15 beste bevroren familiediners (en waarom ze winnaars zijn)

Inhoudsopgave:

15 beste bevroren familiediners (en waarom ze winnaars zijn)
15 beste bevroren familiediners (en waarom ze winnaars zijn)
Anonim
Jonge vrouw die bevroren voedsel koopt
Jonge vrouw die bevroren voedsel koopt

Tegenwoordig lijken de beste diepvriesdiners voor het hele gezin in niets op de ma altijden die je als kind voor de tv at. Deze ma altijden combineren verbazingwekkende etnische smaken met een uitzonderlijke textuur en smaak en zullen iedereen in uw gezin zeker plezieren. Eén van deze is misschien precies wat je nodig hebt op de volgende hectische doordeweekse avond.

Beste bevroren slowcooker-ma altijd: Omaha Steaks Beef Stew

Het diner kan zo simpel zijn als het gooien van een bevroren slowcooker-ma altijd in uw Crock Pot en deze laten koken terwijl u uw dag doorbrengt. Als je graag je slowcooker gebruikt, maar geen tijd hebt om de ingrediënten klaar te maken, is Omaha Steaks Italian Red Wine Beef Stew een geweldig alternatief. Het serveert vier personen en is te koop voor ongeveer $ 30, en de heerlijke smaak en royale portiegroottes waren een hit bij degenen die het probeerden. Als extra bonus is deze ma altijd glutenvrij.

Runderstoofpot op een bord
Runderstoofpot op een bord

Beste comfortfood: Harry & David Chicken Pot Pie

Als je troostma altijden nodig hebt en geen tijd hebt om te koken, kun je jezelf trakteren op deze pottaart die smaakt alsof hij door je grootmoeder is gemaakt. De Harry & David Chicken Pot Pie, die zes personen serveert en voor ongeveer $ 40 wordt verkocht, is duurder dan de standaard bevroren pottaarten in de supermarkt, maar de schilferige korst, kip met wit vlees, zachte groenten en delicate jus maken het tot een geheel. nieuw level. Veel recensenten noemen het de beste pottaart die ze ooit hebben gehad en zeggen dat het beter is dan zelfgemaakte alternatieven.

De Chicken Pot Pie van Harry en David
De Chicken Pot Pie van Harry en David

Beste bevroren familiediner voor speciale gelegenheden: Williams Sonoma Salmon Florentine

Je hebt niet altijd tijd om een groot familiediner te koken voor speciale gelegenheden, vooral niet als deze midden in de week plaatsvinden. Hoewel de prijs van ongeveer $ 110 hoog lijkt, is Williams Sonoma Salmon Florentine en Croute minder duur dan een restaurantma altijd voor acht tot twaalf personen en net zo lekker. De schilferige zalm en spinazie zijn verpakt in een charmante zalmvormige deegkorst. Het is geliefd bij degenen die het hebben geprobeerd, omdat het goudbruin kookt en lovende recensies krijgt van dinergasten.

Beste vegetarische diepvriesdiner: Gardein hartige gevulde vleesvrije kalkoen en jus

Bevroren vegetarisch voedsel wordt steeds gemakkelijker te vinden. Als je een vegetarische versie van een klassiek kalkoendiner wilt, is deze vleesloze gevulde kalkoenma altijd een uitstekende keuze. Gardein Hartige Gevulde Vleesvrije Turk'y En Jus is gevuld met veenbessen, granen en groenten om een speciaal vleesloos hoofdgerecht te creëren waar het hele gezin van zal genieten. Het wordt voor ongeveer $ 10 verkocht in supermarkten.

Beste Macaroni en Kaas: Beecher's Beste Macaroni en Kaas ter Wereld

Beecher's World's Best Mac & Cheese, gemaakt door een gespecialiseerd kaasbedrijf, is aantrekkelijk voor zowel volwassenen als kinderen. Door pennepasta te gebruiken in plaats van de standaard macaroni en een complexere saus met fijne ambachtelijke kazen en een vleugje kruiden, is dit gegarandeerd een succes. Recensenten merken op dat het beter smaakt dan zelfgemaakt. Het kost ongeveer $ 15 voor een portie voor het hele gezin.

Gebakken mac en kaas in een gietijzeren pan
Gebakken mac en kaas in een gietijzeren pan

Beste glutenvrij: Amy's Rice Mac 'n Cheese

Glutenvrij diepvriesvoedsel kan variëren in kwaliteit, maar deze glutenvrije bevroren mac 'n cheese zal iedereen in uw gezin tevreden stellen. De redactie van Bon Apetit merkt op dat ze in deze diepvriesfamiliema altijd de textuur van de rijstpasta verkiezen, zelfs boven traditionele glutenbevattende pasta. Amy's Rice Mac 'n Cheese is te koop voor minder dan $ 10 voor een gezinsgrootte en is verkrijgbaar in de meeste supermarkten.

Klassieke macaroni en kaas op kookplaat
Klassieke macaroni en kaas op kookplaat

Beste koolhydraatarme diepvriesfamiliema altijd: Trader Joe's Crab Cakes

Als je naar koolhydraten kijkt, raadt Women's He alth Magazine Trader Joe's Crab Cakes aan. Verrassend genoeg bevatten ze slechts drie gram koolhydraten per portie, en 13 gram eiwit en geen vet. Bovendien zijn recensenten enthousiast over de smaak. Als uw gezin van krab houdt, is dit een goede keuze voor een hoofdgerecht. Je kunt deze crabcakes alleen in winkels kopen.

Koolhydraatcakes met citroen- en tartaarsaus
Koolhydraatcakes met citroen- en tartaarsaus

Gezondste bevroren gezinsma altijd: Amy's groentelasagne

Je kunt nog steeds diepvriesvoedsel eten tijdens een dieet als je voor gezonde opties kiest. Cooking Light noemt Amy's Family Size Groentenlasagne een van de gezondste diepvriesma altijden voor het hele gezin die je kunt kopen. Een pittige tomatensaus geeft het veel smaak en de noedels hebben een geweldige textuur. Er zit geen vlees in dit gerecht, maar het is zo'n publiekstrekker dat niemand het zal missen. Het bevat slechts 320 calorieën per portie en je kunt het in de supermarkt kopen voor ongeveer $ 10.

Volkoren vegetarische lasagne met spinazie
Volkoren vegetarische lasagne met spinazie

Beste voor kieskeurige eters: Caulipower Pizza

Working Mother noemt Caulipower-pizza een van de beste gezonde opties voor een kieskeurig gezin. Deze pizza combineert een kindervriendelijke smaak met veel gezonde groenten en een knapperige bloemkoolkorst. Het kost ongeveer $ 10 en is verkrijgbaar in negen verschillende smaken.

Beste voordelige bevroren familiema altijd: O! Dat is goede kip Alfredo

Voor slechts ongeveer zes dollar is dit heerlijke voorgerecht van Oprah's O! Het merk That's Good is een publiekstrekker en van ongelooflijke waarde. Het bevat kip met wit vlees, saus met verborgen groenten en pasta die zijn textuur mooi behoudt. Je vindt het in de meeste supermarkten.

Kip Alfredo Penne Primavera
Kip Alfredo Penne Primavera

Beste klassieke publiekstrekker: Stouffer's lasagne met vleessaus

Hoewel er niets speciaals is aan deze klassieke diepvrieslasagne, is er een reden waarom hij al tientallen jaren populair is. Je zult merken dat het dezelfde heerlijke en geruststellende smaak heeft als toen je een kind was, en iedereen aan tafel zal er dol op zijn. Stouffer's Family Size Lasagna is te koop voor ongeveer $ 11 bij elke supermarkt.

Beste Indiase diepvriesdiner: Amy's Thaise rode curry

Amy's Thai Red Curry is niet alleen glutenvrij en vegetarisch, maar krijgt ook lovende kritieken vanwege de pure currysmaak en de zachte kokosmelkbasis. Tofu voegt eiwitten toe en verse groenten geven het veel authentieke kleur. Het is een zoete curry en slechts licht kruidig, waardoor de kieskeurige eters in uw gezin minder snel zullen worden beledigd. Een gezinsdoos kost minder dan $ 10 en is verkrijgbaar in supermarkten.

Tofu-curry met groenten
Tofu-curry met groenten

Beste Italiaans: Bertolli Kip Florentine & Farfalle

Dit publieksvriendelijke Italiaanse gerecht is met een prijs van slechts ongeveer acht dollar van grote waarde. Het bevat pasta, kip met wit vlees, spinazie en een saus waar iedereen in het gezin dol op zal zijn. Recensenten zijn enthousiast over de textuur. Je kunt Bertolli Chicken Florentine & Farfalle in elke supermarkt vinden.

Beste Chinees: Trader Joe's Mandarijn Kip

Deze heerlijke familiema altijd smaakt net als de kip die je in je favoriete Chinese restaurants krijgt, maar je kunt hem uit de vriezer halen en binnen enkele minuten klaar zijn om te eten. Hoewel je de kip en de saus apart moet verwarmen, is de extra inspanning de moeite waard. Recensenten zijn dol op dit gerecht, dat alleen verkrijgbaar is in de winkels van Trader Joe.

Kom oranje kip met witte rijst
Kom oranje kip met witte rijst

Beste Mexicaan: Amy's Cheese Enchiladas

Hoewel dit niet de complexere smaken bevat die de Mexicaanse keuken geweldig kunnen maken, is de eenvoudige kaasvulling een grote publiekstrekker als je het hele gezin te eten wilt geven. Amy's Cheese Enchiladas zijn gemaakt van maïs, rijst, olijven, paprika's en andere gezonde ingrediënten, en ze kosten ongeveer $ 12 voor een gezinsverpakking.

Haal wat stress uit drukke avonden

Welke bevroren gezinsma altijd u ook kiest, zorg ervoor dat u deze op de juiste manier bewaart. De manier waarop u diepvriesproducten bewaart, kan een grote invloed hebben op de smaak ervan. Het bij de hand hebben van de beste diepvriesma altijden voor het hele gezin en deze goed bewaren is een geweldige manier om de stress van die drukke avonden weg te nemen.

Aanbevolen: