Feng Shui-paardsymbolen voor succes en fortuin

Inhoudsopgave:

Feng Shui-paardsymbolen voor succes en fortuin
Feng Shui-paardsymbolen voor succes en fortuin
Anonim
Zwarte Fries aan het rennen
Zwarte Fries aan het rennen

Een feng shui-paard in een galopperende houding is een krachtig symbool van ontketende energie die je kunt gebruiken om succes, carrièrepromotie, overvloed en rijkdom aan te trekken. Dit gelukssymbool herinnert je eraan om vastberaden verder te gaan om je doelen te bereiken, zelfs als je struikelblokken tegenkomt.

Het klassieke Feng Shui paardensymbool gebruiken

Er zijn veel manieren waarop je het klassieke feng shui-paardsymbool kunt gebruiken om welvaart, succes, fortuin en loopbaanontwikkeling aan te trekken. U kunt een galopperend paardenbeeldje in uw huis en/of kantoor plaatsen. Het paard moet altijd met zijn gezicht naar de kamer kijken en nooit uit een raam of deur de kamer of het huis uit galopperen en al jouw geluk meenemen.

Twee soorten Feng Shui-paarden

Er zijn twee soorten feng shui-paarden. Dit zijn het eerbetoonpaard en het overwinningspaard. Je kunt beide gebruiken, maar misschien wil je de energieën die ze aantrekken overwegen voordat je een keuze maakt.

Feng Shui eerbetoon paard

Het Tribute Horse is het meest veelbelovende feng shui-symbool van immense kracht. Dit paard wordt meestal wit weergegeven en versierd met allerlei rijkdommen, zoals juwelen, edelstenen, goudstaven, munten en andere symbolen van rijkdom.

Feng Shui overwinningspaard

Het overwinningspaard wordt weergegeven in galop of triomfantelijk. Sommige feng shui-kunst omvat vogels die uit de weg van het paard of met het paard vliegen. Beide afbeeldingen symboliseren hulp om het paard sneller op zijn bestemming te krijgen.

Paard dat opfokt
Paard dat opfokt

Carrièregeluk met Feng Shui-paard

Als je op zoek bent naar een promotie, in een zeer competitieve sector werkt, of andere aanspraken op roem binnen de door jou gekozen carrière zoekt, kun je een eerbetoonpaard in je kantoor plaatsen om de nodige energieën te activeren om je doelen te bereiken. Dit veelbelovende symbool trekt succes, vertrouwen, loyaliteit van anderen en rijkdom aan.

Bagua-aanwijzingen voor plaatsing van Feng Shui-paarden

Met behulp van klassieke feng shui-regels kun je een paardenfiguur, schilderij, foto of andere afbeelding in je huis en/of kantoor plaatsen in de juiste kompassector(en) die je in de bagua vindt. Het paard is een geweldig symbool om te gebruiken voor verschillende ambities wanneer het in de juiste bagua-richting wordt geplaatst. U kunt een paard bij u thuis en/of op kantoor plaatsen.

  • Zuidsector: Het heersende element van het paard is vuur. Je kunt het in de zuidelijke sector plaatsen om je roem en erkenningsgeluk te activeren.
  • Zuidwestelijke sector: Je kunt een paard in de zuidwestelijke sector plaatsen om je liefdes- en relatiegeluk te activeren.
  • Noordoostelijke sector: je kunt een paard in de noordoostelijke sector plaatsen om een studiebeurs of studiebeurs te winnen. Het verbetert ook uw academische doelen en prestaties.
  • Woonkamer of gang: Je kunt het paard in het midden van je woonkamer zetten om het gezinslid aan te moedigen zijn of haar doelen te blijven bereiken.

Paard als je Chinese dierenriemteken

Als het paard je Chinese dierenriemteken is, kun je het op een prominente plek plaatsen, zoals je bureau, om geluk en carrièresucces aan te trekken. Je kunt je geluk verder vergroten door je paard op een voetstuk of een ander verhoogd gebied te plaatsen, zodat je werk onder de aandacht wordt gebracht en beloond.

Plaatsingen die je moet vermijden bij het gebruik van een Feng Shui-paard

Je moet een paard nooit in een slaapkamer plaatsen, omdat de yang-energie de chi-energiebalans zal verstoren; het zal te veel yang-energie genereren en een rusteloze slaap veroorzaken.

Niet in badkamers plaatsen

Een andere plek die je moet vermijden is de badkamer. Het paard trekt grote kracht en kracht aan, en de negatieve chi die door een badkamer wordt gegenereerd, zou worden versterkt met zulke sterke yang-energie.

Kies het juiste paardenfiguur of kunstwerk

Je wilt voorkomen dat je paarden kiest die woede of oorlogszuchtige scènes uitbeelden, zoals veldslagen of paarden die met elkaar vechten. Het aanvallen van paarden in agressieve scènes, zoals een stormloop, mag niet in uw huis of kantoor worden geplaatst. Deze afbeeldingen zijn gewelddadig en te agressief en zullen ongunstige energieën aantrekken.

Vijf paardenbeeldjes
Vijf paardenbeeldjes

Vermijd gedeeltelijke afbeeldingen van paarden

Kies geen kunst die slechts een gedeeltelijk paard laat zien, zoals het hoofd van een paard. Deze afbeeldingen zullen zich vertalen in onvolledige doelen en halve resultaten van uw inspanningen.

Gebruik twee paarden om teamwerk aan te moedigen

Als je de hulp van iemand anders nodig hebt, zoals een partner of collega, kun je twee paarden gebruiken. De twee paarden die samen rennen symboliseren het samenwerken om hetzelfde doel te bereiken.

Feng Shui-paardsymbolen gebruiken

Je kunt feng shui-paardsymbolen gebruiken om je succes en geluk te garanderen. Je wilt een verbinding voelen met het kunstwerk dat je selecteert en het echt leuk vinden om je veelbelovende intentie te versterken.

Aanbevolen: