Kristallen in ramen hangen voor positieve Feng Shui-energie

Inhoudsopgave:

Kristallen in ramen hangen voor positieve Feng Shui-energie
Kristallen in ramen hangen voor positieve Feng Shui-energie
Anonim
Glazen zonnevanger die naast een raam hangt dat gloeit van het vroege ochtendlicht
Glazen zonnevanger die naast een raam hangt dat gloeit van het vroege ochtendlicht

Je kunt goede feng shui creëren door kristallen in de ramen van je huis of kantoor te hangen. De sleutel is om niet te overdrijven en een goede balans te behouden tussen het type vensterkristallen dat je gebruikt en waar je ze plaatst.

Soorten Feng Shui hangende kristallen

De soorten hangende kristallen die in feng shui worden gebruikt, zijn onder meer kwarts en andere edelstenen, zoals amethist. Je gebruikt een veelzijdig, rond kristal in het raam van een kamer waar je chi-energie wilt aantrekken. Dit kan een Swarovski-kristal, kwartskristal of een ander type kristal zijn. Het prisma-effect van veelzijdige kristallen zorgt ervoor dat de chi vanuit alle hoeken de kamer in wordt gestuurd. De ronde vorm is belangrijk om te voorkomen dat er gifpijlen ontstaan die niet-ronde kristallen kunnen veroorzaken.

Hangende raamkristallen om de Chi-energie te vertragen

Mogelijk moet je een kristal aan een raam toevoegen om de chi-energie die door het raam binnenkomt te vertragen. Dit is een waardevol feng shui-instrument wanneer een raam zich direct tegenover een deur bevindt.

Gebruik veelzijdige kristallen bollen om kamers energie te geven

Als je huis heel weinig natuurlijk licht heeft, kunnen een paar kristallen in een raam een kamer verlichten. Het zonlicht dat door het kristal wordt gebroken, creëert lichtpatronen op de muren, het plafond of de vloer. Dit licht zal de kamer van energie voorzien.

kristallen bol bij raam en muur
kristallen bol bij raam en muur

Slaapkamerraamkristal verspreidt Chi-energie

Een slaapkamer is een goede plek om een kristal voor het raam te hangen. De chi-energie in een slaapkamer kan door het raam stromen, vooral als de slaapkamerdeur zich tegenover het raam bevindt. Hangende raamkristallen in je slaapkamer vertragen en verspreiden de chi-energie die door het slaapkamerraam binnenkomt. Dit voorkomt dat de gunstige chi-energie te snel door het raam en rechtstreeks via de slaapkamerdeur naar buiten beweegt. Het kristal dwingt de chi-energie om door de ruimte te bewegen.

Rustig middagdutje in een slaapkamer met een raamkristal

Als je ervoor kiest om een kristal in je slaapkamerraam te hangen om frisse chi-energie te introduceren, moet je de gordijnen of jaloezieën sluiten als je een middagdutje wilt doen. Dit houdt de yang-energie op afstand, zodat je gemakkelijker kunt rusten.

Eetkamerraamkristallen trekken overvloed aan

Het is een bekend feng shui-feit dat kristallen kroonluchters ideale energiebronnen zijn voor eetkamers. Als je meer overvloedige energie in deze vitale ruimte wilt aantrekken, hang dan een kristal in het raam. Je kunt een Swarovski-kristal gebruiken of er een kiezen die overvloed aantrekt, zoals een rond, veelzijdig kristal van groene jade, kwarts of pyriet.

kristallen kanselier hangend bij de bovenste ramen
kristallen kanselier hangend bij de bovenste ramen

Keukenraamkristallen zorgen voor rijkdom en gezondheid

De keuken regeert over het huis en de bewoners, omdat hier het voedsel wordt bereid dat het gezin voedt. Je kunt een veelzijdige kwartskristalbol in het keukenraam hangen om de botsende elementen water en vuur, die in een keuken ontstaan, in evenwicht te brengen.

Badkamer Sha Chi verspreid door hangende raamkristallen

Een badkamer is een kamer die schoon water omzet in afvalwater en dit het huis uit voert. Negatieve energie (sha chi) verzamelt zich vaak in deze ruimte. Je kunt veelbelovende chi-energie introduceren door een veelzijdige kwartskristalbol in het badkamerraam te hangen.

Woonkamerraamkristallen voor het welzijn van het gezin

De woonkamer is de ruimte van het gezin en waar je samen quality time doorbrengt. Je wilt dat dit gebied een opwindende en gezonde energie heeft. In dit raam kun je een veelzijdige kristallen bol in obsidiaan of amethist hangen. Van beide is bekend dat ze gezonde, heilzame energie aantrekken.

Roze kristallen bol
Roze kristallen bol

Foyerraamkristallen nodigen Chi uit in je huis

Als je een grote foyer of vooringang in je huis hebt met een paar ramen, profiteer dan van de chi-energie van buiten die naar binnen wil komen. Plaats een bijpassend paar veelzijdige kwartskristallen bollen in een raam of één in elk raam. Dit is alsof je aanbelt bij de veelbelovende chi-energie.

Garageraamkristallen verwijderen stilstaande Chi

Garages zijn beruchte feng shui dode ruimtes met stagnerende chi-energie. Je kunt deze over het hoofd geziene ruimte energie geven door een paar veelzijdige kristallen bollen in de ramen te hangen. Je voelt meteen het verschil, vooral bij een huis met een slaapkamer boven de garage.

Kantoorkristallen om uw carrière een vliegende start te geven

Als je een thuiskantoor hebt en je carrière een vliegende start wilt geven, kun je een veelzijdige kwartskristallen bol in een raam hangen. Als uw kantoor niet veel natuurlijk licht heeft, kunt u meer dan één kristal in een raam hangen. Je kunt ook meer dan één kantoorraam gebruiken om een kristal op te hangen.

Kristallen bol op plafond tegen volle maan gezien door raam
Kristallen bol op plafond tegen volle maan gezien door raam

Ophangende kristallen om uw kantoor energie te geven

Een veelzijdige kwartskristalbol zal chi-energie aantrekken om door het raam naar uw kantoor te komen. Het doel van het kristal is om nuttige chi-energie aan te trekken om dieper uw kantoor binnen te gaan. Als uw kantoorruimte om welke reden dan ook last heeft van een gebrek aan energie, zal dit kristal meer van elk toevoegen.

Kantoorkristallen verhogen de omzet en rijkdom

Als u uw bedrijfsinkomsten wilt verhogen of als u een loonsverhoging nodig heeft, probeer dan een groene aventurijn veelzijdige kristallen bol in uw kantoorraam op te hangen. Een ander kristal dat rijkdom aantrekt is citrien. Je kunt deze twee kristallen combineren voor een krachtige feng shui-remedie.

Bedrijfsspreadsheet met een kristal erop
Bedrijfsspreadsheet met een kristal erop

Beste kompasaanwijzingen voor het ophangen van kristallen in Windows

Voor een goede feng shui kun je een kristal in bijna elk raam in je huis hangen. De optimale keuze is een raam in het zuidwesten of noordoosten van uw huis of kantoor.

Beste gebruik van kristallen aarde-elementen

Kristallen zijn natuurlijke aarde-elementen, en de zuidwestelijke en noordoostelijke kompasrichtingen worden bepaald door het aarde-element. Dit maakt het hangen van kristallen in de ramen van een of beide sectoren een geweldige manier om dit element te activeren.

Kristal in raam hangen om ontbrekende hoek te verhelpen

Als je een kamer hebt waar een hoek ontbreekt, kun je ter genezing een hangend kristal toevoegen. Je hangt een bal met meerdere facetten van helder kristal op of kiest het kristal op basis van de kompasrichting en de toegewezen kleur. Het kristal zal chi-energie aantrekken en naar het ontbrekende gebied sturen.

Bal- en druppelvormige kristallen regenboogmaker zonnevanger die in huis hangt
Bal- en druppelvormige kristallen regenboogmaker zonnevanger die in huis hangt

Kristallen ophangen in Windows is goed Feng Shui

Je kunt kristallen gebruiken als genezing en chi-energiemagneten. Het is gemakkelijk in te zien hoe het plaatsen van een hangend kristal in een raam de chi-energie in een kamer kan stimuleren.

Aanbevolen: