13 ideeën voor garageopslag die ruimte overlaten om uw auto te parkeren

Inhoudsopgave:

13 ideeën voor garageopslag die ruimte overlaten om uw auto te parkeren
13 ideeën voor garageopslag die ruimte overlaten om uw auto te parkeren
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

De garages van sommige mensen zijn hun werkplaatsen waar ze aan gereedschap kunnen sleutelen en rommel kunnen maken. Sommige garages zijn onberispelijk en lijken meer op een verlengstuk van de binnenkant van hun huis. Maar de meeste mensen gebruiken hun garage om hun spullen op te slaan. Als u het gevoel heeft dat uw garage onvoldoende opslagruimte heeft of ongeorganiseerd is, hebben we een aantal geweldige ideeën om u te helpen al uw spullen in te passen en toch uw auto te kunnen parkeren.

DIY-garagerekken

Afbeelding
Afbeelding

Voor een garage die als hoofdopslagruimte wordt gebruikt, heb je misschien veel ruimte nodig voor opbergbakken (ik heb er ongeveer 10 vol met kerstversieringen). U kunt kunststof of metalen rekken kopen, die eenvoudig genoeg zijn om te kopen en in elkaar te zetten. Of u kunt uw eigen houten planken bouwen om de muren van uw garage te bekleden. Op die manier kunt u een aangepast formaat kiezen dat aan uw behoeften voldoet.

Gebruik uw kruipruimte

Afbeelding
Afbeelding

De garages van sommige mensen sluiten aan bij de kruipruimte van hun huis. Als de jouwe dat doet, profiteer dan van die extra ruimte! Installeer een deur in uw kruipruimte, zodat u spullen kunt opbergen die u niet vaak nodig heeft.

Eenvoudige dakspantplank

Afbeelding
Afbeelding

Als je spanten hebt, plaats dan een stuk multiplex in het plafond en schroef het vast om een betaalbare doe-het-zelfplank te creëren voor seizoensartikelen of zelden gebruikte spullen. Als je geen spanten hebt, voeg dan een plank aan het plafond toe.

Overheadhaken

Afbeelding
Afbeelding

In plaats van volledige bovenplanken in uw spanten of plafond te installeren, kunt u in de winter kiezen voor een paar stevige haken om voorwerpen zoals fietsen op te hangen, zodat ze niet in de weg staan.

Blijf georganiseerd met doorzichtige bakken

Afbeelding
Afbeelding

Een truc waar ik nu naar leef, is het kopen van doorzichtige opbergbakken, zodat ik kan zien wat erin zit. Het is perfect voor alles wat u op de hogere planken in uw garage opbergt. Je kunt ze nog steeds een label geven als je dat wilt, maar dat hoeft nu niet meer.

Een opbergbank toevoegen

Afbeelding
Afbeelding

Creëer een kleine modderkamer in de garage met een bank met opbergruimte. Nu heb je een plek om te zitten en modderige laarzen uit te trekken voordat je naar binnen gaat, de boodschappen neer te zetten terwijl je je auto uitlaadt, EN dingen op te bergen zoals sportartikelen of extra schoenen.

Installeer een aan het plafond gemonteerd rek voor opbergbakken

Afbeelding
Afbeelding

Installeer een opbergrek boven het hoofd om opslagbakken in op te bergen. Het is niet echt een plank: hij wordt rechtstreeks aan het plafond gemonteerd en bevat opbergbakken voor een opbergoplossing die niet in de weg zit. Zorg er wel voor dat er voldoende ruimte is boven de garagedeur als deze open is. We raden u aan uw bakken aan de onderkant te labelen, zodat u weet wat er in zit.

Hoge kasten

Afbeelding
Afbeelding

Hoge opbergkasten doen wonderen om rommel in uw garage te verbergen. Koop er een paar en bevestig ze aan de muur met schroeven, zodat je officieel een plek hebt voor je verf, gereedschap, sportuitrusting of waar je nog meer naar kijkt.

Gebruik metalen laden

Afbeelding
Afbeelding

Voeg stevige en handige opbergruimte toe aan uw garage met metalen laden. Deze camoufleren de rommel, maar maken het nog steeds gemakkelijk om te vinden wat je zoekt.

Hang of magnetiseer uw favoriete gereedschap

Afbeelding
Afbeelding

Gebruik haken of een magneetstrip (zoals je voor messen gebruikt) om je meest gebruikte gereedschap boven je werkbank op te hangen. Dit zal je leven zoveel gemakkelijker maken als je aan projecten werkt!

Zet seizoensartikelen op en uit de weg

Afbeelding
Afbeelding

Houd de dingen die je het meest gebruikt bij de hand - en bewaar wat je niet zo vaak gebruikt, buiten bereik. Je wilt niet elke keer een ladder beklimmen als je kinderen in de achtertuin willen sporten, maar je hebt waarschijnlijk niet het hele jaar door je wintersleeën binnen handbereik nodig.

Hang tuingereedschap aan de muur

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn genoeg opties om je tuin- en tuingereedschap aan de muur te bevestigen, zodat ze niet in de weg zitten, maar wel bij elkaar blijven. Je kunt eenvoudig haken aan de muur bevestigen, of een speciaal daarvoor bestemde gemonteerde organizer installeren.

Label alles

Afbeelding
Afbeelding

Kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je opbergdozen te labelen. Zelfs degenen die gemakkelijk te bereiken zijn. Je zult zo dankbaar zijn dat je dat gedaan hebt, dus je hoeft niet voortdurend al je opgeslagen items door te nemen.

Verander uw garage in uw opslaghaven

Afbeelding
Afbeelding

Uw garage is de perfecte plek om uw extra bezittingen en buitenuitrusting te bewaren. Met een beetje moeite om alles te organiseren en een plek voor alles te vinden (of te creëren), zul je je zo goed voelen over hoe je je opbergsituatie hebt gemaximaliseerd.

Aanbevolen: