Waterpartijen in de achtertuin voor positieve Feng Shui

Inhoudsopgave:

Waterpartijen in de achtertuin voor positieve Feng Shui
Waterpartijen in de achtertuin voor positieve Feng Shui
Anonim
waterpartij in een achtertuin
waterpartij in een achtertuin

Mensen voegen waterpartijen in de achtertuin toe aan hun tuin in de overtuiging dat dit een geschikte feng shui-elementversterker is. Hoewel waterpartijen in je achtertuin mooi en vredig zijn, creëren ze niet altijd veelbelovende energie, tenzij je belangrijke feng shui-richtlijnen volgt.

De plaatsing van een waterpartij bepalen

Afhankelijk van welke feng shui-school je volgt, wil je deze principes gebruiken om te bepalen waar je je buitenwaterornament plaatst.

Achtertuinwaterornamentplaatsing voor Black Hat Feng Shui

Als je Black Hat Sect feng shui gebruikt om je te begeleiden, dan gebruik je de richting Noord (de beste richting) of Noordwest als je twee beste gebieden voor het plaatsen van je waterpartij, aangezien beide richtingen met elkaar verbonden zijn met het waterelement.

Kleine waterval in decoratieve vijver
Kleine waterval in decoratieve vijver

Vorm en kompas Feng Shui gebruiken voor plaatsing van waterpartijen

Als je de klassieke feng shui-school van vorm en kompas beoefent, dan wil je een Flying Star-analyse gebruiken om de beste locatie voor je waterpartij te bepalen. Dit rapport geeft u alle informatie die u nodig heeft om uw waterfontein veilig te plaatsen. U kunt ook bepalen of en wanneer u deze moet verwijderen of van locatie moet veranderen. Bedenk dat niets in het leven stilstaat; het verandert voortdurend, dus je moet je feng shui-remedies en -versterkers dienovereenkomstig aanpassen. Daarom moet uw waterpartij draagbaar zijn. Als u ervoor kiest een stilstaande waterpartij te bouwen, kan het voorkomen dat u het gebruik ervan moet opschorten om tegemoet te komen aan de verschuiving van de vliegende sterren, die bewegen als de sterren aan de nachtelijke hemel.

Soorten waterpartijen voor veelbelovende Feng Shui

Er zijn verschillende soorten waterpartijen die u aan uw tuin kunt toevoegen. Hieronder staan de meest populaire waterpartijen die worden gebruikt in feng shui-ontwerp.

  • Fontein: populairste keuze
  • Waterval en zwembad
  • Koivijver
  • Kenmerken van containerwaterplanten
Achtertuinzwembad 's nachts
Achtertuinzwembad 's nachts

Tips voor het gebruik van waterpartijen in uw achtertuin

Ongeacht welke feng shui-school je gebruikt om je te helpen met het plaatsen van je waterpartij in de achtertuin, er zijn bepaalde feng shui-principes die op beide scholen van toepassing zijn.

Houd de waterpartij schoon

De schone en overzichtelijke feng shui-principes zijn van toepassing op uw waterfontein of decoratieve zwembadfunctie. Je wilt het vuil erbuiten houden. Zorg er bovendien voor dat het water altijd schoon is. Bewolkt of door algen verstopt water creëert negatieve energie door de stagnatie van chi-energie. Als u een koivijver heeft, moet u het water (vooral de pH) controleren om gezonde vissen te behouden.

Koivijver in een achtertuin
Koivijver in een achtertuin

Water stroomt naar het huis

Een van de meest gemaakte fouten bij het installeren van een waterpartij is het plaatsen van de fontein of waterval zodat het water van het huis wegstroomt. Je wilt altijd dat het water richting je huis stroomt. De richting en kracht van het stromende water bepalen waar en hoeveel chi-energie naar jouw huis stroomt. Een onjuiste waterstroom voert de nieuwe energie weg van uw huis en kan zelfs bestaande positieve energie overhevelen.

Waarheid over waterpartijen in de achtertuin en Feng Shui

Veel mensen voegen waterpartijen toe aan hun achtertuin met de goede bedoelingen om een positief feng shui-element toe te voegen. Meestal hebben ze gelezen dat een waterpartij gunstig is voor de financiën en andere gebieden van hun leven. Hoewel dit in sommige gevallen waar is, is het niet noodzakelijkerwijs waar wanneer iemand ervoor kiest een waterpartij te installeren.

Dingen die u moet overwegen voordat u een waterpartij aan uw achtertuin toevoegt

Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden voordat u een waterpartij buiten uw huis installeert. In de westerse cultuur beschouwen velen feng shui als een one-size-fits-all remedie. Deze filosofie schrijft voor dat je willekeurig een waterpartij aan je tuin kunt toevoegen zonder de principes en elementen van feng shui te begrijpen.

One-size-fits-all filosofie

Er zijn bepaalde principes, zoals de vijf feng shui-elementen en de bijbehorende richtingen, waarmee u rekening moet houden bij het plaatsen van een waterpartij in uw tuin. Het gebruik van het verkeerde element in een bepaald deel van uw huis doet meer kwaad dan goed. Het plaatsen van een waterpartij in het zuidelijke deel van uw eigendom heeft bijvoorbeeld het potentieel om het vuurelement te vernietigen en een ramp of zelfs verlies in uw leven uit te lokken.

Buiten stromende waterfontein
Buiten stromende waterfontein

Je moet rekening houden met elk van de elementen en hoe ze met elkaar omgaan. Water is een van de vijf feng shui-elementen en als element dooft water vuur. Water is verantwoordelijk voor carrière en vele malen voor het geld dat volgt op een carrière of baan.

Het toevoegen van soortgelijke elementen is niet altijd gunstig

Als uw achtertuin zich in de noord- of noordwestelijke sector van uw huis bevindt, denkt u misschien dat het toevoegen van een waterpartij hier de perfecte feng shui-oplossing is; dat is echter niet noodzakelijk waar. Als je meer van hetzelfde element naar je tuin wilt lokken, is het gebruik van hetzelfde element niet altijd aan te raden. Op dezelfde manier, als je het tegenovergestelde element, zoals water, in een brandsector zou plaatsen, verzwakt het water het bestaande element.

Wanneer het verzwakken van een element wenselijk is

Er zijn momenten waarop het verzwakken van een element wenselijk is. Elke keer dat een sector in uw huis te veel van een bepaald element bevat, kan het raadzaam zijn om het destructieve element te gebruiken om het te verzwakken. Als de vliegende ster van het huis of de vliegende sterren van de huiseigenaren bijvoorbeeld te sterk zijn en te veel vuur in een gebied brengen, kan het toevoegen van een waterelement een neutraliserend effect hebben. Je moet de vliegende sterren in de gaten houden terwijl ze bewegen, dus wat vorig jaar of zelfs vorige maand een uitstekende manier zou zijn geweest om een vuurelement te verzwakken, kan dit jaar het verkeerde element zijn.

Afbeelding van een fontein in de achtertuin
Afbeelding van een fontein in de achtertuin

Water gebruiken om elementen te versterken

Mocht er een waterelement nodig zijn om een zwak watergebied te versterken, dan kan het toevoegen van een fontein helpen. Metaal wordt ook vaak gebruikt om het waterelement aan te trekken. Verzwakte elementen kunnen echter veranderen. Een Flying Stars-analyse is belangrijk als u elementen in uw huis wilt introduceren.

Waterpartijen in de achtertuin voor veelbelovende energie

Kies en plaats uw waterpartij in de achtertuin pas nadat u veel aandacht heeft besteed aan de feng shui-principes. Met zorgvuldige afweging en doelbewuste intentie kan uw waterpartij in de achtertuin helpen gunstige energie te genereren.

Aanbevolen: