Waarom Nori beter is dan de beste stoomstrijkijzers op de markt

Inhoudsopgave:

Waarom Nori beter is dan de beste stoomstrijkijzers op de markt
Waarom Nori beter is dan de beste stoomstrijkijzers op de markt
Anonim
Nori-stoomstrijkijzer
Nori-stoomstrijkijzer

In een perfecte wereld zou je je geen zorgen hoeven te maken over rimpels. Gelukkig maakt Nori de wereld een beetje perfecter. Nori, een revolutionair nieuw stoomstrijkijzer, gebouwd voor de hedendaagse consument, maakt de sprong van een stoomboot naar een strijkijzer en terug, afhankelijk van wat je nodig hebt. Lees meer over het Nori-stoomstrijkijzer en waarom het beter is dan welk traditioneel strijkijzer of stoomapparaat dan ook.

Wat is de Nori-stoomboot?

Nori nam het traditionele stoomstrijkijzer en bracht er een volledige revolutie in teweeg. Het is een combinatie van stoomboot en strijkijzer die het gemak van het stijltangontwerp gebruikt om de unieke Nori-pers te creëren. Nori is gemaakt met de consument in gedachten en heeft vijf prototyperondes en twee jaar ontwikkeling doorlopen om een product te vinden dat kon voldoen aan de kreukvrije behoeften van de hedendaagse gezinnen. Maar om echt te zien waarom Nori de stoomboot verslaat in de kledingcompetitie, hoef je hem alleen maar te vergelijken met een conventioneel strijkijzer en stoomboot.

IJzer versus stoomboot versus Nori

Een strijkijzer kan je kleding strijken. Een stomer kan stoom gebruiken om je kleding te ontkreuken. Nori kan beide. Ontdek een paar belangrijke kenmerken van het strijkijzer, de stoomboot en Nori om te zien hoe Nori presteert.

Geen strijkplank nodig

Met Nori wordt het archaïsche ontwerp van een strijkijzer, samen met de strijkplank, uit het raam gegooid. Nori is gemaakt als een stijltang en heeft dus twee aluminium platen om beide kanten van je kleding in één beweging te strijken.

Veelzijdig voor elke stof

In één sessie strijk je je jeans met de strijkplaten en stoom je je zijden overhemd met de optionele stoomfunctie. Het heeft een eenvoudig stoommechanisme met drukknop dat u volledige controle geeft. En dankzij het ontwerp van de toverstaf kun je de stoom super eenvoudig door je hangende kleding heen en weer vegen.

Compacte kledingstomer

IJzers zijn omvangrijk en moeilijk om mee te reizen. Steamers zijn niet veel beter. Maar de slanke, langwerpige armen van de Nori zijn slechts 14 inch, zodat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen en precies in uw koffer past.

Nori-stoomstrijkijzer
Nori-stoomstrijkijzer

Continu stoom

Als je een groot kledingstuk hebt, kun je in een traditioneel stoomstrijkijzer snel zonder stoom komen te zitten. Nori heeft echter 10 minuten continue stoom voor al uw ontkreukbehoeften. Dat maakt hem perfect voor het stomen van uw overhemden voor een zakelijke conferentie of voor het temmen van uw stapel wasgoed thuis.

Reinigt en strijkt kleding

Net als een traditionele stomer kan Nori je kleding reinigen met stoom. Het voordeel van Nori is echter dat je ook je kleding kunt strijken om eventuele hardnekkige kreukels te verwijderen. Dus als u te laat komt voor een zakelijke bijeenkomst, kunt u de stoom gebruiken om uw jas te ontsmetten en de kreuken met één apparaat weg te drukken.

Gebruiksvriendelijke digitale interface

Nori verwelkomt gebruikers ook in 2021 met een gebruiksvriendelijk digitaal display. U hoeft niet meer met uw ogen te knijpen om te zien welke instellingen u wilt gebruiken!

Nori: de beste stomer voor al je kleding

Je kunt de hele dag over de kenmerken van Nori praten. Het is echter beter om de veelzijdigheid van dit revolutionaire stoomstrijkijzer voor zich te laten spreken. In tegenstelling tot een traditioneel systeem waarbij je van een stoomboot naar een strijkijzer moet overstappen, kan Nori alles aan wat je erop gooit.

Nori-stoomstrijkijzer
Nori-stoomstrijkijzer

Zijde gladstrijken

Het v alt niet te ontkennen: zijde is een prachtige stof. Maar het opbergen zodat het niet kreukt, is een heel andere zaak. Zelfs met de beste zorg is die rode zijden blouse achterin je kast een gekreukelde puinhoop. In plaats van in paniek te raken, hang je het op een hangertje en gebruik je de zijde-instelling op je Nori. Voeg een beetje stoom toe en het lijkt alsof het net uit de stomerij komt.

Perfect voor polyester

Je kunt niet praten over waarom Nori het beste stoomstrijkijzer op de markt is zonder over polyestermengsels te praten. Ze zijn de vloek van de kledingwereld. Welke instelling moet je gebruiken? Ga jij het kapot maken? De vragen gaan maar door. Maar met Nori hoef je je nergens zorgen over te maken. Bij twijfel: stoom het uit. Dus of het nu een poly/spandex-mix of een poly/katoen-mix is, je hebt opties. En als u een polyester overhemd met ingewikkelde mouwen heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken dat er nog meer kreukels in strijken. Je kunt de rimpels er gewoon uit stomen.

Tem moeilijke denim

Denim is een ander probleempunt. Sommige mensen houden van scherpe, gestreken lijnen en anderen willen gewoon een paar rimpels verwijderen. Nori doet het allebei! De dubbele platen op de Nori maken het perfect om die geperste denimlook op je nieuwe jeansrok te krijgen. En de stoom kan snel een paar kreukels uit de spijkerbroek van uw zoon halen die hij zojuist uit de mand heeft gehaald. Ze kunnen ze zelfs ontsmetten. Het is een drie-fer!

Zorg voor je katoen

Katoen is een alledaagse stof. Alles bevat een beetje katoen, van je favoriete T-shirt tot die boterachtige leggings waar je dol op bent. Het zorgt waarschijnlijk voor een rommel in de wasmand met kleding die je dagen geleden had moeten opvouwen. In plaats van dat favoriete T-shirt terug in de droger te gooien of op te hangen tijdens het douchen, veeg je er gewoon een paar keer mee met de Nori op de katoenstand. Het warmt op terwijl je je klaarmaakt en dan is het klaar. Het is zelfs sneller en efficiënter dan de droger. Dit geldt vooral als je het eerst een beetje Fabric Facial geeft.

Bescherm je wol

Ben je eigenlijk bang voor het strijken van wol? Nou, je bent niet de enige. Van verkeerd drogen tot verkeerd strijken: wol kan op veel verschillende manieren kapot gaan. En het is ook een van die stoffen die je niet gemakkelijk kunt ontkreuken. Als het gaat om je favoriete gekreukte wollen trui die je naar het kerstfeest wilt dragen, kan Nori je helpen. Zet het strijkijzer op wol en druk het een beetje aan. En als je je zorgen maakt over het indrukken, stoom het dan gewoon. Je ziet er niet alleen mooi uit, maar je wol zal je ook dankbaar zijn!

Ontvang lijnloos linnen

Misschien heb je wat antiek linnengoed of gewoon wat trendy linnen kleding waar je dol op bent. Soms heb je een kreukvrije, geperste look nodig en soms hoef je alleen maar een paar plooien te verwijderen. U kunt uw linnen jurk ophangen en licht stomen, of u kunt uw tafelkleed op bed leggen en strijken. Door de veelzijdigheid is Nori moeilijk te verslaan, zodat je in één keer klaar bent voor een zomerse bijeenkomst of een diner bij tafelverlichting.

Nori kopen

Koop een Nori
Koop een Nori

Je kunt een gewone stoomboot voor kleding vinden bij COSTCO of Walmart, maar nogmaals, Nori is anders. Profiteer van hun direct-to-consumer winkelervaring via Nori.co en koop uw nieuwe favoriete hardware voor $ 120 - en als u de code LTK10 gebruikt bij het afrekenen, bespaart u 10%! Voor een one-stop-shop combinatie van stoomboot en strijkijzer die je overal mee naartoe kunt nemen, is het een koopje.

Haal het beste met Nori

Als je op zoek bent naar de beste kledingstomer, zoek dan niet verder dan Nori. Het is een strijkijzer, een stomer en net zo gemakkelijk te gebruiken als een stijltang. Je hebt geen strijkplank of plat oppervlak nodig, want Nori kan overal kreuken verwijderen. Van zakelijke pakken tot zomerjurken, Nori is de probleemloze manier om rimpels uit je garderobe te halen.

Aanbevolen: