Waar ik van hou: een LA Foodie & Lijst met favoriete dingen van schoonheidsliefhebbers

Inhoudsopgave:

Waar ik van hou: een LA Foodie & Lijst met favoriete dingen van schoonheidsliefhebbers
Waar ik van hou: een LA Foodie & Lijst met favoriete dingen van schoonheidsliefhebbers
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

In Los Angeles gevestigde, huidverzorgingminnende cinefiel die ik ben, ik ben een groot aantal ongelooflijke dingen tegengekomen. En als ik iets vind waar ik van hou, heb ik de neiging er een beetje een evangelist in te worden (wat echt in het voordeel werkt van mijn commerciële schrijfactiviteiten). Hoewel veel van mijn favorieten al alom geliefd zijn, zijn de onderstaande items van bijzondere persoonlijke betekenis.

Tijdens het samenstellen van deze lijst probeerde ik zowel te denken aan producten die ik elke dag gebruik en die een duidelijk verschil in mijn leven hebben gemaakt als aan de kleine luxe waarmee ik mezelf trakteer en die mij vreugde brengen. Dus zonder verder oponthoud, hier zijn een paar dingen waar ik van hou. Ik hoop dat je net zoveel van ze houdt.

Afbeelding
Afbeelding

CeraVe Hydraterende Crème

Afbeelding
Afbeelding

Er was een tijd dat ik heel graag het soort vrouw wilde zijn met een ingewikkelde huidverzorgingsroutine van meer dan 20 stappen. Ik vond het ritueel van het aanbrengen van al die dure ampullen, serums en maskers vreselijk glamoureus, maar helaas had mijn huid daar niets van. Dus heb ik het regime teruggebracht tot vijf eenvoudige producten (waaronder deze favoriete vochtinbrengende crème van dermatologen) en - verrassing, verrassing - mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Kanttekening: CeraVe verspreidt het goede woord over ceramiden en hyaluronzuur al lang voordat de huidverzorgingsrage begon, dus je kunt erop vertrouwen dat ze weten wat ze doen.

Afbeelding
Afbeelding

Differin Gel Retinoïde 0,1% Adapaleen

Afbeelding
Afbeelding

Ik begon een paar jaar geleden Differin Gel te gebruiken om "maskne" te bestrijden, maar ik wou dat ik het had geweten toen ik tiener en twintig was. Het heeft enorm geholpen bij puistjes, het egaliseren van mijn huidskleur en zelfs bij het op afstand houden van fijne lijntjes. Voor niet-ingewijden: Differin is een retinoïde (voorheen alleen op recept verkrijgbaar) die de huid op milde wijze chemisch exfolieert en de celvernieuwing bevordert. Ik gebruik het om de avond onder mijn nachtcrème en word wakker met een stralende huid.

Afbeelding
Afbeelding

Het! Cosmetica CC+ Crème Volledige Dekking Foundation

Afbeelding
Afbeelding

Iets wat mij opviel toen ik dertig werd, is dat mijn geduld om elke ochtend te gaan zitten en mijn make-up op te doen, zo goed als verdwenen is. Ik hou er echter nog steeds van om er strak uit te zien, dus deze CC+ cream foundation van It! Cosmetica is voor mij een gamechanger geweest. De dekking is zo vol dat alles egaliseert zonder taartachtig of maskerachtig te zijn. Het is ook verrassend hydraterend, en ik vind het geweldig dat er SPF 50 in zit voor extra bescherming tegen de zon.

Afbeelding
Afbeelding

Maybelline Lash Sensationele Mascara

Afbeelding
Afbeelding

Mensen houden mij met enige regelmaat aan om te vragen waar ik mijn wimpers laat doen. Als ik zeg dat het maar mascara is, gaan ze ervan uit dat ik iets duurs gebruik. Dan geniet ik van hun geschokte uitdrukking als ik zeg: "Nee, het is Maybelline!" De waaiervormige borstel is waar hij voor bedoeld is: de korte borstelharen brengen een mooie, dikke laag product aan en de langere borstelharen helpen bij het scheiden.

Afbeelding
Afbeelding

Bésame Cosmetics Rode Fluwelen Lippenstift

Afbeelding
Afbeelding

Als ik echt mijn hele gezicht wil doen, ga ik meestal voor opvallend met een rode lip. En daarvoor wend ik mij tot Bésame. Bésame Cosmetics is een make-upbedrijf gevestigd in Burbank, CA, met vintage stijl en moderne waarden. Diep geïnspireerd door de glamour van het oude Hollywood, wilde oprichtster Gabriela Hernandez natuurlijke, duurzame en dierproefvrije versies maken van producten uit het verleden en haar collectie rode lippenstiften is onverslaanbaar. Red Velvet geeft mij de meest perfecte pruillip. Het is langhoudend en bevat voedende ingrediënten zoals vitamine E en squaleen, waardoor mijn lippen niet uitdrogen.

Afbeelding
Afbeelding

Batiste Droogshampoo

Afbeelding
Afbeelding

Mijn fijne haar kan niet meer dan twee wasbeurten per week aan, dus tussen de shampoobeurten door zorgt deze Batiste-spray ervoor dat ik er niet meer uitzie als dat meisje uit The Ring. Bovendien voegt het een mooie volumeboost toe!

Afbeelding
Afbeelding

Shash zwijn en nylon borstelhaarborstel

Afbeelding
Afbeelding

Ik vond dit toen ik op zoek was naar een dupe voor de veel duurdere Mason Pearson-borstel, en het was een geschenk uit de hemel. Ik ben ervan overtuigd dat deze baby mij van totale kaalheid heeft gered. De gemengde natuurlijke varkens- en nylonborstels verdelen het talg gelijkmatig over de haarschacht zonder te trekken, waardoor ik veel minder gespleten haarpunten heb en mijn haar glanzender is dan ooit.

Afbeelding
Afbeelding

Davines Textuurspray

Afbeelding
Afbeelding

Ik ben extreem lui. Een snelle en eenvoudige spray-and-go is waar ik het beste in ben, dus dit is het enige stylingproduct dat ik regelmatig in mijn haar gebruik. Davines textuurspray zorgt voor een mooi "chique onverzorgd" effect en ruikt lekker.

Afbeelding
Afbeelding

Le Trésor zijden scrunchie-set

Afbeelding
Afbeelding

Satijnen scrunchies ronden het schoonheidsgedeelte van deze lijst af, want toen ik jong was, gebruikte ik gewoon alles wat rondslingerde om mijn haar op te steken (zoals blote elastiekjes - eek), en dan te zeggen: "Waarom doen Zie ik er altijd uit alsof ik net door de bliksem ben getroffen?" Niet erg helder! Snel vooruit naar een semi-recente aanval van Covid-gerelateerd haarverlies die verwoestend was, maar het liet me ook zien hoe onzorgvuldig ik was geweest bij het zorgen voor mijn kroon op de glorie. Nu koester ik elke streng alsof het gesponnen goud is, en ik moet zeggen dat een beetje meer onderhoud zijn vruchten afwerpt.

Afbeelding
Afbeelding

Black + Decker koffiemolen

Afbeelding
Afbeelding

Versgemalen koffie of buste, naar mijn mening. Zelfs goedkope bonen smaken beter als je ze vlak voor het zetten ma alt. Deze Black + Decker heeft scherpe, duurzame messen, een krachtige motor en net genoeg capaciteit voor de kwart kop Trader Joe's Breakfast Blend die ik gebruik in mijn Franse ochtendpers. Ik heb het ook gebruikt voor specerijen en zelfs om er in een handomdraai poedersuiker van te maken.

Afbeelding
Afbeelding

Mueller dubbel geïsoleerde roestvrijstalen Franse pers

Afbeelding
Afbeelding

Over mijn Franse pers gesproken: mijn favoriete ding is hoe warm mijn koffie erin blijft. En urenlang! Het is gemaakt van dubbel geïsoleerd roestvrij staal in plaats van glas, dus zelfs als ik pas later op de ochtend bij mijn tweede kopje kom, weet ik dat het nog steeds stoomt als ik er klaar voor ben.

Afbeelding
Afbeelding

Kitchellence 4-in-1 messenslijper

Afbeelding
Afbeelding

Het is misschien een controversiële mening, maar ik geloof dat elk mes een goed mes is, zolang het maar scherp is. Ik heb veel kilometers uit mijn goedkope exemplaren gehaald door ze gewoon scherp te houden. Haal je mes door het systeem met drie gleuven van deze slijper voordat je hem gebruikt, en je zult nooit meer een tomaat pletten.

Afbeelding
Afbeelding

JETech schermbeschermers van gehard glas

Afbeelding
Afbeelding

Krassen op het scherm van mijn telefoon maken me gek, dus ik heb altijd een aantal van deze schermbeschermers van gehard glas bij de hand. Ze zijn ongelooflijk eenvoudig te installeren en de voldoening die ik krijg als ik ze perfect en zonder luchtbellen aanbreng, is eerlijk gezegd obsceen.

Afbeelding
Afbeelding

Duraflame elektrische infrarood kwartshaard

Afbeelding
Afbeelding

Dit is een ruimteverwarmer in de vorm van een ouderwetse kachel die in wezen theatrale verlichting gebruikt om de sfeer van een houtvuur na te bootsen. Het is het beste geld dat ik in lange tijd heb uitgegeven. En 10.000 mensen op Amazon zijn het met mij eens! Als je je ruimte gezellig wilt maken, raad ik je ten zeerste aan om in een van deze te investeren.

Afbeelding
Afbeelding

AAA-lidmaatschap

Afbeelding
Afbeelding

AAA heeft me uit veel lastige situaties geholpen. Eerlijk gezegd is dit waarschijnlijk het enige lidmaatschap dat ik heb dat het geld echt waard is. LA is geografisch gezien een enorme stad met een berucht slecht openbaar vervoer, waardoor je een groot deel van je dag in de auto doorbrengt. Lekke banden, pech, spatbordbuigers en batterijproblemen horen bij het leven. Gelukkig staat de Auto Club altijd klaar om te helpen als het moeilijk wordt. Zegen hen.

Afbeelding
Afbeelding

Zonnedrankje Yin Power

Afbeelding
Afbeelding

Adaptogenen zijn paddenstoelen, kruiden en wortels waarvan wordt gezegd dat ze het lichaam helpen zich aan te passen aan stressoren en het algehele welzijn bevorderen. Ze winnen steeds meer terrein hier in het Westen na eeuwenlang gebruik in de oosterse geneeskunde, en hoewel er nog veel te onderzoeken v alt, is mijn benadering van dit soort supplementen altijd ‘ken jezelf’ (dat wil zeggen: of je wel of niet allergisch bent voor wat dan ook) en "probeer het, misschien vind je het leuk." Ik had een paar jaar geleden een proefexemplaar van Yin Power van Sun Potion gekregen en ik merkte onmiddellijk een verschil in mijn energieniveau, dus besloot ik het regelmatig te gaan gebruiken. Het is een mengsel van acht adaptogenen, waaronder reishi, ashwagandha en shatavari. Ik meng 's ochtends een theelepel door mijn koffie en voel me de rest van de dag gefocust en scherp.

Afbeelding
Afbeelding

Frank's roodgloeiende saus

Afbeelding
Afbeelding

Het is de beste hete saus. Kom niet voor mij. Pittig, azijnachtig en niet zo heet dat de smaak van het door u gekozen gerecht wordt gemaskeerd. Ik doe het echt op alles, en ik ben er een gelukkiger mens door.

Afbeelding
Afbeelding

Lao Gan Ma Chili Crisp

Afbeelding
Afbeelding

Chilichips is geen hete saus, in tegenstelling tot wat je zou denken. Het is een hartige, licht knapperige, lichtzoete smaakmaker die al mijn smaakpapillen activeert en een volledig euforisch gevoel in mijn hersenen veroorzaakt. Ik moest eigenlijk een tijdje stoppen met het kopen hiervan voor mezelf omdat ik het met een lepel uit de pot at.

Afbeelding
Afbeelding

Verzamel droge gin

Afbeelding
Afbeelding

Amass Gin wordt gedistilleerd in het centrum van Los Angeles. Het heeft een heerlijke, zuivere, kruidachtige smaak die ideaal is voor hoe ik mijn martini's lekker vind (die geschud is, een scheutje vermout in het glas en een vleugje citroen.)

Afbeelding
Afbeelding

Fabbri Amarena-kersen

Afbeelding
Afbeelding

Dit zijn mijn favoriete kersen om cocktails mee te garneren. Marasquins zijn veel te zoet, maar Amarena-kersen zijn scherp en hebben een diepe smaak die zo mooi tot zijn recht komt in bijvoorbeeld Manhattan. Ik vind het ook heerlijk om de siroop over gewoon vanille-ijs te sprenkelen. YUM.

Afbeelding
Afbeelding

BalanceFrom extra dikke yogamat met draagriem

Afbeelding
Afbeelding

Deze zachte mat heeft mijn knieschijven gered tijdens ochtendrondes van Cat/Cow-flows. Het is een luxe centimeter dik en biedt veel meer comfort dan een van die traditionele magere yogamatten. Ik heb hem zelfs meegenomen om op te slapen!

Afbeelding
Afbeelding

Beats Solo3 draadloze hoofdtelefoon

Afbeelding
Afbeelding

Geloof de hype! Ik ben dol op deze Beats-hoofdtelefoon. Ze zijn essentieel voor mijn dagelijkse geestelijke gezondheidswandelingen en een onmisbaar onderdeel van mijn thuiskantoor. Ze zijn niet alleen zeer comfortabel, maar ze hebben ook een groot Bluetooth-bereik en de batterijduur is uitstekend. Ik heb het gevoel dat ik ze bijna nooit hoef op te laden!

Afbeelding
Afbeelding

Parade Vintage Rib Plunge Scoop Back Bralette

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens een nieuwe Instagram-scroll op de late avond kwam ik deze bralette tegen, en ik moet toegeven dat ik er absoluut dol op ben. Het is comfortabel en ondersteunend ondanks dat het geen beugel heeft, en ik vind het geweldig dat ze duurzame materialen gebruiken in het ontwerp.

Afbeelding
Afbeelding

Quince Tencel jersey T-shirtjurk

Afbeelding
Afbeelding

Quince is een van die online retailers in de opkomende markt van betaalbare, duurzame kleding, gespecialiseerd in zaken als wasbare zijde, Europees linnen en basics van kasjmier. Alle stukken die ik van hen heb zijn mooi en goed gemaakt, maar in de warmere maanden leef ik in de zwarte T-shirtjurk.

Afbeelding
Afbeelding

Superga 2750 Cotu klassieke sneakers

Afbeelding
Afbeelding

Ik ga niet liegen, ik kocht deze voor het eerst omdat Julia Fox een interview gaf vlak nadat Uncut Gems uitkwam, waarin ze zei dat dit de enige sneakers zijn die ze draagt. Destijds hadden Julia en ik dezelfde soort dikke Italiaanse benen (die van haar zijn nu veel slanker), dus ik vertrouwde op haar mening dat de Supergas flatterend zou zijn. Ik werd niet op een dwaalspoor gebracht. Het is mijn favoriete witte sneaker voor elke dag. (De 2630's zijn ook erg mooi als je op zoek bent naar scherper wit.)

Afbeelding
Afbeelding

Biolinen luxe katoenen badstof badjas

Afbeelding
Afbeelding

Eerlijk gezegd is mijn favoriete 'loungewear' meestal gewoon een badjas van katoenen badstof. Natuurlijk hoop ik dat ik een beetje meer op Marilyn Monroe lijk dan op The Dude, maar eerlijk gezegd ben ik op dit punt in mijn leven met geen van beide cool.

Afbeelding
Afbeelding

Linnenwalas 100% bamboe dekbedovertrekset

Afbeelding
Afbeelding

Deze dekbedovertrekset geeft mij een heel glamoureus gevoel. Het is boterzacht en ondanks dat het gemaakt is van 100% biologische bamboe, heeft het een mooie, zijdeachtige glans. Bovendien is het super ademend - ideaal voor een warme slaper zoals ik. Ik heb hem in Taupe, wat in het echt een donkerdere, meer aardse greige is dan de champagnekleur afgebeeld op Amazon, maar ik geef er de voorkeur aan.

Afbeelding
Afbeelding

Scrabble Deluxe

Afbeelding
Afbeelding

Scrabble is mijn favoriete bordspel. Mijn vriend en ik spelen de hele tijd. In een ander leven, toen ik net na mijn studie in de filmindustrie werkte, besteedde ik een deel van mijn eerste salaris aan een luxe editie als deze in plaats van een paar rekeningen te betalen. Geen spijt!

Afbeelding
Afbeelding

Je moet deze podcast onthouden

Afbeelding
Afbeelding

Karina Longworth verdient een Peabody Award of zoiets voor haar podcast over 'de geheime en/of vergeten geschiedenis van de eerste eeuw van Hollywood'. Elk seizoen biedt ze haar luisteraars grondig onderzochte, fascinerende afleveringen over onderwerpen als de Blacklist, erotische thrillers uit de jaren '80 en '90, blonde toppers die voortijdig ten onder gingen, en het Hollywood van de jaren '60 van Charles Manson. Een aanrader om te luisteren.

Afbeelding
Afbeelding

De heksen van Eastwick door John Updike

Afbeelding
Afbeelding

Is dit mijn favoriete boek? Ik beschouw het nooit als mijn favoriete boek, maar ik lees het minstens één keer per jaar, dus misschien is dat wel zo! (Sterker nog, ik ga er nog eens in duiken.) De verfilming uit 1987 is ook een van mijn troostfilms. John Updike schreef vrijwel uitsluitend over WASPy, New Englanders die van partner wisselen en omgaan met hun existentiële angst door basketbal of tennis te spelen en over elkaar te roddelen, om vervolgens half te beseffen dat hun problemen allemaal aan zichzelf te wijten zijn, maar de moed of overtuiging missen om dat te doen. doe er eigenlijk iets aan. Een beetje polariserend, maar ik geniet er echt van.

Afbeelding
Afbeelding

Gosky dakkantverrekijker

Afbeelding
Afbeelding

Vogelen is een tijdverdrijf dat je volledig besluipt. Op een dag ben je jong en zorgeloos. Het volgende moment kijk je uit je raam, ooh-en-ahhing over de geelstuitzanger naar je voerbak (die ook als bij toverslag leek te verschijnen.) Het overkomt ons allemaal, dus doe jezelf een plezier en krijg een goede set verrekijkers. Dit is een geweldig starterspaar en ik ben een grote fan van de telefoonhouder die erbij wordt geleverd.

Aanbevolen: