Feng Shui Ring-richtlijnen voor positieve energie

Inhoudsopgave:

Feng Shui Ring-richtlijnen voor positieve energie
Feng Shui Ring-richtlijnen voor positieve energie
Anonim
Vrouw die ringen toont
Vrouw die ringen toont

Een feng shui-ring is een andere manier waarop je feng shui-richtlijnen kunt gebruiken om positieve energie te sturen. Je kunt een feng shui-ring dragen om te profiteren van veelbelovend rijkdomgeluk.

Feng Shui-ring

Er zijn veel soorten ringen die je kunt dragen voor feng shui-sieraden. De twee meest populaire zijn jade-ringen en mantra-ringen.

Jadenring in Feng Shui

Jade wordt gebruikt als feng shui-remedie en een populaire steen die wordt gebruikt voor verschillende feng shui-gravures. Het is de steen van harmonie. Er wordt aangenomen dat de eigenschappen van jade de yin-yang-balans kunnen herstellen. In feng shui is het ook een welvaartsverhoger. Zoals gezegd kun je een jade ring om je wijs-, middel- en pink dragen.

Feng Shui Mantra-ring

De mantraringen bevatten meestal twee sets mantra's voor geluk, het vervullen van wensen en rijkdom. Eén mantra verschijnt aan de buitenkant van de ring en een andere mantra bevindt zich aan de binnenkant, waar hij contact maakt met je huid, zodat hij zijn eeuwenoude kracht effectiever aan je kan overbrengen.

Een Feng Shui Mantra Bixie-ring dragen

Er wordt aangenomen dat de feng shui-mantra Bixie-ring je helpt rijkdom aan te trekken. Er wordt zelfs gezegd dat het je helpt rijkdom te vergaren en deze vervolgens te beschermen. Er wordt aangenomen dat het de brenger is van onverwachte financiële meevallers. Dit maakt het een van de meest begeerde feng shui-talismannen, vooral als ring. Een bijkomend voordeel is dat de Bixie je fysiek beschermt tegen gevaren en boze geesten.

Feng Shui Mantra Bixie-ring
Feng Shui Mantra Bixie-ring

Smaragdgroene ring in Feng Shui

De smaragd is een helende steen die harmonie ondersteunt. Je kunt deze ring aan je ringvinger dragen voor een harmonieuze liefdesrelatie. Je kunt hem ook om je pink dragen, zodat niemand probeert je gelukkige leven te verstoren.

Blauwe saffierring voor zakelijke verbindingen

Een blauwe saffier trekt coöperatieve energieën aan die je helpen bij de communicatie. Deze ring kan u helpen bij het netwerken voor bedrijven. Als aquarelverf zal het ook carrièrestimulerende energieën aantrekken. Draag deze ring aan een wijs- of middelvinger voor het beste resultaat.

Amethistring voor veelbelovende Feng Shui

Als je op zoek bent naar een edelsteen die je helpt bij het vergaren van rijkdom, dan is een amethist een goede keuze. Amethist edelsteen trekt overvloed en welvaart aan. Je kunt het om je wijsvinger dragen om je loopbaanontwikkeling te stimuleren. Als je op zoek bent naar geldgeluk in een zakelijke onderneming, doe het dan om je middelvinger.

Granaatring voor machtsvertoon

Als je een ring nodig hebt die je autoriteit en machtspositie uitstra alt, is een granaat de beste keuze. Je kunt deze ring om je wijsvinger dragen en niemand zal eraan twijfelen dat jij de controle hebt.

Richtlijnen voor het dragen van een Feng Shui-ring

Je kunt een paar feng shui-richtlijnen volgen voor het dragen van een feng shui-ring. Kies een ring die je aanspreekt om ervoor te zorgen dat je verbinding maakt met de positieve energie die hij je kan geven.

Aanbevolen: