10 briljante manieren waarop u Goo Gone kunt gebruiken & 5 Dat kan niet

Inhoudsopgave:

10 briljante manieren waarop u Goo Gone kunt gebruiken & 5 Dat kan niet
10 briljante manieren waarop u Goo Gone kunt gebruiken & 5 Dat kan niet
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Natuurlijk bewaar je een fles Goo Gone voor als je de hardnekkige resten van verkoopstickers wilt verwijderen. Maar je moet die amberkleurige vloeistof vaker in je schoonmaakbeurt doen. Beschouw het als die klusjesman-vriend die je hebt, die gewoon lijkt te weten hoe hij elk probleem moet oplossen. Als er iets is dat je opgeruimd wilt hebben, is de kans groot dat Goo Gone de klus kan klaren.

Vertrouw op uw autoreiniging om weg te gaan

Afbeelding
Afbeelding

Niet veel mensen realiseren zich dat Goo Gone 100% autoveilig is. Het bedrijf heeft zelfs zijn eigen auto-spraygel gemaakt, zodat u er zeker van kunt zijn dat u eventuele rommel die op uw pad komt, kunt aanpakken. Denk aan het hardnekkige boomsap dat op je motorkap druppelt terwijl je aan het wandelen was, of aan de lijm die overblijft van oude bumperstickers.

Goo Gone zal de kunstprojecten van uw kinderen opruimen

Afbeelding
Afbeelding

Voordat Magic Erasers de markt in het nauw dreef met het opruimen van muurkunst met krijtjes voor kinderen, waren er andere zelfgemaakte hacks die ouders gebruikten om hun muren te repareren. Ongelooflijk genoeg kun je Goo Gone gebruiken om krijtvlekken op te ruimen. Pak een fles Goo Gone-spray en val die toevallige kunstwerken aan.

Fleur je kwartswerkbladen op met Goo Gone

Afbeelding
Afbeelding

Als er één universele waarheid is voor elke keuken, dan is het dat je altijd dat ene dubbelzinnige plakkerige plekje op je werkblad zult vinden waar je met je handen overheen kunt wrijven. Verwijder eventuele plakkerige bijproducten met wat Goo Gone en een oude handdoek. Vanwege de milde ingrediënten is het volkomen veilig om te gebruiken op kwartswerkbladen.

Doe de Dusting Dance met Goo Gone

Afbeelding
Afbeelding

Zet je ouderwetse stofdoeken neer en gebruik in plaats daarvan Goo Gone. Gemerkt als een lijmreiniger, kan de gele oplossing wonderen doen bij hardnekkige stofophopingen. Denk eens aan de ventilatieroosters boven uw hoofd of uw boxventilatoren met lamellen die zo moeilijk schoon te maken zijn. Met een paar beetjes Goo Gone op een microvezelhanddoek of badstofdoek kun je voor eens en voor altijd van dat achtergebleven stof afkomen.

Krijg hulp bij het opruimen van golfclubschachten terwijl het slijm weg is

Afbeelding
Afbeelding

Een van de ergste aspecten van het thuis aanpassen van golfclubs is het aan- en uittrekken van de grips. Versnel het proces met een klein beetje Goo Gone. Zodra je de handvatten van je oude clubs hebt verwijderd, kun je wat Goo Gone op de overgebleven lijm afvegen. Als je bang bent dat het de schacht beschadigt, stippel dan een klein testplekje uit waar een grip zou vallen en zoek naar eventuele verkleuring of schade. Veeg het af, breng nieuwe lijm aan en pak je clubs opnieuw vast om ze nieuw leven in te blazen.

Goo Gone kan je manicure opruimen

Afbeelding
Afbeelding

Het laatste dat je zou willen pakken als je thuis press-ons of acrylnagels aan het lijmen bent, is het flesje Goo Gone onder je gootsteen. Toch bevat de magische mysterieuze vloeistof geen agressieve chemicaliën of alcohol die je huid irriteren. Doordrenk een wattenstaafje of een watje in wat Goo Gone Bandage & Adhesive Remover en veeg de overtollige lijm weg.

Ruim je laminaatvloer op met Goo Gone

Afbeelding
Afbeelding

Laminaat is de droomvloer van elke dierenliefhebber. U hoeft zich geen zorgen te maken dat klauwen ernstige schade aanrichten (zoals bij hardhout) of dat de vacht diep in tapijtstapels vast komt te zitten. Dat betekent niet dat je nooit meer rommel hoeft op te ruimen, maar aangezien Goo Gone laminaatveilig is, zou je alles met gemak moeten kunnen opruimen.

Verwijder vet met Goo Gone Pro Power

Afbeelding
Afbeelding

Een speciaal Goo Gone-product is hun Goo Gone Pro Power-formule die hard werkt om hardere materialen te bestrijden. Als je ooit in de auto-industrie hebt gewerkt, weet je dat vet overal op komt en het onmogelijk lijkt om het volledig te verwijderen. Maar je zou dankbaar moeten zijn, want Goo Gone heeft daar al aan gedacht.

Verwijder die hardnekkige gele okselvlekken

Afbeelding
Afbeelding

Er is niets dat een wit T-shirt sneller verpest dan een groezelige okselvlek. Week de vlekken gewoon in Goo Gone en laat het een uur zitten. Goed inmasseren en daarna direct wassen; die vlekken zouden voorgoed verdwenen moeten zijn!

Snelle tip

Zorg er altijd voor dat je een kledingstuk ter plekke test voordat je er wat Goo Gone op giet, om er zeker van te zijn dat het geen vlekken veroorzaakt.

Pel kauwgom onder je tafels

Afbeelding
Afbeelding

De lijst met toepassingen van Goo Gone houdt nooit op, en als je kinderen hebt die graag kauwgom kauwen, dan heb je een fles nodig. Kijk maar eens onder je keukentafel en je zult ongetwijfeld stukjes kauwgom van 10 jaar oud vinden. Met een beetje Goo Gone, een handdoek en vijf minuten kun je die smurrie er meteen af krijgen.

Hoe Goo Gone te gebruiken

Afbeelding
Afbeelding

Goo Gone is vrij eenvoudig te gebruiken. Voor de meeste rommel breng je een kleine hoeveelheid vloeistof rechtstreeks op de resten aan, laat je dit 10 minuten intrekken en veeg je het vervolgens weg. Je kunt Goo Gone ook op een droge doek aanbrengen en de resten deppen.

Moet weten

Goo Gone is niet voedselveilig, dus als je het gebruikt op iets dat in contact komt met eten of drinken, was het item dan met water en zeep nadat je het product hebt gebruikt.

Dingen die je niet moet gebruiken Goo Gone On

Afbeelding
Afbeelding

Voor zo'n wonderbaarlijk product heeft Goo Gone een paar beperkingen. Om te voorkomen dat je vlekken krijgt op kostbare (of dure) dingen, gebruik je Goo Gone niet voor de volgende doeleinden.

Probeer je blauwe suède schoenen niet schoon te maken als het slijm weg is

Afbeelding
Afbeelding

Suède is een mooie stof waarvan schoenen, jassen en banken worden gemaakt. Het voelt zacht en luxueus aan, maar kan door slijtage zeer snel versleten raken. Helaas moet je je Goo Gone ver uit de buurt houden van suède producten, omdat de oplossing niet goed mengt met de stof.

Houd je leren jassen Goo Gone Free

Afbeelding
Afbeelding

Als je ooit een vintage leren jack hebt gekocht, weet je dat je mysterieuze vlekken en oude patchresten zult vinden. Maar je moet je Goo Gone ver weg houden van leer, inclusief je autostoelen of banken, omdat het niet veilig is voor het natuurlijke materiaal.

Goo Gone kan superlijm niet verslaan

Afbeelding
Afbeelding

Ondanks dat superlijm gemaakt is om lijm te vernietigen, is het gewoon te sterk om Goo Gone af te breken. Dus als je per ongeluk superlijm op iets hebt gekregen, is het niet de moeite waard om de tijd te besteden aan het proberen om Goo Gone in de opgedroogde puinhoop te werken.

Goo Gone zal je zijde verpesten

Afbeelding
Afbeelding

Goo Gone-fabrikanten raden u niet aan hun product op uw kostbare zijden kledingstukken of lakens te gebruiken. Niet alleen kan Goo Gone vlekken veroorzaken, maar zijde is zo'n specifieke stof dat (afhankelijk van de kwaliteit) er mogelijk ernstigere gevolgen kunnen zijn. Het is het beste om de zijde de schoonmaakmiddelen te laten schoonmaken.

Rubber en Goo Gone zijn geen vrienden

Afbeelding
Afbeelding

Je hebt zojuist een paar Doc Martens of Converse gekocht en je probeert die kapotte verkoopsticker eraf te halen. Je komt misschien in de verleiding om een beetje Goo Gone aan de zool toe te voegen om het proces te versnellen, maar het enige wat je gaat doen is een deel van je schoen kapot maken. Goo Gone en rubber zijn tenslotte geen vrienden.

De magie van Goo Gone eindigt nooit

Afbeelding
Afbeelding

Sinds 1984 verbijstert Goo Gone de wereld met zijn veelheid aan huishoudelijke toepassingen. Toch heeft elke held een zwakte nodig, en Goo Gone heeft er een paar. Houd gewoon rekening met de materialen waarop je Goo Gone aanbrengt, en Goo Gone zal de dag keer op keer redden.

Aanbevolen: