9 afwezigheidsberichten over zwangerschapsverlof voor uw automatische antwoord

Inhoudsopgave:

9 afwezigheidsberichten over zwangerschapsverlof voor uw automatische antwoord
9 afwezigheidsberichten over zwangerschapsverlof voor uw automatische antwoord
Anonim
zwangere vrouw werkt op computerlaptop
zwangere vrouw werkt op computerlaptop

Als u vanwege zwangerschapsverlof niet op kantoor bent, is het zeker een goed idee om een automatisch antwoord in te stellen voor uw e-mailaccount. Op die manier zal niemand een bericht sturen en zich afvragen waarom ze weken (of zelfs maanden!) Later misschien niets van je hebben gehoord. Het is geheel aan jou of je de reden wilt onthullen waarom je niet op kantoor bent. Wat essentieel is, is dat u de mensen die u een e-mail sturen, laat weten dat u verwacht langere tijd niet op kantoor te zijn, en hen doorverwijst naar iemand die hen kan helpen terwijl u weg bent.

1. Algemeen zwangerschapsverlofbericht met datum

Als het uw doel is om een standaard afwezigheidsbericht voor zwangerschapsverlof op te stellen waarin wordt aangegeven waarom u afwezig bent en wanneer u verwacht terug te keren, is het onderstaande bericht een goede optie om te gebruiken. Het is eenvoudig en geeft ontvangers één aanspreekpunt.

Bedankt dat u contact met mij opneemt. Ik ben momenteel niet op kantoor vanwege zwangerschapsverlof. Ik verwacht terug te zijn op [datum invullen], maar [naam invullen] helpt u graag verder tijdens mijn afwezigheid. Neem contact met hen op via [e-mailadres invoegen] of [telefoonnummer invoegen]. Of, als u liever wacht tot ik terugkom, kunt u reageren om mij dit te laten weten. In dat geval neem ik na mijn verlof zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groeten, [Je naam hier]

2. Algemeen zwangerschapsverlofbericht zonder datum

Misschien wilt u mensen laten weten waarom u niet op kantoor bent, maar geeft u er de voorkeur aan geen verwachte terugkomstdatum op te geven. Als dat het geval is, voldoet het onderstaande voorbeeldbericht mogelijk aan uw behoeften.

Bedankt voor uw e-mail. Ik ben momenteel niet op kantoor vanwege zwangerschapsverlof, dus ik wil u respectvol verzoeken contact op te nemen met [naam invullen], die tijdens mijn afwezigheid de meeste van mijn taken op zich neemt. U kunt hen bereiken op [vul e-mailadres in] of [vul telefoonnummer in]. Indien zij u niet direct kunnen helpen, verwijzen zij u door naar het juiste aanspreekpunt. Uw medewerking wordt zeer op prijs gesteld.

Met vriendelijke groet, [Je naam hier]

3. Grappig zwangerschapsverlofbericht met speciale bezorging

Afhankelijk van uw persoonlijkheid, de aard van uw baan en de cultuur van uw bedrijf, wilt u misschien een beetje humor toevoegen aan uw afwezigheidsbericht tijdens zwangerschapsverlof. Zoiets kan misschien een paar grinniken opleveren.

Gegroet en bedankt voor je e-mail. Ik wil je graag helpen, maar ik ben niet op kantoor om een speciale levering af te handelen waar negen maanden aan werd gewerkt! Na zo'n gedenkwaardige onderneming zal het enige tijd duren voordat ik weer dienst heb op kantoor. Gelukkig is [naam invullen] ter plaatse en klaar om aan uw behoeften te voldoen. Neem gewoon contact op via [voeg e-mailadres in] of [voeg telefoonnummer in] en zij zullen goed voor u zorgen. Ik neem contact met je op zodra ik de weg terug naar kantoor heb gevonden, nadat ik heb leren navigeren in de post-ooievaarswereld van luiers en flesvoeding!

Met vriendelijke groet, [Je naam hier]

4. Specifiek contact per relatie Bericht over zwangerschapsverlof

Afhankelijk van hoe uw werk wordt afgehandeld terwijl u met verlof bent, moet u mogelijk meer dan één alternatief aanspreekpunt opgeven. Als verschillende teamleden verschillende soorten taken uitvoeren, overweeg dan een bericht zoals hieronder.

Bedankt voor je bericht. Mijn excuses voor het eventuele ongemak, maar ik moet u doorverwijzen naar een andere contactpersoon, omdat ik met zwangerschapsverlof niet op kantoor ben. Ik verwacht terug te zijn op [datum invullen], maar heb afspraken gemaakt met collega's om op vragen te reageren terwijl ik niet op kantoor ben.

  • Als u een huidige, voormalige of potentiële klant bent, neem dan contact op met [naam invoegen] via [e-mail invoegen] of [telefoonnummer invoegen].
  • Als u met een leverancier of leverancier werkt, neem dan contact op met [naam invoegen] op [e-mail invoegen] of [telefoonnummer invoegen].
  • Als u een ander type contactpersoon bent, neem dan contact op met [naam invoegen] op [e-mail invoegen] of [telefoonnummer invoegen].

Hartelijk dank voor uw medewerking. Ik kijk ernaar uit om met u te spreken nadat ik terug ben op kantoor.

Met vriendelijke groet, [Voer uw naam in]

Zwangere vrouw met behulp van laptop
Zwangere vrouw met behulp van laptop

5. Specifiek contact per bericht over zwangerschapsverlof van het project

In plaats van e-mails naar specifieke mensen te sturen op basis van de aard van hun relatie met het bedrijf, moet u mensen mogelijk doorverwijzen naar projectspecifieke contactpersonen. Als dat het geval is, overweeg dan een bericht zoals hieronder.

Bedankt dat u contact met mij opneemt. Ik ben momenteel met zwangerschapsverlof en verwacht tegen [datum invullen] weer op kantoor te zijn. In de tussentijd zijn er andere personen toegewezen aan de projecten waar ik normaal gesproken aan werk. Neem contact op met de juiste contactpersoon uit de onderstaande lijst. De persoon die voor mij inv alt, helpt u graag verder.

  • Als uw vraag gaat over het project [voeg project in, voeg project in, of voeg project in], neem dan contact op met [voeg naam in] op [voeg e-mailadres in] of [voeg telefoonnummer in].
  • Als uw vraag gaat over het project [voeg project in, voeg project in, of voeg project in], neem dan contact op met [voeg naam in] op [voeg e-mailadres in] of [voeg telefoonnummer in].
  • Als u om een andere reden contact met mij opneemt, neem dan contact op met [naam invullen] op [e-mailadres invoegen] of [telefoonnummer invoegen], die u doorverwijzen naar de juiste persoon om uw verzoek af te handelen.

Ik waardeer uw flexibiliteit enorm terwijl ik met zwangerschapsverlof niet op kantoor ben.

Met vriendelijke groet, [Voer uw naam in]

6. Automatisch antwoord op ouderschapsverlof met datum

Als u liever de term ouderschapsverlof gebruikt dan zwangerschapsverlof, kunt u het onderstaande bericht gebruiken. Als alternatief kunt u gewoon de zin in een van de bovenstaande berichten wijzigen.

Bedankt voor uw communicatie. Ik kan momenteel niet reageren omdat ik momenteel met ouderschapsverlof ben. Ik ben van plan om op [datum invoegen] weer aan het werk te gaan. In de tussentijd zal [naam invullen] zakelijke vragen afhandelen terwijl ik weg ben. Neem voor hulp contact met hen op via [e-mailadres invoegen] of [telefoonnummer invoegen]. Als u liever wacht tot ik terugkom, neem dan opnieuw contact op na [herhaal de verwachte retourdatum].

Vriendelijke groeten, [Voeg naam in]

7. Automatisch antwoord op ouderschapsverlof zonder datum

Voor een ouderschapsverlofbericht waarin geen verwachte terugkeerdatum is vermeld, kunt u kiezen voor een bericht in de trant van het onderstaande bericht.

Gegroet, Bedankt voor uw e-mail. Ik ben momenteel met ouderschapsverlof weg van kantoor en heb daarom afspraken gemaakt met [naam invullen] om mijn berichten af te handelen. [Voeg naam in] is [vul functietitel of functie bij het bedrijf in] en helpt u graag verder met eventuele vragen die voor mij bedoeld zijn. Neem contact met hen op via [e-mailadres invoegen] of [telefoonnummer invoegen].

Met vriendelijke groet, [Voeg naam in]

8. Verlengd verlofbericht

Als u liever niet wilt dat uw status als nieuwe ouder automatisch wordt aangekondigd aan iedereen die u op het werk een e-mail stuurt, kunt u overwegen een bericht op te stellen waarin eenvoudigweg wordt vermeld dat u met verlengd verlof van uw werk bent.

Bedankt dat u contact met mij opneemt. Aangezien ik momenteel met verlengd verlof ben van mijn werk, verzoeken wij u uw vraag door te sturen naar [naam invullen], een collega die mijn bureau bedekt terwijl ik weg ben. U kunt ze bereiken op [telefoonnummer invullen] of [e-mailadres invullen]. Bij voorbaat dank voor uw flexibiliteit.

Met respect, [Voeg naam in]

9. Optie voor automatisch beantwoorden van persoonlijk verlof

Als je niet wilt vermelden dat je een nieuwe ouder bent, maar wel een zin wilt gebruiken die iets minder vaag is dan 'langdurig verlof', overweeg dan om in plaats daarvan de zinsnede 'persoonlijk verlof' te gebruiken. Het onderstaande voorbeeldbericht kan de toon weergeven die u wilt gebruiken.

Ik waardeer uw bericht, maar ik ben momenteel niet op kantoor met persoonlijk verlof. Ik verwacht uiterlijk op [datum invullen] terug te zijn, maar u hoeft niet te wachten tot ik terug ben om iemand te spreken die u kan helpen met uw vraag. [Voeg naam in], een(n) [voeg functietitel in] in mijn team helpt u graag verder. U kunt ze bereiken op [telefoonnummer invullen] of [e-mailadres invullen]. Hartelijk dank voor uw begrip.

Vriendelijke groeten, [Je naam hier]

Berichtopties voor zwangerschapsverlof

Voel je vrij om een van de bovenstaande berichten te gebruiken die bij jou resoneren. Misschien wilt u zelfs enkele opties mixen en matchen om de perfecte boodschap voor u te verfijnen. Wacht niet tot het allerlaatste moment om te beslissen. Het kan immers gebeuren dat uw speciale bezorging iets eerder arriveert dan u had verwacht!

Aanbevolen: