6 Snelle & Gemakkelijke manieren om een oude bank weg te gooien

Inhoudsopgave:

6 Snelle & Gemakkelijke manieren om een oude bank weg te gooien
6 Snelle & Gemakkelijke manieren om een oude bank weg te gooien
Anonim

Creëer geen banksituatie door uw oude bank langs een willekeurige weg te dumpen met een bordje "gratis" erop. Hier leest u hoe u er vanaf kunt komen.

vrouw zit op een oude bank terwijl twee mannen hem verplaatsen
vrouw zit op een oude bank terwijl twee mannen hem verplaatsen

Je bank heeft een goed leven gehad, maar jij bent klaar om verder te gaan. Om te herinrichten, te verhuizen, te upgraden, te verkleinen. Je bent net klaar om afscheid te nemen van je oude bank. Geen probleem. Bespaar uzelf wat gedoe en frustratie met deze inleiding over hoe u uw oude bank kunt weggooien.

Niets is beter dan gratis

Laat je bank op de stoeprand van je tuin staan met een bord met de tekst 'Gratis'. Wees echter voorbereid op kloppen op uw deur. Mensen willen misschien precies weten waarom deze bank je huis verlaat. Hopelijk neemt iemand het zonder een woord weg.

Adverteer uw bank op sociale media

Maak een bericht op sociale media om de massa te laten weten dat je een bank hebt die klaar is voor een nieuw huis. Je kunt Nextdoor of Facebook gebruiken om de boodschap bekend te maken. Denk aan een Facebook-buurtgroep, een koop-niets-groep, of zelfs het lokale universiteitsforum voor studenten die hun nieuwe onderkomen willen versieren zonder geld uit te geven dat ze niet hebben.

Doneer uw bank

Help anderen een handje en doneer jouw bank! Er zijn tal van goede redenen om je oude bank te doneren, onder meer omdat het milieuvriendelijk is, als belastingafschrijving, en dat het gemakkelijker kan zijn om er vanaf te komen, omdat meubels op veel plaatsen worden opgehaald.

Uw plaatselijke gemeente kan u misschien zelfs doorverwijzen naar plaatselijke opvangcentra die graag bij u op de bank komen zitten.

Bel een junkbedrijf

Schakel de professionals in om je bank weg te halen en spaar daarbij je rug. Afhankelijk van het bedrijf kan uw portemonnee een klap krijgen, maar het verwijderen van rommel is een manier om te garanderen dat de bank binnenkort de deur uit is.

Gooi zelf uw bank weg

Sleep je bank naar de vuilstort. Doe eerst je huiswerk om er zeker van te zijn dat ze het accepteren. Zorg ervoor dat je het afbreekt voordat je het wegdraagt, vooral als je het naar een recyclingcentrum brengt, afhankelijk van de materialen.

Leg de kussens opzij en ga aan de slag met het verwijderen van alle nietjes, schroeven of spijkers die je in de bank vindt. Zaag het frame in kleine stukjes en recycle het hout, de stof en de kussens op de juiste plaatsen. Wat de schroeven en spijkers betreft, u kunt deze recyclen of naar een schroothoop brengen.

Ruil je bank in

Banken hebben, net als auto's, soms een inruilwaarde. En als je oude bank nog in goede staat is, kan het geen kwaad om te kijken of het meubelbedrijf waar je koopt dat aanbiedt.

Happy Trails, oude bank

Je hebt leuke tijden gehad op je bank, maar het is tijd om verder te gaan. Schenk een paar dollar uit zodat iemand het voor je weg kan halen, stuur het de wereld in zodat studenten en jonge volwassenen hun nieuwe huis kunnen bouwen, of breek het af zodat er iets nieuws van kan worden gemaakt. Het is geen vaarwel, het is tot ziens.

Aanbevolen: