Hoe & Waar kunt u hoortoestellen doneren aan mensen in nood

Inhoudsopgave:

Hoe & Waar kunt u hoortoestellen doneren aan mensen in nood
Hoe & Waar kunt u hoortoestellen doneren aan mensen in nood
Anonim
vrouw met gehoorapparaat
vrouw met gehoorapparaat

Als u hoortoestellen wilt doneren, weet dan dat er tal van organisaties zijn die uw donatie kunnen verdelen onder mensen in nood. Uw gedoneerde hoortoestellen gaan naar een kind of volwassene en kunnen een groot verschil maken in hun levenskwaliteit.

Doneer hoortoestellen

Of u nu een lokale hoortoesteldonatie laat afgeven of ervoor kiest om uw gebruikte hoortoestellen op te sturen, het is ongelooflijk eenvoudig.

Hoortoestelproject

Het Hearing Aid Project werkt samen met lokale en nationale hoortoesteldonatiecentra om hoortoestellen te sturen naar degenen die ze echt nodig hebben. Om uw hoortoestellen te doneren, vult u het donatieformulier in en volgt u de aangegeven instructies. U krijgt ofwel een plaatselijk aflevercentrum, ofwel een adres waar u uw hoortoestellen naartoe kunt sturen. Het Hearing Aid Project benadrukt dat uw hoortoestellen, ongeacht hoe oud ze zijn, gedoneerd kunnen worden.

Doneer hoortoestellen aan Lions Club

Om uw hoortoestellen aan Lions Club te doneren, kunt u uw hoortoestel opsturen of inpakken en afgeven bij een bibliotheek, seniorencentrum, audioloog of optometristencentrum als ze een Lions Club-donatiebak hebben. Als u uw hoortoestellen opstuurt, kunt u deze naar uw plaatselijke Lions Club sturen. Uw gerecyclede hoortoestellen gaan naar iemand die ze anders niet zou kunnen betalen.

Hearing Charities of America

Hearing Charities of America ontvangt donaties van gebruikte hoortoestellen, die ze vervolgens zullen opknappen en uitdelen aan mensen in nood. Als u uw hoortoestellen wilt doneren, kunt u ze mailen naar 1912 E. Meyer Blvd., Kansas City, MO 64132.

Donaties van Audicus hoortoestellen

Gebruikte hoortoestellen kunnen worden gedoneerd aan Audicus, die de hoortoestellen opknapt en aan iemand in nood geeft. Als u uw hoortoestel wilt doneren, zorg er dan voor dat uw hoortoestellen in een beschermhoesje worden geplaatst en stuur het vervolgens naar 115 W. 27th street, 8th floor, New York, NY 10001. Zorg ervoor dat u uw naam, postadres en e-mailadres vermeldt bij uw hoorzitting hulpmiddelen.

Waar kan ik oude hoortoestellen bij mij in de buurt doneren?

Oude hoortoestellen kunnen worden gedoneerd aan Audicus, Hearing Charities of America, Lions Club en het Hearing Aid Project. Het is u misschien opgevallen dat uw plaatselijke audioloog, optometrist, bibliotheek, seniorencentrum of ander gemeenschapscentrum ook bakken aanbiedt voor donaties van hoortoestellen.

diverse hoortoestellen
diverse hoortoestellen

Wat kunt u doen met goede, gebruikte hoortoestellen?

Goede hoortoestellen, maar ook oude hoortoestellen, worden beide geaccepteerd als donatie. De meeste organisaties zullen ze opknappen voordat ze worden uitgedeeld aan mensen in nood.

Wat kan ik doen met ongebruikte hoortoestelbatterijen?

Ongebruikte hoortoestelbatterijen kunnen samen met uw hoortoestellen worden gedoneerd. Als u het niet zeker weet, neem dan contact op met de organisatie waaraan u wilt doneren voordat u ze opstuurt of aflevert. U kunt ook contact opnemen met een plaatselijke audioloog om te zien of zij dit soort donatie willen accepteren.

Doneer hoortoestellen aan veteranen

De VA biedt audiologische diagnostiek aan veteranen die via de VA in het gezondheidszorgsysteem zijn ingeschreven. U kunt contact opnemen met de VA om te zien of zij hoortoesteldonaties accepteren. Als dat niet het geval is, zijn er tal van andere organisaties die uw hoortoestellen aan iemand anders in nood zullen uitdelen.

Doneer gebruikte hoortoestellen

Het doneren van uw gebruikte hoortoestellen kan een groot verschil maken in iemands leven. Er zijn tal van organisaties waaruit u kunt kiezen als het gaat om het doneren van uw hoortoestellen aan mensen in nood.

Aanbevolen: