Waar kunt u luiers doneren & Andere manieren om een einde te maken aan de behoefte aan luiers

Inhoudsopgave:

Waar kunt u luiers doneren & Andere manieren om een einde te maken aan de behoefte aan luiers
Waar kunt u luiers doneren & Andere manieren om een einde te maken aan de behoefte aan luiers
Anonim

Help gezinnen, één luierdonatie tegelijk.

Luier donatie
Luier donatie

Als je ooit in de buurt van een baby bent geweest, weet je dat er één ding is waar ze nooit genoeg van kunnen hebben: luiers. Je zou ze kunnen oppotten alsof ze morgen niet meer leverbaar zijn, maar dan heb je nog steeds niet genoeg voor de hele week. Toch hebben te veel gezinnen in de Verenigde Staten geen consistente toegang tot schone luiers. Maar je kunt mensen in nood steunen door luiers te doneren aan een van de honderden luierbanken in de VS

Organisaties waaraan u babyluiers kunt doneren

De stijgende inflatie, loonstagnatie en het feit dat baby's rommelig zijn, hebben allemaal bijgedragen aan de aanzienlijke luierongelijkheid in Amerika. Volgens het National Diaper Bank Network heeft 1 op de 3 Amerikaanse gezinnen behoefte aan luiers. Gelukkig zijn er een aantal organisaties in het hele land waar je luierdonaties kunt doen om jouw steentje bij te dragen aan het verlichten van deze strijd.

De Nationale Luierbank

Het National Diaper Bank Network is de toonaangevende organisatie die zich inzet om gezinnen in nood te voorzien van schone luiers. Je kunt niet alleen geld, tijd en aandelen geven, maar je kunt ook echte luiers doneren. De Nationale Luierbank opereert op een unieke manier door samen te werken met lokale luierbanken en hen te helpen hun goederen te distribueren.

Bekijk de lijst met hun partnerorganisaties om te zien welke groepen het dichtst bij jou in de buurt zijn. U kunt rechtstreeks contact opnemen met deze groepen om te zien wat hun processen zijn voor het doneren van luiers. Hun lijst is werkelijk de meest uitgebreide die momenteel beschikbaar is van alle luierbanken in de Verenigde Staten. Dus als je geïnteresseerd bent om te doneren of zelf wat hulp nodig hebt, bekijk dan zeker hun lijst.

The Cloth Option, Inc

Luiers voor eenmalig gebruik zijn niet het enige soort luiers dat je kunt doneren. The Cloth Option, Inc. is een liefdadigheidsorganisatie met als missie "het pleiten voor en toegang bieden tot stoffen luiers en andere herbruikbare hygiëneproducten om de behoefte aan luiers te verminderen en ons milieu te beschermen voor toekomstige generaties." Je kunt alle maten katoenen luiers (zelfs degenen die een klein beetje gerepareerd moeten worden) doneren aan een van hun afleverpunten. U kunt ook contact opnemen met een vrijwilliger om een afleverplaats te plannen.

Andere plaatsen om te overwegen voor luierdonaties

Er zijn nog een paar andere plaatsen waar je luierdonaties kunt accepteren, maar houd er rekening mee dat lokale organisaties en groepen elk hun eigen richtlijnen voor donaties hebben. Sommigen accepteren gedeeltelijke of open pakjes luiers en anderen vereisen mogelijk dat ze ongeopend zijn. Overweeg om dit te controleren met:

  • Lokale kinderdagverblijven
  • Vroege kleuterscholen of Moederdagprogramma's en kleuterscholen
  • Gebiedskerken of religieuze organisaties (voor hun kinderdagverblijven of donatieprogramma's)
  • Buurtcentra
  • Moeder- of oudergroepen in uw gemeenschap
  • Voedselbanken - velen nemen donaties aan van hygiëneartikelen, waaronder luiers
  • Bied ze aan op sociale media, een weggeefgroep zoals Freecycle, of een buurtgroep zoals NextDoor
  • Daklozenopvangcentra, vrouwenopvangcentra of ondersteuningscentra voor huiselijk geweld
  • Neem contact op met je plaatselijke middelbare school of buurthuis om te vragen naar programma's die tienermoeders helpen; ze mogen luierdonaties accepteren.

Host je eigen luierdrive

Als u een pak of twee luiers heeft die uw kind niet zal gebruiken, kunt u die gebruiken om een luieractie in uw gemeenschap te starten. Dit kan een geweldige manier zijn om anderen in uw gemeenschap te helpen, en het kost alleen wat moeite om het te organiseren en te doen. Hoe groot of klein de gebeurtenis ook is, het zal een grote impact hebben op de levens van de kleintjes.

Waar kunt u luiers voor volwassenen doneren?

Baby's zijn niet de enigen die luiers nodig hebben, maar toch zijn zij degenen die vaak de meeste aandacht krijgen in liefdadigheidsorganisaties in het hele land. Volwassenen met incontinentie hebben net zoveel behoefte als gezinnen met jonge kinderen, en zij verdienen ook toegang tot goede hygiënematerialen.

Gelukkig heeft ParentGiving een uitgebreide lijst van de verschillende organisaties in twintig staten die gratis luiers en incontinentieproducten voor volwassenen aanbieden aan mensen in nood. Kijk op hun website om te zien met welke organisaties u contact kunt opnemen om te leren hoe u kunt doneren.

Andere plaatsen om te controleren waar luierdonaties voor volwassenen kunnen worden geaccepteerd:

  • Kerk- of gemeenschapsvoedselbanken
  • Lokale seniorencentra
  • Senior outreach of gemeenschapsprogramma's voor senioren
  • Daklozenopvang
  • Hospice-organisaties

Help op meerdere manieren een einde te maken aan luierdroogte

Van baby's tot senioren: luiers zijn een behoefte die niet snel zal verdwijnen. Maar jij kunt op meerdere manieren jouw steentje bijdragen aan het verlichten van deze overweldigende behoefte.

  • Doneer je tijd aan een luierbank. Natuurlijk hebben luierbanken luiers nodig om uit te delen, maar je kunt ook je tijd doneren om ze te helpen effectiever te zijn met hun missies.
  • Wees een persoonlijke luierbank. U hoeft geen geregistreerde non-profitorganisatie te zijn om uw gemeenschap te helpen. Houd luiers bij de hand en laat gemeenschapsgroepen weten dat u een aanspreekpunt bent voor luiers als iemand ze nodig heeft.
  • Bewaar die halfgebruikte pakjes. Zodra je baby een luiermaat ontgroeit, gooi het halfgebruikte pakje niet weg. Kijk in plaats daarvan of er lokale luierbanken zijn die ze accepteren.
  • Wees een educatief hulpmiddel voor de mensen in uw gemeenschap. Vaak hebben mensen geen idee waar ze terecht kunnen als ze iets nodig hebben (of dat ze überhaupt ergens hulp kunt vragen). Als je eenmaal met een plaatselijke luierbank werkt, wees dan een leermiddel voor mensen in je gemeenschap die geen idee hebben wat ze niet weten.

Maak de wereld een beetje beter door luiers te doneren

Uiteindelijk is het hygiënesysteem opgezet om zoveel gezinnen in de Verenigde Staten in de steek te laten. Een laag inkomen, gebrek aan toegang, stijgende inflatie en zoveel andere verzachtende factoren maken het voor mensen heel moeilijk om voldoende luiers te betalen voor de behoeften van hun kinderen of senioren. Je kunt dus mensen overal ter wereld helpen door je luiers te doneren aan een van deze geweldige organisaties.

Aanbevolen: