25 geniale toepassingen voor babydoekjes om uw leven gemakkelijker te maken

Inhoudsopgave:

25 geniale toepassingen voor babydoekjes om uw leven gemakkelijker te maken
25 geniale toepassingen voor babydoekjes om uw leven gemakkelijker te maken
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Of je nu al babydoekjes hebt omdat je, nou ja, een baby hebt - of omdat je ze super handig vindt, weet je zeker dat je ze optimaal gebruikt? Deze handige, vooraf bevochtigde doekjes zijn meer dan een geschenk van God voor de billetjes van je baby. Ze zijn er ook om je leven op zoveel manieren gemakkelijker te maken.

Gebruik babydoekjes om toetsenborden schoon te maken

Afbeelding
Afbeelding

Ken je die kruimels en onvermijdelijk plakkerige sleutels die altijd maar lijken te gebeuren? Dat is een probleem voor jou. Geef je toetsenborden, zowel je computer- als pianotoetsen, een veegje met babydoekjes. Vergeet je muis niet (computertype, niet pluizig).

Gebruik babydoekjes voor het reinigen van hardnekkige witte borden

Afbeelding
Afbeelding

Als je net als ik bent en een huis hebt met minstens vier of vijf whiteboards, weet je dat die markers soms gewoon niet willen bewegen. Pak die babydoekjes om die hardnekkige strepen te verwijderen.

Houd je telefoon schoon

Afbeelding
Afbeelding

Vingerafdrukken, vegen en wie weet wat sieren je telefoon nog meer. Geef het glans met een paar veegjes met een babydoekje.

Zeg vaarwel tegen deodorantmerken

Afbeelding
Afbeelding

We hebben ons allemaal haastig aangekleed en begonnen de deur uit te rennen, om er vervolgens achter te komen dat de outfit die we nauwgezet hadden gepland nu is versierd met uitstrijkjes deodorant. Haal diep adem, pak dat babydoekje en ga verder met je dag.

Make-up verwijderen

Afbeelding
Afbeelding

Ooit in bed gekropen na een lange dag of langere nacht, om vervolgens te beseffen dat je je make-up had laten zitten? Misschien wil je gewoon je gezicht reinigen voordat je naar de sportschool gaat. Wat het ook is, pak je voorraad en het is geen probleem.

Reinig plakkerige handen onderweg

Afbeelding
Afbeelding

In een stadion met mosterdachtige vingers, tijdens een roadtrip met gele handen, word je steevast betrapt met vuile, kleverige vingers en geen gootsteen. Je vriend, het babydoekje, zal er voor je zijn.

Geef de binnenkant van je auto een veeg

Afbeelding
Afbeelding

Kijk je hoe de tijd langzaam voorbij tikt terwijl je wacht tot je auto ontdooid is, of wacht je ongeduldig in de auto tot iemand anders eindelijk instapt? Kantel die tikkende voet met een veeg, veeg, veeg van het babydoekje over die plastic oppervlakken. Vermijd echter de ramen. Strepen zorgen niet voor een leuke rit.

Opruimen na de sportschool

Afbeelding
Afbeelding

Wie van ons heeft niet van een training of training naar een evenement moeten rennen zonder te kunnen douchen? Het leven gebeurt. Pak een babydoekje, of een paar, en douche jezelf onderweg totdat je echt kunt gaan schrobben.

Gebruik babydoekjes voor eenvoudige vloerreiniging

Afbeelding
Afbeelding

Weet je wanneer er een beetje saus op de vloer spat? En er is niets ergers of meer zielsverpletterend dan de dweil uit te graven of twaalf papieren handdoeken te moeten gebruiken om alles op te ruimen. Smeer een babydoekje op je Swiffer of zorg er zelf voor. Probleem? Welk probleem?

Gebruik babydoekjes om je schoenen schoon te maken

Afbeelding
Afbeelding

Een beetje modder op je geklede schoen? Niet meer, dat doe je niet. Geef het een snelle poetsbeurt en je bent onderweg.

Voor de schoenen die je niet in de wasmachine kunt gooien, veeg je ze snel langs de binnenkant. Je wilt niet door de modder, het zweet en de geur blijven rondslenteren.

Maak je voeten schoon

Afbeelding
Afbeelding

Elke keer als ik de hele dag in sandalen loop, zien mijn voeten er op de een of andere manier uit alsof ik helemaal geen schoenen draag. Geef ze een snelle schoonmaakbeurt met babydoekjes.

Geef je lades een snelle schoonmaakbeurt

Afbeelding
Afbeelding

Ik maak me schuldig aan het feit dat mijn rommella kleine stukjes papier verzamelt en wie weet wat nog meer. Babydoekjes zorgen ervoor dat de lades een beetje volwassener aanvoelen.

Gebruik babydoekjes om het haar van huisdieren op te ruimen, maar houd ze uit de buurt van Fido

Afbeelding
Afbeelding

Is er iemand anders die het haar van huisdieren omhoog schopt terwijl jij het probeert op te ruimen en geen vooruitgang boekt? Omdat hetzelfde. Gebruik in plaats daarvan een babydoekje om die haartjes bij elkaar te houden. Maargebruik geen babydoekjes op je vachtbaby's.

Hoortoestellen afvegen

Afbeelding
Afbeelding

Het menselijk lichaam verzamelt veel dingen, en alles wat het lichaam raakt, verzamelt dat ook. Breng niet nog een ochtend door met zeggen: "Ik moet deze echt schoonmaken." Breng een alcoholvrij babydoekje aan op uw hoortoestellen, en ze zullen zo goed als nieuw zijn.

Reinig uw CPAP

Afbeelding
Afbeelding

Geef uw CPAP een snelle reiniging met een babydoekje. Nog beter: je kunt deze op het nachtkastje laten liggen, zodat ze altijd klaar zijn voor gebruik.

Schone werkbladen van kwarts en graniet

Afbeelding
Afbeelding

Houd je kwarts- of granieten werkbladen schoon en sprankelend met babydoekjes. Dit betekent dat je niet elke keer je spuitfles met schoonmaakmiddel hoeft op te zoeken als hij een beetje poetsmiddel nodig heeft.

Maak uw Cricut-mat schoon

Afbeelding
Afbeelding

Het opruimen van een knutselproject hoeft geen evenement op zichzelf meer te zijn. Houd wat babydoekjes bij de hand, dan is het zo voorbij.

Neem babydoekjes mee tijdens uw vliegtuigrit

Afbeelding
Afbeelding

Ja, vliegtuigen worden tussen passagiers schoongemaakt. Snel. Heel snel dus. Veeg uw stoelarmen, scherm en dienblad snel af, zodat u kunt nippen, dutten en vliegen in een schoner dan voorheen toevluchtsoord.

Natte verf en nagellak opruimen

Afbeelding
Afbeelding

Verf doet wat het wil. Dus als het ergens gaat druppelen waar je niet geïnteresseerd bent in schilderen, of het nu aan de muur is of jezelf een manicure geeft, maak het dan schoon met een babydoekje voordat het droogt.

Kinderspeelgoed snel schoonmaken

Afbeelding
Afbeelding

Kinderspeelgoed verzamelt altijd mysterieuze stoffen. Dat is een van de wetten van Murphy. Babydoekjes lossen het mysterie misschien niet op, maar ze zorgen er wel voor dat het verdwijnt.

Speed Clean-spoelbakken

Afbeelding
Afbeelding

Gootstenen. Mijn vijand. Ze verzamelen altijd wie-weet-wat, en dan de kraanhandgrepen en de kraan? Laat me niet beginnen. Misschien heb ik het allemaal twee uur geleden schoongemaakt en toch zou je het nooit weten. Babydoekjes voorkomen dat ik gek word en zorgen ervoor dat mijn wastafels sprankelend blijven.

Zeg vaarwel tegen stoffige plinten

Afbeelding
Afbeelding

Plinten zouden stofplanken moeten heten. Haal een babydoekje langs je planken en ze zullen glanzen.

Maak je microvezelbank schoon, maar laat je leren meubilair erbuiten

Afbeelding
Afbeelding

Ga met een babydoekje lichtjes over je microvezelmeubels om eventuele haren, stof en al het andere dat zich ophoopt op te zuigen. Sla je leren meubels over, want babydoekjes kunnen ervoor zorgen dat ze barsten.

Zorg voor eigenzinnige haarlak

Afbeelding
Afbeelding

Make-up, klaar. Haar gedaan. Haarlak over je oren en nek? Jij niet, jij hebt een babydoekje meegenomen naar die eigenzinnige haarlak.

Zeg vaarwel tegen plakkerige, stinkende koelkasten

Afbeelding
Afbeelding

Koelkasten moeten aantrekkelijk zijn met al die snacks en etenswaren. Veeg je planken schoon en houd je koelkast schoon, van binnen en van buiten, met een babydoekje.

Babydoekjes-hacks voor het leven

Afbeelding
Afbeelding

Voeg babydoekjes toe aan je volgende boodschappenronde om het leven te vereenvoudigen en je een weg te banen naar een schonere, minder plakkerige dag. Ineens is je dag opgeruimd en kun je die extra aflevering bekijken. Je hoeft alleen nog maar een kaars aan te steken om tot rust te komen na al dat schoonmaken.

Aanbevolen: