Chat-apps voor tieners

Inhoudsopgave:

Chat-apps voor tieners
Chat-apps voor tieners
Anonim
tiener sms'en
tiener sms'en

Chat-apps maken het voor tieners gemakkelijk om contact te maken met vrienden en familie. Het gebruik van een chat-app kan goedkoper zijn dan sms'en, wordt doorgaans geleverd met talloze functies en biedt services als u internationaal reist, waardoor het ongelooflijk handig is voor tieners. Niet alle chat-apps zijn gericht op tieners. Chat-apps voor tieners beschikken vaak over veiligheidsfuncties en bieden mogelijk zelfs ouderlijk toezicht.

Chat-apps voor tieners op de middelbare school

Apps die zijn gericht op tieners in de middelbare school bevatten doorgaans meer veiligheidsvoorzieningen, wat een opluchting voor ouders kan zijn. Hoewel het, zelfs met veiligheidsfuncties, belangrijk is om rekening te houden met het app-gebruik en het volwassenheidsniveau van de gebruiker.

Tekstvrij

Textfree kan gratis worden gedownload op Apple- en Android-apparaten en werkt als een geweldig alternatief voor iedereen die geen mobiele telefoon heeft maar wil sms'en via zijn computer, laptop of tablet. Deze app gebruikt veel advertenties, maar biedt de advertentievrije optie voor $ 5,99 per jaar. Op deze app:

  • Je kunt gratis sms'en
  • SMS zonder dat je een mobiele telefoon nodig hebt
  • Stel veiligheidsfuncties in zodat de gebruiker alleen met bepaalde nummers kan sms'en
  • Eenvoudig in te stellen via Facebook, Google of voeg je e-mailadres toe

Google Hangouts

Met Google Hangouts kunnen gebruikers videochatten, afbeeldingen verzenden, bellen, groepschatten en sms'en met vrienden. Het enige dat u nodig heeft, is een e-mailadres dat u instelt en het e-mailadres van uw vriend of familielid dat u aan uw contacten toevoegt. Ouders kunnen via Family Link ouderlijk toezicht instellen om de activiteiten van hun kind te controleren en te voorkomen dat onbekende gebruikers contact opnemen met hun kind. Google Hangouts-aanbiedingen:

  • Gratis sms'en, videochatten, groepschats en het delen van afbeeldingen
  • Een gemakkelijke manier om contact te maken met vrienden en familie, vooral als je geen mobiele telefoon hebt, of als sms'en te duur wordt
  • Een leuke manier om mensen te ontmoeten via Google boards
  • Een privé manier om met vrienden en familieleden te chatten zonder gecontacteerd te worden door vreemden, zolang de beveiligingsinstellingen correct zijn ingesteld

Chat-apps voor tieners op de middelbare school

Voor oudere tieners die een alternatieve manier nodig hebben om contact te maken met vrienden en familieleden, kan een chat-app een handig hulpmiddel zijn om te downloaden op een telefoon of computer.

Tienermeisje sms'en
Tienermeisje sms'en

Viber

Viber is een geweldige app om te gebruiken als je op reis bent en in contact wilt blijven met vrienden en familieleden. Viber kan gratis worden gedownload op Android- en Apple-apparaten en biedt:

  • Sms'en, videoconferenties en het delen van afbeeldingen met stickeropties
  • Gratis gebruik voor andere Viber-gebruikers en goedkope opties voor internationaal gebruik met wifi-toegang
  • Instellen met een mobiel nummer of Facebook-login
  • Ouderlijk toezicht en veiligheidsfuncties om te voorkomen dat onbekende contacten verbinding maken met gebruikers

Spotafriend

Deze app is beschikbaar op Apple- en Android-apparaten en kan gratis worden gedownload. Dit is een geweldige chat-app die je kunt gebruiken als je nieuwe vrienden wilt maken. Sommige gebruikers melden problemen, maar de ontwikkelaars merkten op dat een recente update de meerderheid van de gebruikersklachten zou moeten aanpakken. Om Spotafriend te downloaden moet je minimaal 17 jaar oud zijn. Op deze app kun je:

  • Veeg om vrienden te ontmoeten
  • Maak een match om te chatten met tieners die dezelfde interesses hebben
  • Heb toegang tot meer dan een miljoen leden over de hele wereld
  • Chat in 22 verschillende talen

WhatsApp

WhatsApp is een gratis app die kan worden gedownload op Apple-, Windows- en Android-apparaten. Voor sommige telefoonabonnementen kunnen datakosten in rekening worden gebracht, dus zorg ervoor dat u contact opneemt met de aanbieder van uw mobiele telefoonabonnement voordat u de app gebruikt. Op deze app:

  • Je kunt gratis video's, teksten, afbeeldingen en emoji's verzenden
  • Blokkeer en rapporteer ongepaste gebruikers
  • Privacy-instellingen instellen zodat u alleen berichten kunt ontvangen van goedgekeurde vrienden en familieleden
  • Synchroniseer chats met je computer, zodat je kunt sms'en met je laptop of tablet
  • Chat gratis internationaal met vrienden en familieleden, waardoor het een uitstekende keuze is voor op reis
  • Verzend eenvoudig documenten en diavoorstellingen, waardoor dit een geweldige optie is als u aan een groepsproject werkt

Veiligheid tijdens het gebruik van chat-apps

Bij elke chat-app waarbij u niet spreekt met mensen die u kent en vertrouwt, is het altijd het beste om prioriteit te geven aan uw veiligheid. Wees voorzichtig met het te veel delen en geef nooit uw thuisadres, creditcardnummer, burgerservicenummer of andere gevoelige informatie prijs. Wees voorzichtig met het verzenden van afbeeldingen en houd er rekening mee dat alles wat u verzendt, voor altijd op internet kan worden teruggezet. Als iemand u ooit een ongemakkelijk gevoel geeft, kunt u deze persoon blokkeren of verwijderen. Als u het gevoel heeft dat iemand u lastigv alt, neem dan contact op met de helpsite van de app en rapporteer hun gedrag.

De juiste chat-app vinden

Of je nu op zoek bent naar een app om met je vrienden te gebruiken of nieuwe mensen te ontmoeten in jouw omgeving of over de hele wereld, er zijn genoeg chat-apps om uit te kiezen. Probeer een paar apps totdat je er een vindt die het beste bij je past. Veel plezier met het chatten met vrienden en het ontmoeten van nieuwe mensen.

Aanbevolen: