10 coolste babyspeelgoed op de markt

Inhoudsopgave:

10 coolste babyspeelgoed op de markt
10 coolste babyspeelgoed op de markt
Anonim

Coolste babyspeelgoed

Afbeelding
Afbeelding

Tuurlijk, je kleintje hoeft niet het beste speelgoed te hebben, maar hij zal zich ongetwijfeld meer vermaken als hij het coolste speelgoed in de buurt heeft. Of het nu een superleuke herhaling van een klassieker is, of iets nieuws en interessants, dit geweldige speelgoed zal je baby zeker vermaken en misschien wel een kleine pauze bezorgen!

Bright Starts Tummy Time Prop + Spelen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Een activiteitendeken is praktisch essentieel voor de nieuwe moeder. Het helpt niet alleen de baby te vermaken op die momenten waarop je hem moet neerleggen, maar het biedt ook een veilige en stimulerende omgeving en voldoende gelegenheid voor dat allerbelangrijkste buikje.

De Bright Starts Tummy Time Prop + Play wordt geleverd met een uniek kussen dat je baby helpt rechtop te houden tijdens de buiktijd, zodat hij er meer van geniet. Het heeft een interactief ontwerp en wordt geleverd met een spiegel, rammelaar en bijtring, zodat de baby op ontdekkingstocht kan gaan tijdens zijn buikavonturen.

Reviewers op Amazon geven het een 4,5 van de 5 sterren, en de deken kwam op The Bump's lijst van beste babyspeelmatten en activiteitengyms terecht en werd geprezen om zijn unieke ontwerp om de buiktijd te bevorderen.

De deken wordt geleverd met een afneembaar kussen dat je kunt positioneren zoals je wilt, zodat je baby kan ontdekken. Het kost ongeveer $ 20.

HABA Ontdekkingsbal

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Welke baby houdt er niet van om met een bal te spelen? De HABA-bal biedt een overvloed aan leermogelijkheden, omdat hij beschikt over acht verschillende kleuren en texturen, een verscheidenheid aan tags die de baby kan ontdekken, en een spiegel. Natuurlijk rammelt het terwijl het rondrolt en biedt het verdere, op ontdekkingen gebaseerde leermogelijkheden.

Door Parenting opgemerkt als een 'geweldig leerspeelgoed' voor je baby, zijn de blokken te koop voor ongeveer $ 17.

Sassy Wonder Wheel Activity Center

Afbeelding
Afbeelding

Het is geen geheim dat het lastig kan zijn om je kleintje bezig te houden tijdens het reizen. Als u een autorit maakt, is dit Sassy Wonder Wheel Activity Center misschien precies wat u zoekt. De mensen van VeryWell beschouwen het als een van het beste speelgoed dat je in 2019 kunt kopen.

Op het eerste gezicht lijkt het misschien speelgoed om de baby bezig te houden, maar dit activiteitencentrum is ontworpen met de ontwikkeling van je baby in gedachten. De spinners verbeteren de visuele tracking van uw baby en versterken haar fijne motoriek. Bovendien moedigt het draaiende wiel je baby aan om aan het speeltje te trekken, te trekken en te meppen - wat haar niet alleen bezig houdt - maar ook helpt bij het ontwikkelen van die cruciale hand-oogcoördinatie.

Reviewers op Amazon geven het een solide 4,5 en merken op dat de zuignap echt werkt en dat het speelgoed blijft waar je het plaatst. Het is te koop voor minder dan $ 7.

Sassy Bop-A-Tune muzikale drum

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Baby's die kunnen zitten en tikken, kunnen de coolste geluiden maken met deze Sassy Bop-A-Tune muziekdrum. Dit speelgoed is winnaar van zowel de Oppenheimer Gold Award als een aangewezen Oppenheimer SNAP-winnaar en heeft een stimulerende zwart-witte cirkel in het midden. Rondom de cirkel bevinden zich acht gestructureerde knoppen waarop de baby kan tikken om een kakofonie van muziek te maken. Een groot voordeel is dat er geen batterijen nodig zijn.

De Bop-A-Tune is te koop voor ongeveer $ 20.

Comotomo siliconen babybijtring

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Geef je baby iets om op te kauwen in plaats van op je vingers. Deze babybijtring heeft nopjes ter grootte van een vinger met verschillende texturen, allemaal ontworpen om de meest rustgevende ervaring voor je kleintje te bieden. De siliconen zijn flexibel en gemakkelijk vast te pakken, waardoor het het ideale speelgoed voor de kleintjes is. De bijtring wordt hoog gewaardeerd door Babylist.com en wordt in een hele reeks media vermeld waarin wordt opgemerkt dat Comotomo-producten bijzonder borstvoedingsvriendelijk zijn. Dit is een bijtring die je moet hebben. Het is te koop voor ongeveer $ 7.

Vet hersenspeelgoed Dimpl

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Het concept is belachelijk eenvoudig. De Dimpl is een serie flexibele plastic siliconen 'bubbels' die baby's kunnen duwen, trekken en laten knappen. Dat is het. Je zou denken dat baby's hun interesse zouden verliezen in zoiets eenvoudigs, maar volgens recensenten op Amazon is dit een geweldig speeltje voor op reis omdat het zo aantrekkelijk is. Uitgelicht op ToyNotes.com als een 'cool speelgoed voor 1-jarigen', is de Dimpl te koop voor ongeveer $ 13.

Fisher-Price Lach en leer Slim leren thuis

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Je denkt misschien niet aan speelgoed van dit formaat voor een baby, maar het Smart Learning Home van Fisher-Price groeit met je baby mee tot in zijn peuterjaren. Geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 36 maanden, het Smart Learning Home heeft het allemaal. Het biedt vier talen (Engels, Spaans, Mandarijn en Frans) en meer dan 15 interactieve rollenspelactiviteiten. Het leert het weer, cijfers, letters, kleuren en meer met meer dan 200 liedjes. Baby's kunnen dit speelgoed urenlang kruipen, trekken, tikken en verkennen.

Deze piano wordt erkend als de winnaar van de Toy of the Year Award 2019 en is te koop voor ongeveer $ 150.

Lulla pop

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

De Lulla Doll is een behoorlijk cool concept, ontworpen met inbreng van artsen, verpleegsters en vroedvrouwen. De pop is gemaakt als slaapgezel voor prematuren en baby's. Het beschikt over superzacht katoen en een realistische ritmische hartslag en ademhaling.

Dit geweldige speelgoed is winnaar van de National Parenting Product Awards en kost ongeveer $ 100.

Play Gym van Lovevery

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Lovevery verpakt dit speelgoed als 'een heel jaar speelplezier in één doos', en de experts van de prestigieuze Gold Parents' Choice Award bevestigen dat als waar. Ontwikkeld door experts om wetenschappelijk gunstig te zijn voor uw baby, er is niet veel dat deze speelgymnastiek niet biedt. De sportschool is gemaakt van duurzaam hout en stoffen van biologisch katoen en biedt een verscheidenheid aan zintuiglijke activiteiten voor uw baby. Deze speelmat, winnaar van de Gold Parent's Choice-prijs van 2018, is te koop voor ongeveer $ 140.

Wee Gallery kunstkaarten voor baby

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Eenvoudige zwart-witte kunstkaarten helpen de visuele ontwikkeling van uw baby te stimuleren. Wee Gallery ging uit van het simpele idee dat baby's dol zijn op dingen die in zwart-wit zijn; sterke contrasten zijn voor baby's gemakkelijk te zien. De kaarten zijn gelamineerd (ook wel kwijlbestendig genoemd), de hoeken zijn afgerond om de kaarten babyvriendelijker te maken, en ze hebben het perfecte babyhandformaat met een afmeting van 15 x 18 cm. De Wee Gallery-kunstkaarten worden door de MightyMoms Club gezien als een van de beste pasgeboren babyspeeltjes en kosten ongeveer $ 16. Je kunt ze kiezen uit huisdieren, wilde dieren uit de buurt en dierentuindieren.

Of je nu op zoek bent naar iets actiefs, leerzaams of essentieels en klassieks, er zijn veel opties en ideeën om uit te kiezen. Als je het perfecte exemplaar niet in de winkel kunt vinden, kun je altijd voor iets zelfgemaakts gaan. Op die manier weet je zeker dat je het meest unieke speelgoed in huis hebt!

Aanbevolen: