Waarom OUI the People de manier waarop we over schoonheid praten opnieuw definieert

Inhoudsopgave:

Waarom OUI the People de manier waarop we over schoonheid praten opnieuw definieert
Waarom OUI the People de manier waarop we over schoonheid praten opnieuw definieert
Anonim
Foto van een hand met een OUI the People roségouden scheermes erop.
Foto van een hand met een OUI the People roségouden scheermes erop.

Hoe vaak heb je tv gekeken of door Instagram gescrolld en er verschijnt een advertentie voor een schoonheidsmerk met woorden als onberispelijk en perfect en anti-veroudering? Misschien ben je daardoor gaan nadenken over de grootte van je poriën, de fijne lijntjes rond je ogen en alle delen van jezelf die helemaal niet lijken op het model op je scherm. Gelukkig is OUI the People, een door vrouwen opgericht lichaamsverzorgingsmerk in zwarte handen, op een missie om de schoonheidsindustrie wakker te schudden - te beginnen met hoe we erover praten.

Hoe het allemaal begon

OUI the People's doel is om hoogwaardige, duurzame producten te maken die mensen echt helpen zich op hun best te voelen en van hun huid te houden. Het bedrijf, voorheen bekend als 'OUI Shave', begon met een scheermesje met één mesje en een idee dat sindsdien is uitgebreid tot een verzameling hoogwaardige lichaamsverzorgingsproducten en een 'toezegging om op onze taal te letten' via de reConstitution of Beauty.

Nadat ze scheeradvertenties uit de jaren vijftig had gezien, besefte oprichtster Karen Young al snel dat producten gericht op vrouwen tot op de dag van vandaag nog steeds met dezelfde verouderde taal op de markt worden gebracht. Door woorden als ‘perfectioneren’ en ‘anti-veroudering’ te gebruiken, stellen bedrijven onmogelijke schoonheidsnormen voor vrouwen die niet alleen schadelijk zijn voor ons gevoel van eigenwaarde, maar feitelijk onmogelijk te verwezenlijken zijn vanuit productoogpunt.

Young wilde dit veranderen en richtte haar zinnen op een product dat ingegroeide haartjes en brandwonden door het scheermes zou helpen aanpakken. Zo werd OUI's eerste product, een scheermesje met één mesje, geboren. Sinds de lancering van het bedrijf in 2015 is OUI uitgegroeid tot een verzameling lichaamsverzorgingsproducten die oplossingen en ondersteuning bieden voor wat mensen nodig hebben, zonder enige druk van hoe ze er ‘zou moeten’ uitzien.

Foto van Karen Young, oprichtster van OUI the People.
Foto van Karen Young, oprichtster van OUI the People.

In plaats van consumenten aan te moedigen onbereikbare idealen na te jagen, wil OUI the People dat hun producten consumenten helpen zichzelf in lichaam en geest te omarmen; om zichzelf te voeden door middel van zelfzorg. Het gaat er niet om dat je lief voor jezelf bent, maar dat je van jezelf houdt en je lichaam vriendelijk behandelt.

Een merk dat echt voor iedereen is

Wat OUI onderscheidt, is de focus op inclusiviteit in zowel de marketing als de productontwikkeling. Hoe u zich ook identificeert, OUI wil dat de gemeenschap weet dat ze gezien en gewaardeerd worden zoals ze zijn. Zoals ze zeggen: "de enige labels waar we om geven vermelden onze ingrediënten - al het andere is slechts ruis."

Het team hecht ook waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en transparantie. Producten zijn gemaakt van herbruikbare en recyclebare materialen, zoals hun hydraterende bodygloss en vochtinbrengende scheergel-tot-melk die zijn verpakt in herbruikbare flessen, en hun roestvrijstalen scheermessen en navullingen voor mesjes die kunnen worden gerecycled.

Foto van twee handen die OUI the People's Cheat Sheet resurfacing lichaamsserum gebruiken.
Foto van twee handen die OUI the People's Cheat Sheet resurfacing lichaamsserum gebruiken.

Alle ingrediënten en materialen die in elk product worden gebruikt, zijn duidelijk geëtiketteerd voor de consument, zodat hij gemakkelijk kan identificeren welke producten het beste aan zijn behoeften voldoen en nieuwe ingrediënten kan leren kennen om zijn huid te helpen voeden.

Plus, als dierenliefhebbers, stellen we het op prijs dat al hun producten nooit op dieren zijn getest en vrij zijn van schadelijke ingrediënten zoals parabenen, synthetische geurstoffen en ftalaten (geweldig voor mensen met een gevoelige huid!).

Opvallende producten waar we van houden

HET ENKELE Scheermes voor de gevoelige huid en DE ENKELE Navullingen voor mesjes

Verkocht in de kleuren: matzwart en roségoud

Dit is een roestbestendig metaal met één mesje dat een soepele scheerervaring zonder irritatie mogelijk maakt. Young heeft een kleine fabriek in Duitsland gevestigd die al meer dan een eeuw gespecialiseerd is in scheermessen, dus ja, je kunt erop vertrouwen dat ze weten hoe ze scheermessen en mesjes van zeer hoge kwaliteit moeten maken.

THE SINGLE is op geen enkele manier je gebruikelijke scheermes. Dit scheermes is gemaakt van roestvrij staal, waardoor het een recyclebare, ethische investering is die niet op de vuilstort belandt. Omdat er navulbare mesjes verkrijgbaar zijn, is THE SINGLE Sensitive Skin Razor een duurzaam product dat geen ingegroeide haartjes veroorzaakt of scheerbrand veroorzaakt.

Foto van drie producten van OUI the People, waaronder twee flessen Cheat Sheet en een fles Sugarcoat.
Foto van drie producten van OUI the People, waaronder twee flessen Cheat Sheet en een fles Sugarcoat.

SUGARCOAT Hydraterende scheergel-naar-melk

SUGARCOAT Moisturizing Shave Gel-to-Milk is meer dan acht keer uitverkocht en opnieuw geformuleerd met paardenbloemwortel als jeuk- en ontstekingsremmend middel, Aloë Vera-bladsap om wonden te genezen en littekens te minimaliseren, en een verfrist geur met tonen van jasmijn, oranjebloesem en neroli. Hebben we ook al gezegd dat dit de eerste navulbare scheergel is?

SUGARCOAT werkt hand in hand met THE SINGLE Sensitive Skin Razor. De magie en voldoening schuilt in de veelgeprezen gel-naar-melk-actie. Dit product wordt afgegeven als een gel, maar verandert in een melkachtige vloeistof wanneer het in contact komt met een natte huid, waardoor een dunne laag ontstaat om een scheerbeurt te voltooien die uw huid gevoed en beschermd laat.

CHEAT SHEET Resurfacing lichaamsserum

CHEAT SHEET is een basisproduct voor je nachtelijke routine om de poriën te ontstoppen met zijn glycolzuur en de ruwe, gestructureerde huid glad te maken met behulp van melkzuur. Het hydrateert ook met zijn Atlantische zeekelp en bevat ingrediënten die de huid na verloop van tijd helpen beschermen tegen hyperpigmentatie.

Je kunt CHEAT SHEET op je lichaam aanbrengen (armen, rug, schouders, benen overal waar je lichaam last heeft van een droge huid of verstopte poriën). Maar zorg ervoor dat u het niet direct na het scheren gebruikt. Het wordt ook aanbevolen om dit product 's nachts te gebruiken, maar als u de behoefte voelt om het overdag te gebruiken, breng dan daarna zonnebrandcrème aan.

FEATHERWEIGHT Hydraterende lichaamsglans

Een superhydraterende bestseller, FEATHERWEIGHT, bestaat uit een mix van voornamelijk squalaan-, rozenbottel- en avocado-olie, maar geeft je op de een of andere manier geen vettig gevoel. Young wilde de ideale consistentie creëren die een mix is tussen een lotion en een olie, maar die je poriën niet verstopt en na het aanbrengen niet vettig aanvoelt. Zij en OUI hebben dat bereikt met FEATHERWEIGHT, dat buitengewoon goed is ontvangen door de gemeenschap, inclusief mensen met een gevoelige huid, aangezien deze bodygloss geurvrij is!

Het wordt aanbevolen om dit product na een bad of douche aan te brengen. Het kan alleen worden gedragen, waardoor uw huid een gezonde glans krijgt dankzij de voedende ingrediënten. Zoals de naam al aangeeft, is FEATHERWEIGHT licht van gewicht, zodat het het hele jaar door comfortabel kan worden aangebracht.

Aanbevolen: