Prijslijst voor automatische detaillering

Inhoudsopgave:

Prijslijst voor automatische detaillering
Prijslijst voor automatische detaillering
Anonim
Prijslijst voor automatische detaillering
Prijslijst voor automatische detaillering

De prijslijst voor autodetailing varieert afhankelijk van waar u woont en waar u de autodetailing of carwash laat uitvoeren. Bij het vergelijken van autodetailprijzen moet ook rekening worden gehouden met het type service dat u aanvraagt.

Automatische detaillering - het nationale gemiddelde

Volgens The Auto Detail School brengen detailers tussen de $ 150 en $ 200 in rekening als u uw voertuig naar een onafhankelijke detail- of autowasplaats brengt. Om uw auto gedetailleerd te krijgen bij een groot volume gebruikte autoparkeerplaats die deze service aanbiedt, moet u ergens tussen de $ 65 en $ 125 betalen. Een goede autodetailer heeft, waar u uw voertuig ook heen brengt, ongeveer drie tot vijf uur nodig om de werkzaamheden te voltooien, afhankelijk van de diensten die u kiest. Quickie-autowasstraten zullen goedkoper en sneller zijn, maar de meeste bieden slechts een basisdetail en zijn detailhandelaren met grote volumes.

Prijslijst voor automatische detaillering

Als een detailer een opleiding en training achter de rug heeft, zal de prijs hoger zijn. Prijzen voor een goed autodetail zijn ook afhankelijk van waar u woont in de Verenigde Staten. Als u aan de westkust of in een vakantieoord woont, beta alt u meer, vaak tot $ 800,- voor de werkzaamheden of de volledige schoonmaak en detaillering, afhankelijk van het voertuig dat u bezit. De oostkust lijkt redelijkere prijzen te hebben, meestal rond de $ 300, voor dezelfde service. Het Midwesten ligt ergens tussen de twee in. Hier is een overzicht van de prijzen die u kunt verwachten te betalen voor verschillende autodetailingdiensten:

Autodetailprijzen

Type dienst Prijsklasse
Handwas op maat $30-$50
Deluxe wasbeurt/wiel/banden $45-65
Minidetail $35-$40
Expresswas $55-$75
Polymeerwas met klei $110-$150
Base interieur stofzuigen/wassen $35-$50
Volledig interieur/exterieurdetail $275-$325
Scotchguard $160-$185
Motorstoomreiniging $275-$300
Leerreiniging/behandeling $95-$125
Ozonatie/geurverwijdering $55-$75
Ding/uitdeuken $75-$150

De hierboven genoemde prijsklassen worden beïnvloed door de grootte van een voertuig. Als uw voertuig bijvoorbeeld een vrachtwagen, minivan of SUV is, kunt u van de detailers verwachten dat zij aan de hogere kant van de aangeboden prijsklassen rekenen.

Soorten autodetailers

Carwash-kettingen

De prijs van een autodetail kan rechtstreeks verband houden met waar u uw auto naartoe brengt. Bijna alle grote steden en dorpen hebben autowasketens die kortingen voor retourklanten aanbieden. Zelfs met een special betaal je waarschijnlijk ongeveer $ 100 voor een service inclusief wassen, waxen, interieur- en exterieurdetails, ramen, banden en wielen bij deze autowasketens voor de massa. Deze zijn prima voor standaardauto's, vrachtwagens, minibusjes en SUV's, maar één keer per jaar moet u uw auto door een professional laten detailleren. Als u toch voor autowasstraten kiest, vraag dan naar aangepaste handenwasbeurten en details buiten de machine. De meeste detailers bieden deze service aan als je daarom vraagt, en je kunt verwachten dat je tussen de €200 en €500 beta alt, afhankelijk van de grootte van je voertuig.

Professionele detailers

Professionele autodetailers kunnen het allemaal, inclusief reparaties van lakchips, waxen met klei en polijsten, en ze geven u ook een kwalitatief hoogstaand interieurdetail. Kies alleen detailers bij u in de buurt die werknemers hebben die zijn opgeleid of een vakopleiding hebben gevolgd om professioneel detailer te worden. De prijsklasse voor een volledig detail, inclusief lakreparaties en reconditionering, bedraagt $ 400- $ 800. Opgemerkt moet worden dat als u een luxe auto heeft die detaillering nodig heeft, u altijd een professionele detailer moet inschakelen in plaats van een carrosseriebedrijf of autowasstraat.

Carrosseriebedrijven

Autocarrosserieën en lakwerkplaatsen zullen ook uw voertuig detailleren. Voor de meesten is het echter een proces dat de hele dag duurt, en afhankelijk van waar je woont, betaal je €200 tot €600. Als u uw auto voor onderhoud naar een autodealer brengt, is de kans groot dat zij ook autodetailing aanbieden, en de prijzen bij dealers kunnen variëren van €200 tot €400.

Bekijk uw autodealer

Je kunt een lokale prijslijst voor autodetailing, recensies en aanbevelingen vinden op Angie's List. Als u een consumentenservice zoekt, neem dan zoals altijd contact op met uw plaatselijke Better Business Bureau om te zien of het bedrijf onopgeloste klachten heeft.

Aanbevolen: