Breng uw kind mee naar dagelijkse activiteiten

Inhoudsopgave:

Breng uw kind mee naar dagelijkse activiteiten
Breng uw kind mee naar dagelijkse activiteiten
Anonim
Breng uw kind mee naar het werkdag
Breng uw kind mee naar het werkdag

De vierde donderdag van april is elk jaar gereserveerd voor Take Our Daughters and Sons to Work Day. Als u wilt dat uw kind deelneemt aan deze leuke activiteiten, neem dan eerst contact op met de school, aangezien het een onofficiële feestdag is die niet door alle districten als verontschuldigde afwezigheid wordt erkend.

Activiteiten voor jongere kinderen

Hoewel de richtlijnen voor de feestdagen suggereren dat je alleen kinderen van acht jaar en ouder meeneemt, kun je zeker kinderen vanaf vijf jaar meenemen als ze geen risico lopen op schade. Houd de tijd op het werk beperkt tot een paar uur in plaats van een hele dag, omdat kinderen onder de acht jaar een kleinere aandachtsspanne hebben.

Mijn beroep Verha altijd

Kies een prentenboek dat verband houdt met je carrière en organiseer een verhaalmoment waarin je het boek leest en vervolgens een knutselwerkje maakt. Als je bij de politie werkt, lees dan Agent Buckle en Gloria van Peggy Rathmann en laat de kinderen vervolgens sterren kleuren en uitknippen en bedankbriefjes schrijven aan de agenten, net zoals de kinderen in het verhaal deden. Degenen die in de productie werken, kunnen Splat the Cat I Scream for Ice Cream lezen, gebaseerd op het personage van Rob Scotton, en kinderen vervolgens blokken en knutselbenodigdheden geven om hun eigen minifabriek te bouwen.

Voor en na lijst

Vraag kinderen aan het begin van de dag om te brainstormen over alle dingen die u volgens hen elke dag op het werk doet. Kinderen kunnen hun ideeën op een gigantisch, droog uitwisbaar bord of notitieblok schrijven. Nadat u over uw werk heeft geleerd, vraagt u de kinderen om een nieuwe lijst te maken van wat ze u daadwerkelijk hebben gezien of gehoord. Dit is een geweldige groepsactiviteit die alle kinderen op het werk samen kunnen doen, maar het kan ook een individuele taak zijn.

Logo opnieuw ontwerpen

Laat uw kindartikelen zien met uw bedrijfslogo. Leg uit wat alle elementen betekenen en waarom voor dat beeld is gekozen. Geef kinderen kleurspullen en vraag ze een nieuw bedrijfslogo te maken. Laat deze logo's maken tot magneten, sleutelhangers of t-shirts en stuur ze vervolgens naar elk kind als aandenken na hun bezoek.

Kantoormake-over

Kantoor make-over
Kantoor make-over

Veel moderne werkplekken hebben een leukere, actievere en uitnodigendere werkomgeving. Geef kinderen wat versieringen, zoals posters en hangende spandoeken, zodat ze vrij kunnen spelen om een gemeenschappelijke ruimte, zoals de lunchroom, het hokje of de postkamer, een make-over te geven. Ouders kunnen toezicht houden en helpen met de logistiek.

Activiteiten voor oudere kinderen

Betrek kinderen van acht tot twaalf jaar bij uw dagelijkse taken, zoals vergaderingen, documentatie of presentaties, zodat ze een goed beeld krijgen van wat u doet.

Selfie-speurtocht

Laat uw kind met zijn of haar mobiele telefoon naar de werkplek reizen, terwijl hij/zij op zoek gaat naar specifieke mensen die u heeft vermeld. Wanneer ze elke persoon vinden, moeten ze een selfie maken en vervolgens de bewerkingsopties gebruiken om op de foto te schrijven wat de taak van die persoon is. Vraag het aan medewerkers voordat je ze op de lijst zet, zodat ze voorbereid zijn op veel leuke onderbrekingen.

In- en uitgangsgesprekken

Als de kinderen arriveren, laat ze dan één-op-één kennismaken met een supervisor in een proefgesprek, waarin ze al hun vaardigheden kunnen beschrijven en waarom ze daar willen werken. Voordat de kinderen die dag vertrekken, laat ze als groep bij elkaar komen om te vertellen wat ze het leukst vonden, wat ze niet leuk vonden aan het werk en welke veranderingen ze voorstellen.

Liverapportage

Live rapporteren
Live rapporteren

Bewapen kinderen met camera's en vraag ze om verschillende werknemers te interviewen over hun werk en het bedrijf. Laat ze vooraf vragen opschrijven en laat ze goedkeuren door een lid van het management. Zij kunnen u vervolgens helpen de video's samen te stellen tot een korte commercial voor uw bedrijf. Plaats de advertentie op uw sociale mediakanalen om de activiteit betekenisvoller en leuker te maken.

Pre-Teen Temp

De dag voordat u uw kind naar het werk brengt, laat u notities achter, net zoals u zou doen voor iemand die invult terwijl u een vrije dag neemt. Kinderen zullen de taken moeten voltooien, zonder veel hulp van u, voordat ze naar huis gaan voor de dag. Probeer alleen informatie aan te bieden, zoals waar je bepaalde materialen of mensen kunt vinden.

Verkoopteam Superstar

Als uw werk enige vorm van verkopen met zich meebrengt, geef uw kind dan de kracht en daag het uit om een verkoopdoel voor die dag te bereiken. Schrijf het doel op met behulp van een doelthermometer of een soortgelijke afbeelding om de voortgang gedurende de dag te laten zien. Laat ze zichzelf voorstellen aan de klanten en doen hun best om te verkopen met slechts een korte training vooraf. Bied prijzen aan voor het bereiken van verschillende niveaus van hun doel.

Pronk met uw werkvaardigheden

Als u uw kind meeneemt naar het werk, krijgt u de kans om meer tijd samen door te brengen en leert u hem/haar over uw werk en de beroepsvaardigheden die hij/zij mogelijk nodig heeft voor zijn/haar toekomst. Maak van deze gelegenheid gebruik om kinderen van alle leeftijden te betrekken bij de arbeidsmarkt en help uw bedrijf een gezinsvriendelijke sfeer te creëren.

Aanbevolen: