik in de buurt houd, vooral tijdens de droge wintermaanden.

Afbeelding
Afbeelding

Dit kussen is het spul van dromen

Afbeelding
Afbeelding

Ik dacht altijd dat een kussen een kussen was, totdat ik op dit Casper Sleep Essential-kussen sliep. Het is zacht en donzig, waardoor je het gevoel hebt dat je op een wolk slaapt en toch ondersteunend bent, vooral voor deze zijslaper. Ik merk het verschil als ik op dit kussen slaap in vergelijking met een ander kussen, daarom neem ik het mee voor elke nachtelijke excursie.

Afbeelding
Afbeelding

Houd je haar droog met deze spa-hoofdbanden

Afbeelding
Afbeelding

Ik kocht deze hoofdbanden in eerste instantie voor mijn dochter en haar vriendinnen voor een logeerpartijtje, en omdat het er zo veel waren, heb ik er eentje voor mezelf meegenomen. De badstof is fantastisch om mijn haar droog te houden tijdens mijn nachtelijke gezichtswasroutine, en de schattige strik voegt een vleugje stijl toe, zelfs als ik rondloop met mijn pyjama aan.

Afbeelding
Afbeelding

Deze pastelkleurige markeerstiften maken de juiste markeringen

Afbeelding
Afbeelding

Vergeet de klassieke neon-highlighters. Deze pastelkleurige plectrums nemen hun plaats in als essentiële school- en kantoorbenodigdheden. Ik ben dol op de subtiele maar heldere kleuren, waaronder roze, paars, blauw en geel, en de beitelde punt maakt het gemakkelijk om trefwoorden en zinsneden netjes te markeren in boeken en afdrukken.

Afbeelding
Afbeelding

Deze ongelooide huidvrije botten zullen de favoriete traktatie van uw hond zijn

Afbeelding
Afbeelding

Mijn honden zijn kauwers, dus ze hebben een flink aantal botten getest. En daar komen we altijd op terug. Hoewel ze duurder zijn, houden ze mijn honden bezig (tenminste een paar uur), zijn ze gemaakt met slechts zes ingrediënten en zijn ze licht verteerbaar. Mijn honden zijn dol op de smaken pindakaas en zalm, maar er is kip, rundvlees en hertenvlees om bijna elke hond te sussen.

Afbeelding
Afbeelding

Houd uw hond bezig met deze heldere snuffelmat

Afbeelding
Afbeelding

Mijn honden zijn allebei jonger dan drie jaar en vol energie. Als het onmogelijk is om met ze te gaan wandelen, gebruik ik deze snuffelmat graag als een boeiende en leuke bezigheid. Ik verberg snoepjes en brokjes op de mat en laat mijn honden dan los, kijkend terwijl ze elke laatste hap snuffelen en foerageren.

Afbeelding
Afbeelding

Deze semi-permanente haarkleuring is uitstekend voor een levendig kleuraccent

Afbeelding
Afbeelding

Als mijn dochter een vleugje kleur aan haar haar wil toevoegen, kies ik altijd voor Manic Panic semi-permanente haarverf. Hun kleurstoffen zijn veganistisch en lijken veel langer mee te gaan dan andere merken die we hebben gebruikt. De kleuren zijn altijd mooi en levendig, maar draag handschoenen bij het aanbrengen om vlekken op je handen te voorkomen!

Afbeelding
Afbeelding

Een keramische plantenbak die wacht op wat vetplanten

Afbeelding
Afbeelding

Ik heb grote dromen om een succesvolle plantendame te zijn. Helaas ben ik er nog niet, maar deze moderne keramische plantenbak helpt mijn dromen waar te maken. Hij ziet er geweldig uit als hij gevuld is met prachtige vetplanten en staat perfect op mijn vensterbank. Er zit een gat aan de onderkant voor een goede afvoer, en de houten bamboe schoteltjes voorkomen dat er lekkages doorheen sijpelen.

Afbeelding
Afbeelding

Een kleurrijke vervangende band voor Apple Watches

Afbeelding
Afbeelding

In eerste instantie was ik onzeker over de kwaliteit van deze band omdat hij zo goedkoop is, maar hij overtrof mijn verwachtingen. De dennengroene kleur ziet er precies zo uit als op de foto en de band zit comfortabel om mijn pols. Ik heb het snel zonder problemen aan mijn horloge bevestigd en was klaar om te verhuizen. Als groen niet jouw stijl is, kun je kiezen uit meer dan 30 verschillende kleuren.

Afbeelding
Afbeelding

Een roségouden en redelijk geprijsde krultang? Voeg toe aan winkelwagen

Afbeelding
Afbeelding

Deze roségouden titanium krultang heeft een prachtig kleurenpalet en belangrijker nog, zorgt voor de perfecte krul. De 1,25-inch versie creëert snelle en gemakkelijke veerkrachtige krullen, ongeacht de gelegenheid. Het opwarmen duurt ook maar 30 seconden, dus je bent snel aan de slag.

Afbeelding
Afbeelding

Vermijd de hinder van droge lippen met Aquaphor Lip Repair

Afbeelding
Afbeelding

Soms zijn de beste schoonheidsproducten eenvoudig en goedkoop, wat helemaal waar is voor de lippenbalsem van Aquaphor. Ik zorg ervoor dat ik altijd een buisje bij de hand heb voor onmiddellijke verlichting van gesprongen lippen. Het is ook geurvrij en blijft transparant, zodat je het gemakkelijk dagelijks kunt dragen.

Afbeelding
Afbeelding

Val in slaap met dit verzwaarde oogmasker

Afbeelding
Afbeelding

Ik heb de neiging spanningshoofdpijn te krijgen, en als ze optreden, is dit slaapmasker een goedmaker. Het zorgt voor een lichte druk op mijn ogen en heeft twee materialen: de ene verkoelt en de andere verwarmt. Nog beter: er zit een lus aan de zijkanten waarmee je hem gemakkelijk om je hoofd kunt wikkelen en hem op zijn plaats kunt houden terwijl je slaapt.

Afbeelding
Afbeelding

Een hydraterend masker dat je haar voedt terwijl je slaapt

Afbeelding
Afbeelding

Ik laat mijn haar vaak highlighten, waardoor het essentieel is om mijn lokken extra verzorging en hydratatie te geven. Een paar maanden geleden had mijn haar dringend wat liefdevolle aandacht nodig, en dit hydraterende masker hielp mijn lokken weer zijdezacht te maken. Ik breng het aan voordat ik naar bed ga en word wakker met merkbaar zachter en gehydrateerd haar. Het ruikt ook fantastisch, wat een bonus is als ik in slaap val.

Afbeelding
Afbeelding

Het perfecte gezichtsserum om je dag te beginnen

Afbeelding
Afbeelding

Ik was onlangs op zoek naar een nieuw (voor mij) vitamine C-serum dat minder dan $ 30 kostte, maar gevuld was met verhelderende en huidavondvoordelen. Na drie dagen onderzoek waagde ik de sprong in het diepe en kocht Bubble's Day Dream-serum, en (tromgeroffel) ik ben er dol op. Het bevat vitamine C, niacinamide en plantaardige ceramiden om mijn huid blij en stralend te houden.

Aanbevolen: