Creatieve manieren om iemand mee te vragen naar huiskomst

Inhoudsopgave:

Creatieve manieren om iemand mee te vragen naar huiskomst
Creatieve manieren om iemand mee te vragen naar huiskomst
Anonim
Tiener Bloemboeket Geven Aan Vriendin
Tiener Bloemboeket Geven Aan Vriendin

Ben je geïnteresseerd in creatieve manieren om iemand uit te nodigen voor thuiskomst? Goede thuiskomstideeën kunnen een uitdaging zijn, omdat je origineel maar niet overdreven wilt zijn. Iemand op een leuke of creatieve manier vragen om thuis te komen, kan het aanzoek opfleuren tot iets gedenkwaardigs, niet overdreven!

Wat is thuiskomst?

Hoewel een evenement niet zo populair is als het schoolbal, is thuiskomst meestal een herfstevenement. Het richt zich op het grote team van de school (meestal het voetb alteam) dat een van de eerste of laatste wedstrijden op hun thuisveld speelt. Het evenement is ook een moment waarop oud-alumni, ouders en familie welkom zijn om de school te bezoeken en betrokken te raken. Er is ook een groot dansbanket dat deel uitmaakt van het thuiskomstevenement. De dans is voor de meeste middelbare scholieren vaak het spannendste onderdeel van thuiskomen, en iedereen moet bedenken wat ze moeten dragen.

Een paar creatieve ideeën voor thuiskomstuitnodigingen

Beslissen hoe je iemand mee naar huis neemt, kan lastig zijn. Overweeg om je date op een unieke manier mee uit te vragen. U kunt overwegen:

  • Zet een schattenjacht op. Plaats een briefje in het kluisje van de persoon in kwestie, zodat hij/zij op een bepaald tijdstip op een bepaalde plaats moet zijn. Laat op die locatie nog een aanwijzing achter waar hij/zij heen moet. Laat in het laatste briefje vragen of hij/zij met je meegaat naar huiskomst. Verberg je ergens dichtbij waar je naar buiten kunt komen als je de persoon ziet die het briefje leest.
  • Als je weet waar de persoon woont, gebruik dan gekleurd krijt om de vraag op het trottoir of de oprit te schetsen. Vraag het aan de ouders van de persoon voordat je zoiets doet, zodat ze niet van streek raken.
  • Maak een Spotify-afspeellijst en deel deze met je potentiële date. Geef de afspeellijst een label 'Thuiskomst met (naam invoegen)?'
  • Als je van het gewaagde type bent, overweeg dan om je verlangen naar een thuiskomstdatum op een openbare plaats uit te spreken voor je potentiële date. Zorg ervoor dat hij/zij niet te verlegen is voordat je ermee aan de slag gaat.
  • Als de persoon meerderjarig is, laat dan een briefje achter op de voorruit van zijn/haar auto.
  • Je kunt een doos chocolaatjes kopen en glazuur gebruiken om je vraag duidelijk te maken. Je kunt ook een stapel koekjes of een cake bakken, dat kan hetzelfde effect hebben.
  • Geef je potentiële date tijdens de lunch een drankje. Plaats een rietje in de drank met een vlaggetje. Schrijf op de vlag iets waarin je wordt gevraagd: 'Ga je met mij mee naar thuiskomst?' of "Thuiskomst + jij + ik=:)?"
  • Als je aan een watermassa woont, zoals een meer, kun je een bootje met de boodschap laten drijven en de boot naast de persoon laten drijven. Niet in de buurt van een watermassa? Je kunt tijdens de homeroom een auto met afstandsbediening gebruiken om je boodschap over te brengen.
  • Overweeg om een gedicht te schrijven en dit in het kluisje van je potentiële date te stoppen.
  • Als je te verlegen bent om je date persoonlijk te vragen, kun je de persoon een handgemaakte kaart sturen. Als je het niet daadwerkelijk wilt versturen, kun je het op zijn/haar veranda plaatsen.
  • Knuffels zijn altijd een geweldig idee voor een jongen of een meisje. Iedereen houdt ervan om iets knuffeligs te hebben om vast te houden. Ga naar de dollarwinkel en koop drie kleine knuffelbeesten. Laat elke dag een van de dieren achter. Schrijf op het laatste knuffeldier een briefje met de tekst: 'Ik hoop dat je je warm en donzig genoeg voelt om met mij naar huis te gaan'

Leuke manieren om een meisje mee te vragen

Iemand op een doordachte manier vragen kan voor hem of haar een groot verschil maken. Overweeg om je potentiële date te vragen op:

  • Draag een gepersonaliseerd T-shirt naar school met de naam van het meisje op de voorkant en 'thuiskomst?' op de achterkant. Benader haar tijdens de lunch of terwijl ze bij haar kluisje zit en geef haar een prachtig boeket bloemen nadat ze heeft gereageerd. Zorg ervoor dat je haar vrienden vraagt wat haar favoriete bloemen zijn, zodat je extra voorbereid bent.
  • Als je het je vriendin of iemand met wie je een relatie hebt, vraagt, kun je haar een klein cadeautje geven, zoals een armband of ketting, en schrijven: 'Ga je met mij mee naar de thuiskomst?' op het deksel van de binnenkant van de doos als een speciale verrassing.
  • Vraag je potentiële date mee uit eten en kijk of de ober een dessert kan brengen met de tekst 'Thuiskomst?' erop.

Leuke manieren om een man mee te vragen naar huiskomst

Als je erover denkt iemand mee te nemen naar de thuiskomst, zijn er een paar leuke manieren om dat te doen. Je kunt:

  • Op maat gemaakte M&M's bestellen met 'Homecoming?' erop geschreven. Berg ze op in het kluisje van je potentiële date als je stiekem de combinatie van een vriend kunt krijgen, of stop ze in zijn rugzak met een briefje.
  • Schrijf een lief briefje met de vraag naar jouw mogelijke date voor thuiskomst en stop het in een ballon. Blaas de ballon op en knoop hem aan zijn rugzak of aan zijn auto. Als hij ziet dat er iets in de ballon zit, laat hij hem knappen en ziet hij jouw schattige brief.

Iemand vragen voor thuiskomst: posterideeën

Het bedenken van een leuke poster kan je date een speciaal gevoel geven. Je kunt dit alleen doen, of je vrienden laten helpen als het gaat om het daadwerkelijk vragen. Je mag je poster hebben:

Lees "Thuiskomst met (vul je naam in)?" Laat elke vriend een poster met één woord erop omhoog houden en elk posterbord één voor één presenteren om de verrassing eruit te halen. Versier de poster met hartjes en glitter

Meisjes die Will You Go To Homecoming With Me vasthouden? tekens
Meisjes die Will You Go To Homecoming With Me vasthouden? tekens
  • Lees "Laten we de hele nacht dansen, thuiskomen met mij - Wat zeg je ervan?" Schrijf onderaan de poster 'ja of nee' en laat ze hun antwoord omcirkelen. Neem een grote stift mee. Als je leuke foto's van jullie samen hebt, kun je die op het bord plakken.
  • Lees "Laten we feesten - Thuiskomst?" Versier het bord met confetti.
Jongen met Homecoming teken vraag
Jongen met Homecoming teken vraag

Een cheerleader vragen naar thuiskomst

Als je een cheerleader wilt vragen voor het thuiskomstdansje, zijn er enkele leuke manieren waarop je cheerleading in je voorstel kunt opnemen. Je kunt:

  • Verkleed je als een cheerleader en plan om je potentiële date te verrassen met een grappig gezang of gejuich. Dit zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren.
  • Bestel een paar pompons en berg ze op in de auto van je potentiële date. Bevestig een klein briefje aan elke pompon en laat iedereen een of twee woorden voorlezen met de tekst: "Ga je met mij mee naar de thuiskomst?"
  • Laat een paar vrienden je helpen en een schattig gejuich zingen voor je potentiële date tijdens de lunch of na school.

Creatieve thuiskomst vraagt via sms

Als je wat verlegen bent, of gewoon iets meer privé wilt doen, kun je je potentiële date een sms sturen. Je kunt denken aan:

  • Een leuke video naar je potentiële date sturen. Je kunt dingen kort en krachtig houden of je gevoelens belijden. Hoe dan ook, pas je video aan de voorkeuren van je date aan. Als je potentiële date gevoel voor humor heeft, probeer dan wat komedie of luchthartigheid in je video te injecteren.
  • Maak een leuke meme of emoji. Je kunt een dansend persoon of dier maken en onderaan schrijven met de vraag of ze mee willen doen aan het thuiskomstdansje.
  • Zoek een grappige meme die met dansen te maken heeft en sms deze. Stuur een vervolgbericht en vraag ze mee te dansen.

Nog een manier om iemand mee te vragen voor thuiskomst

Uiteindelijk zijn geweldige manieren om iemand mee uit te vragen leuk, maar het gaat erom dat iemand daadwerkelijk mee uit wordt gevraagd. Als u geen creatief idee kunt vinden dat u echt leuk vindt of waarvan u denkt dat het kan werken, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ga gewoon door en vraag je potentiële date mee uit en kijk wat hij/zij zegt. Het ergste dat kan gebeuren is dat de persoon nee zegt.

Aanbevolen: