Haal het beste uit een huis op het westen in Feng Shui

Inhoudsopgave:

Haal het beste uit een huis op het westen in Feng Shui
Haal het beste uit een huis op het westen in Feng Shui
Anonim
witte voordeur
witte voordeur

Een huis op het westen in feng shui biedt veelbelovende chi voor de overvloed en rijkdom van uw kinderen. In de klassieke feng shui beheert de westelijke sector de gelukssector van je nakomelingen en kan deze veelbelovende energie genereren, niet alleen voor geluk, maar ook voor rijkdom.

Haal het meeste uit een huis op het westen in Feng Shui

Het westelijke sectorelement is van metaal. Je kunt metalen elementen aan je voordeur en voorkant van je huis gebruiken om de creativiteit en overvloed aan energie die kinderen tentoonspreiden te activeren. Een van de gemakkelijkste manieren om het metalen element te activeren is door een stalen voordeur of een deur met metalen versieringen te installeren.

Niet alle huizen op het westen liggen aan de voorkant van het huis

Het is belangrijk om te begrijpen dat niet alle huizen op het westen de voorkant van het huis zullen zijn. In de klassieke feng shui wordt de kijkrichting bepaald door de meest actieve kant van het huis. Heeft u een achterstraat of zijstraat die drukker en actiever is dan de straat van uw voordeur, dan wordt de andere straat als kijkrichting gebruikt. Dit is de kant die je gebruikt om je kompas af te lezen.

Voordeur gebruikt als voorbeeld

Omwille van de argumentatie wordt in de voorbeelden de voordeur gebruikt. Als de zijkant van uw huis of de achterkant van uw huis de richting is waarin u kijkt, vervang deze dan waar de voordeur wordt vermeld. De chi-energie kent het verschil tussen deze gebieden niet en wordt alleen aangetrokken door de yang-energie.

Kleuren van metalen elementen voor voordeur op het westen

Je kunt de kleuren van het metalen element gebruiken om je deur op een echte feng shui-manier te schilderen. Sommige van deze kleuren zijn wit, grijs, brons, messing, goud, zilver, tin, nikkel en andere metaalkleuren.

Metallic, brons, zilver, goud, chroomverloop
Metallic, brons, zilver, goud, chroomverloop

Gebruik aarde-elementkleuren

Je kunt ook de kleur van het aarde-element, oker en donkerbruin (ook vlekken) gebruiken. De aarde voedt en produceert metaal in de feng shui-productiecyclus.

Te vermijden elementkleuren

Je wilt de kleuren voor water, vuur en hout vermijden. In de uitputtende cyclus vernietigt water metaal. In de destructieve cyclus vernietigt vuur metaal. De kleuren omvatten blauw, zwart, rood, paars, oranje en verschillende tinten roze en mauve.

Haal het beste uit het Feng Shui-huis op het westen

Je voegt verschillende stoffen toe in metaal- en aardekleuren. Deze zijn vooral leuk als je een veranda, terras of terras aan het decoreren bent. Gebruik een parasol of luifel in een van de favoriete kleuren. Metalen platen, kunst aan de muur, sculpturen en meubels zullen ook werken.

Gebruik elementvormen

Je kunt de vormen van metaal en aarde gebruiken om de elementen te benadrukken. U kunt bijvoorbeeld ronde voorwerpen, cirkels, bollen of bollen gebruiken voor metalen symbolen. De aardevorm is een vierkant. Vierkante metalen bloempotten, bijzettafels of poefs zijn geweldige keuzes.

Feng Shui huis op het westen en geluksrichtingen

Klassieke feng shui biedt meer ideeën om u te helpen het meeste uit een huis op het westen te halen. Een huis op het westen past perfect bij een kua nummer 6. Dit wordt bepaald door de Acht Aspiraties Theorie die de Acht Herenhuizen van vier goede richtingen en vier slechte richtingen onthult.

Sheng Chi We alth Direction voor huis op het westen

Als je huis op het westen ligt, bevindt de sheng chi (rijkdom) zich in het westen. Als uw voordeur gecentreerd is aan de voorkant van uw huis, dan is deze in lijn met de sheng chi-richting. Andere kua-nummers van de westelijke groep zullen dit een goede richting vinden, hoewel het een andere feng shui-sector kan zijn dan kua-nummer 6.

Stap één: vind uw Kua-nummer

Je moet eerst je kua-nummer berekenen met behulp van een eenvoudige formule. Dit getal laat zien of je in de westelijke of oostelijke groep van Eight Mansions zit.

East Group Kua-nummers West Group Kua-nummers
1, 3, 4, 9 2, 5, 6, 7 en 8

Stap twee: beste richtingen voor Kua-nummers

Als u zich in een westelijke groep bevindt, dan is een huis op het westen gunstig voor u. Hieronder ziet u een diagram dat uw kua-nummer en de richting ervan laat zien.

Kua-nummer

Beste richting

Groep

1 Zuidoostelijke richting Oost
2 Noordoostelijke richting West

3

Op het zuiden gerichte richting Oost
4 Noordelijke richting Oost
5 (mannelijk) Noordoostelijke richting West
5 (vrouwelijk) Op het zuidwesten gerichte richting West
6 West gerichte richting West
7 Noordwestelijke richting West
8 Op het zuidwesten gerichte richting West
9 Op het oosten gerichte richting Oost

Stap drie: Feng Shui-huis met uitzicht op het West Bagua-raster

Het op het westen gerichte bagua-raster hieronder onthult de vier goede en vier slechte richtingen. U kunt de toegewezen aanwijzingen voor uw kua-nummer vergelijken om te bepalen hoe ze passen bij de op het westen gerichte bagua. Als je kua anders is dan kua 6, kun je nog steeds een huis op het westen in feng shui vinden dat goed bij je past, omdat je dezelfde goede aanwijzingen deelt. Aan uw Kua-nummer zijn echter verschillende attributen toegewezen aan de vier goede richtingen en de vier slechte richtingen.

Stap Vier

Je kunt het bagua-raster voor het huis op het westen over de indeling van je huis heen leggen. West moet bij je voordeur (of de Yang-kant van het huis) worden geplaatst.

Tien Yi (Gezondheid)

Veel succes richting

Noordoost

Wu Kwei (vijf geesten)

Pechrichting

Oost

Ho Hai (pech)

Pechrichting

Zuidoost

Lui Sha (zes moorden)

Pechrichting

Noord

Kua Nummer 6(West Groep)

Chueh Ming (totaal verlies)

Pechrichting

Zuid

Fu Wei (persoonlijke groei)

Veel succes richting

Noordwest

Sheng Chi (rijkdom)

Veel succes richting

West

(Voordeur)

Nien Yen (Liefde)

Veel succes richting

Zuidwest

Stap vijf

Zodra je het bagua-raster over de indeling van je huis hebt gelegd, moet de westelijke richting van Sheng Shui zich in het midden van de westgerichte muur bevinden, meestal de voordeur. Je kunt nu zien welke kamers in de goede en slechte richting liggen.

Beste voordeurlocatie voor Sheng Chi

De beste locatie voor je voordeur is het centrum, dus je ha alt het meeste uit een huis op het westen in feng shui. Deze plaatsing zorgt ervoor dat de veelbelovende chi-energie vrijelijk uw huis kan binnendringen en door de kamers kan reizen. De kamers die u goed wilt hebben zijn de hoofdslaapkamer, de eetkamer en de woonkamer.

Feng Shui-oplossingen om pech te minimaliseren

Je kunt ongelukken tot een minimum beperken door ervoor te zorgen dat ze in ruimtes terechtkomen die gevoelig zijn voor ongunstige energieën, zoals een badkamer, wasruimte, opslagruimte, inloopkast en soms een keuken.

wasruimte
wasruimte

Feng Shui-remedies voor slechte regie

Je kunt de ongunstige energieën van een slechte richting verzwakken door een element uit de uitputtende cyclus te gebruiken. Voor metaal is dit element water. Je kunt golvende lijnen, een watervorm, gebruiken om de negatieve chi te verzwakken. Dit is vooral handig als uw kua-nummer in de oostelijke groep v alt. Pas op dat u niet overcompenseert, omdat u wilt dat de sheng chi uw thuischi-energie blijft voeden.

Beste oplossing voor Feng Shui-behandeling op het westen

Als je kua-nummer in de oostelijke groep ligt, kun je een huis op het westen verhelpen door ervoor te kiezen een andere deur te gebruiken dan de voordeur. Kies er een die in een van jouw vier goede richtingen ligt.

In de richting kijken Slechts één stukje Feng Shui-puzzel

Je moet niet inpakken en verhuizen als je kua-nummer niet overeenkomt met de richting van je huis op het westen. Je kunt verschillende feng shui-remedies en -kuren gebruiken om zo'n ongunstige plaatsing tegen te gaan. Houd er rekening mee dat de kijkrichting van je huis een belangrijke rol speelt, maar dat dit niet het enige feng shui-aspect is dat een rol speelt bij het maken van een goed feng shui-ontwerp.

De meest Feng Shui maken met een huis op het westen

Als u de feng shui-principes volgt, kunt u een comfortabel en harmonieus huis voor uw gezin creëren. Je wilt altijd een goede yin-yang-balans van chi-energieën behouden.

Aanbevolen: