5 manieren waarop het Nori-stoomstrijkijzer de manier waarop u reist zal veranderen

Inhoudsopgave:

5 manieren waarop het Nori-stoomstrijkijzer de manier waarop u reist zal veranderen
5 manieren waarop het Nori-stoomstrijkijzer de manier waarop u reist zal veranderen
Anonim
Nori-stoomstrijkijzer
Nori-stoomstrijkijzer

Het Nori-strijkijzer is niet alleen voor je kleding thuis; het is een onmisbaar reisartikel. Nori is een geavanceerd stoomstrijkijzer dat is ontworpen om het leven van drukbezette mensen te vereenvoudigen. Nori kan uw reizen radicaal veranderen, van gezinsvakanties tot zakenreizen, op manieren die u zich niet had kunnen voorstellen.

1. Stoom en strijk uw kleding onderweg

Commercieel stomen en persen voor je kleding in hotels kan duur worden. Maar niemand wil een gekreukeld pak als hij of zij moet reizen voor een werkvergadering. Nori schiet te hulp! Nori is niet alleen een kant-en-klare kledingpers, maar ook een stoomstrijkijzer. Daarom is het de combinatie van twee stoten die je nodig hebt voor die kofferrimpels. Trek hem er eenvoudig uit, steek hem in het stopcontact en binnen enkele minuten bent u klaar om rimpels op elke outfit te elimineren. Geen strijkplank nodig!

Gebruik de persfunctie om snel kreukels uit uw broek te vegen vóór een grote zakelijke bijeenkomst. Het is ook perfect om de rimpels uit uw bruidsmeisjesjurk te stomen die ondanks uw inspanningen gekreukeld is. Als een van je kleding zelfs maar de kleinste kreukels heeft, heeft Nori je rug en je voorkant. Bovendien zorgen het slanke ontwerp en de langwerpige armen ervoor dat hij gemakkelijk in zelfs de strakst ingepakte koffer past.

Nori stoomstrijkijzer in een koffer
Nori stoomstrijkijzer in een koffer

2. Kant-en-klare vlekverwijderaar

Als je koffie morst op de blouse die je voor je ochtendvergadering wilde dragen, heb je alleen Nori nodig. Naast het verwijderen van rimpels kan dit unieke stoomstrijkijzer u ook helpen bij het verwijderen van vlekken. Om te beginnen pak je zeep, water en een beetje witte azijn als je dat kunt vinden.

  1. Laat koud water over de achterkant van de vlek lopen om zoveel mogelijk te verwijderen.
  2. Laat het kledingstuk ongeveer 15 minuten in een mengsel van zeep en water liggen.
  3. Spoel de vlek af en dep de vlek met een handdoek.
  4. Leg de handdoek op de vlek.
  5. Pak je Nori. Laat de stoom ongeveer 10-20 seconden heen en weer over de handdoek lopen.
  6. Til de handdoek op, en voila!

Voor hardnekkige vlekken kun je misschien een ½ kopje azijn toevoegen aan het weekmiddel. Bovendien, als je haast hebt of bij lichte vlekken, spoel dan gewoon af met water en laat de Nori's stoom er een paar keer overheen lopen.

Nori-stoomstrijkijzer in gebruik
Nori-stoomstrijkijzer in gebruik

3. Desinfecteer en ontsmet met Nori

Ziektekiemen zoals COVID, MRSA en griep zijn overal te vinden, vooral in drukke hotelkamers. Als je wantrouwig bent over de kussens of lakens, gebruik dan je Nori om ze te ontsmetten. De warmte van je Nori zorgt er niet alleen voor dat rimpels verdwijnen; het kan ook virussen en bacteriën doden. Naast het doden van de ziektekiemen die je ziek kunnen maken, kun je de Nori ook gebruiken om de bacteriën die geurtjes veroorzaken uit te schakelen. Bovendien is stomen geweldig om allergenen te verminderen. Je kunt dus overwegen om die hotelkussenslopen een paar minuten te stomen.

Nori stoomreisstrijkijzer
Nori stoomreisstrijkijzer

4. Bespaar tijd met inpakken

Als u zich klaarmaakt om op reis te gaan, hoeft u uw kostbare tijd niet te besteden aan het uitgebreid inpakken van uw kleding om kreuken op uw zijden overhemden en polyester broeken te voorkomen. Je gooit ze gewoon in de koffer en Nori ha alt de kreukels uit al je stoffen. Met zijn 6 warmtestanden is hij geschikt voor alles, van zijde tot denim. Nori is ook lichtgewicht en compact: slechts 30 cm lang en minder dan 1,5 kg. U kunt dit efficiënte perssysteem dus eenvoudig in een draagtas stoppen en meenemen naar vergaderingen, evenementen en zelfs feesten. Wist je dat Nori zo veelzijdig was?

Nori reisstrijkijzer
Nori reisstrijkijzer

5. Verfris je kleding

Als het gaat om een lange reis of handbagagebeperkingen, heb je niet altijd de ruimte die je nodig hebt om elke outfit in te pakken. Maar bij Nori hoeft dat niet. Met een paar pompjes van de optionele Nori Fabric Facial en een paar stoombewegingen kun je die muffe koffergeur snel verdrijven en je outfit snel opfrissen. Niet alleen voegt de Nori Fabric Facial een lichte, schone katoengeur toe, maar de stoom elimineert bacteriën en geuren binnen enkele minuten. Daarom kunt u dat overhemd en de broek twee keer dragen zonder wassen of stomen. Nori is niet alleen snel en efficiënt, het is ook nog eens goed voor je portemonnee.

Nori: meer dan alleen een strijkijzer

Nori Iron - Nu winkelen
Nori Iron - Nu winkelen

Dus wat is Nori? Nori is een revolutionair nieuw stoomstrijkijzersysteem. Gemaakt voor werkende volwassenen, thuisblijvende ouders en reizigers, dit is niet het strijkijzer van je grootouders. Het is een geavanceerde kruising tussen een steiltang, een stoomboot en een traditioneel strijkijzer, waardoor u tijd en geld bespaart.

Nori is gemaakt door twee innovatieve vrouwen van in de twintig, die stijltangtechnologie gebruiken om de manier waarop je strijkt te veranderen. Het strakke ontwerp en de gebruiksvriendelijke interface maken het perfect voor iedereen die tijd wil besparen en dure rekeningen voor de stomerij wil vermijden. En u hoeft niet eens uw huis uit om er een te kopen. Nori wordt via Nori.co rechtstreeks aan consumenten verkocht voor $ 120. Bonustip: gebruik code LTK10 voor 10% korting op je Nori-strijkijzer!

Stoom je een weg rond de wereld

Niemand wil reizen met een stoomstrijkijzer, strijkijzer en strijkplank. Daarom kiest u er doorgaans voor om het geld uit te geven aan het witwassen van hotels. Bij Nori hoeft dat echter niet. Van het strijken van uw kleding tot het ontsmetten van uw kussens en het opfrissen van uw kleding: dit revolutionaire strijkijzer is een game-changer voor reizigers. En het strakke ontwerp past naadloos in uw koffer.

Ben je klaar om te reizen? Pak je Nori en ga!

Aanbevolen: