Geboorteaankondigingsideeën die leuk en creatief zijn

Inhoudsopgave:

Geboorteaankondigingsideeën die leuk en creatief zijn
Geboorteaankondigingsideeën die leuk en creatief zijn
Anonim
Vader en zoon geeuwen
Vader en zoon geeuwen

Je kunt een professionele fotograaf inhuren om een geweldige foto te maken van je vreugdebundel en een kaartsjabloon gebruiken om de details te delen, maar als je wilt dat je geboorteaankondiging zich onderscheidt van de massa, helpt het om creatief te worden. Het geheim zit in de details. Probeer deze leuke ideeën waarmee je je kleintje kunt introduceren op een manier die iedereen zich zal herinneren.

Slaaptekortstatistieken

Natuurlijk, het is leuk om de lengte en het gewicht van je baby te delen, maar je kunt iedereen verrassen en echt lachen door te vertellen hoe weinig slaap je hebt. Iedereen die de pasgeboren maanden heeft meegemaakt, zal zich maar al te goed kunnen identificeren. Om deze hilarische geboorteaankondiging te maken, maak je een foto van een van jullie die gaapt terwijl ze je kleine nachtuil vasthoudt. Voeg vervolgens de volgende informatie toe:

  • Aantal nachtvoedingen
  • Aantal nachtelijke luierwissels
  • Aantal 'gewoon even lekker liggen' nachtelijke bezoeken
  • Aantal keren dat papa tegen de muur aanliep omdat hij al lopend in slaap viel
  • Totaal aantal slaapuren voor mama en papa

Op de achterkant kun je altijd een gewone schattige foto en alle gebruikelijke statistieken toevoegen.

Houd mijn hand vast

Er is iets zo ontroerend en echt aan het moment dat een pasgeboren baby voor de eerste keer je vinger vastpakt. U kunt een close-upfoto van dit moment maken met een macrolens of zelfs uw telefoon en die gebruiken voor de voorkant van de aankondiging. Het zal zeker ieders hart raken. Naast de reguliere gegevens over de geboortedatum en -tijd, kunt u een of twee regels toevoegen over de ouder-kindband. Probeer deze ideeën:

  • " Toen jouw vingers zich om de mijne sloten, opende mijn hart zich van vreugde."
  • " Je zult mijn hand maar een korte tijd vasthouden, maar je zult mijn hart voor altijd hebben."
  • " Godzijdank heb je mijn hand vast voor dit grote avontuur."

    Handen vasthouden
    Handen vasthouden

Babygenie

Iedereen die een pasgeboren baby over de wereld heeft zien kijken, weet dat hij in een ongelooflijk tempo informatie opneemt. Laat vrienden en familie grinniken terwijl je het genie van je kleintje benadrukt door een foto te maken waarop hij of zij een volwassen bril draagt. Voeg vervolgens, naast de gebruikelijke statistieken, wat informatie toe over de verbazingwekkende dingen die je baby leert:

  • " Ik kan mijn eigen ogen scherpstellen!"
  • " Ik kan mijn hoofd een beetje omhoog houden!"
  • " Sommige mensen zeggen dat het gewoon benzine is, maar ik ben er vrij zeker van dat ik kan lachen."

    Baby-genie
    Baby-genie

Het magische getal - 2, 500

Voeg een beetje mysterie toe aan uw aankondiging door een opvouwbaar kaartontwerp te gebruiken. In plaats van een foto op de voorkant print je gewoon het magische getal: 2.500. Je vrienden en familie zullen puzzelen over het getal totdat ze de kaart openen om de context te onthullen: dat is het aantal luiers dat je in het eerste jaar gaat verschonen. van het leven van uw baby. Je kunt dat volgen met de statistieken van je baby en een schattige foto van die kleine vuile luierfabriek. Als je slim bent, kun je deze aankondiging zelfs zelf doen:

  1. Knip een luiervorm uit wit bouwpapier. Voordat u gaat knippen, vouwt u het papier aan de bovenkant zodat de kaart open kan.
  2. Schrijf het nummer "2, 500" op de voorkant met een zwarte stift.
  3. Schrijf aan de binnenkant van de kaart: 'Luiers worden volgend jaar verschoond.'
  4. Gebruik een gepersonaliseerde rubberen stempel met geboorteaankondigingsdetails en wat zwarte inkt om de details aan de binnenkant van de kaart toe te voegen.
  5. Voeg een foto van je baby toe, zodat mensen deze op de koelkast kunnen zetten.
2.500 luiers
2.500 luiers

Broers en zussen houden het echt

De wereld is vol met geboorteaankondigingen die een lieve interactie tussen broers en zussen laten zien, en er is niets mis met het benadrukken van deze speciale nieuwe band. Je kunt de hilarische complexiteit ervan echter ook laten zien in je geboortekaartje - van grappige babygezichtjes tot een beetje jaloezie tot ongemakkelijke vaardigheden om je baby vast te houden. Iedereen die een broer of zus heeft gehad of een stel broers en zussen heeft grootgebracht, zal hardop lachen. Voeg een grappig bijschrift toe dat perfect bij uw kinderen past:

  • " Kaitlyn wilde je aan Jacob voorstellen, maar Jacob had andere ideeën."
  • " We wennen allemaal aan onze nieuwe aanwinst. Sarah beseft het nu niet, maar Jenny zal haar beste vriendin voor het leven blijven."
  • " Simon realiseerde zich net dat Leo een stuk zwaarder en kronkeliger is dan zijn favoriete Tonka-truck."

    Broers of zussen
    Broers of zussen

Schoonheid van het moederschap (en vaderschap)

Het kan zowel wonderbaarlijk als uitdagend zijn om je lichaam te zien veranderen als je moeder wordt. Vier die verandering en geef andere moeders een positief voorbeeld om van hun lichaam te houden door te laten zien hoe echt moederschap eruit ziet. Laat een fotograaf een foto maken waarop jij de mooie moeder bent die je bent; de striae en de vreugdevolle uitdrukking zullen de wereld vertellen dat je leven voor altijd veranderd is. Je krijgt heel veel positieve feedback van vrienden en familie die deze speciale aankondiging ontvangen. Laat papa met je mee op de foto om acceptatie en nog meer vreugde te tonen. Verwoord de details op een unieke en betekenisvolle manier:

  • " Niets brengt ons meer vreugde dan deze verbazingwekkende kracht van verandering in ons leven te verwelkomen, [babynaam]."
  • " Geboren met kracht en vreugde thuis, [datum]."
  • " Een wonderbaarlijk [aantal inches] lang en [aantal ponden]."

    Moederschap
    Moederschap

Omringd door de natuur

Je hebt misschien die schattige pasgeboren foto's gezien met bloemenkransen of andere elementen rondom de baby. Als je een gezin bent dat van de natuur houdt, kun je nog een stap verder gaan door een hart te maken van iets anders waar je van houdt. Dit is een geweldige voorfoto voor je geboortekaartje, vooral als je een eenvoudige achtergrond kiest die de baby en de natuurlijke elementen laat stralen. Praat in uw woorden over de avonturen die u samen zult beleven en de schatten die u ooit zult vinden. Probeer enkele van deze ideeën:

  • Rivierrotsen
  • Dennenappels
  • Decoratieve bessen
  • Schelpen

    Omringd door de natuur
    Omringd door de natuur

Hondenperspectief

Het v alt niet te ontkennen dat het gezinsleven verandert als er een nieuwe baby arriveert, maar het zijn niet alleen de menselijke leden van het gezin die het verschil merken. Vertel het verhaal van de komst van uw baby vanuit het perspectief van uw dierbare hond. Gebruik voor de omslag van de aankondiging een foto met de focus op de hond en de baby of het gezin onscherp op de achtergrond. Je kunt foto's toevoegen waarop de baby duidelijker zichtbaar is binnen of op de achterkant van de aankondiging. Schrijf de tekst vanuit het standpunt van de hond:

  • " Een week geleden bracht mijn familie een nieuwe haarloze puppy mee naar huis vanuit het ziekenhuis."
  • " Ze weegt zeven pond, 14 ons, 50 cm lang, en ruikt heerlijk."
  • " Ze vertellen me dat ze Avery Rose heet, maar ik beschouw haar gewoon als mijn nieuwe beste vriendin."

    Het perspectief van de hond
    Het perspectief van de hond

Deel uw vreugdevolle nieuws

Of je kleintje nu vroeg, laat of precies op tijd arriveert, het is geweldig om nieuwe manieren te vinden om je vreugdevolle nieuws te delen met de mensen in je leven. Met een beetje creatief denken heb je een aankondiging die mensen nog maanden met veel plezier zullen ontvangen en tentoonstellen.

Aanbevolen: