14 Back-to-School-producten voor volwassenen die zowel nuttig als leuk zijn

Inhoudsopgave:

14 Back-to-School-producten voor volwassenen die zowel nuttig als leuk zijn
14 Back-to-School-producten voor volwassenen die zowel nuttig als leuk zijn
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Als kind vond ik het weer naar school gaan altijd een beetje spannend. Natuurlijk betekende dit dat de luie zomerdagen ten einde liepen, maar het vertegenwoordigde ook een tijd voor een nieuwe start en om elke dag vrienden te zien. En – het beste van alles natuurlijk – was er het jaarlijkse back-to-school-winkelritueel.

Het begin van het academiejaar was de enige keer dat ik wist dat ik een paar nieuwe outfits, nieuwe schoolspullen en een paar nieuwe schoenen kon verwachten. Het doorzoeken van de rekken in het winkelcentrum en het inslaan van notitieboekjes, potloden en Trapper Keepers werd een gekoesterde traditie. Zelfs nu ik volwassen ben, voel ik nog steeds die vertrouwde jeuk rond de late zomer. Als je net als ik op zoek bent naar een klein nostalgisch shotje door de detailhandel geïnduceerde serotonine, zoek dan niet verder. Hier zijn mijn favoriete dingen voor volwassenen die aan de schoolkriebels denken.

Afbeelding
Afbeelding

Deze dagelijkse planner speciaal voor jou

Afbeelding
Afbeelding

Plum Paper-planners zijn een droom die uitkomt voor productiviteitsliefhebbers. Alles aan hen is volledig aanpasbaar, van het formaat van het papier tot de pagina-indeling en het omslagontwerp. Je kunt zelfs de startmaand kiezen! Met extra pagina's voor welzijnsregistratie, menuplanning en budgettering kunt u elk aspect van uw dag georganiseerd houden op één gemakkelijk te raadplegen plek.

Afbeelding
Afbeelding

Een digitaal notitieblok voor moderne notities

Afbeelding
Afbeelding

Het digitale notitieboekje Boogie Board is een 21e-eeuwse update van een klassieke back-to-school-basis. Gebruik de stylus om aantekeningen te maken of documenten te annoteren op het semi-transparante oppervlak en scan vervolgens met uw smartphone om deze op te slaan, te delen en te markeren. Je hoeft nooit meer door papieren notitieboekjes te bladeren. Bovendien is het compatibel met Google Drive, OneNote, Evernote en Dropbox!

Afbeelding
Afbeelding

Een set geruststellende potloden

Afbeelding
Afbeelding

Of je nu midden in een groot, stressvol project op je werk zit of een toets maakt voor een avondles, het is altijd fijn om eraan herinnerd te worden dat je jezelf een beetje ontspannen moet maken. Deze potloden zijn een leuke toevoeging aan je schrijfwarencollectie. Het is een set van zes in mooi lavendelroze, goudfolie met de tekst "I'm Doing My Best, Oké?"

Deze Etsy-maker, de in Texas wonende lerares Brittny Nguyen, heeft ook een heleboel andere schattige sloganpotloden en dergelijke in haar winkel, dus neem zeker eens een kijkje!

Afbeelding
Afbeelding

Deze iconische gummen

Afbeelding
Afbeelding

Voor de ultieme nostalgie op school zijn de Pink Pearl gummen van Paper Mate ongeëvenaard. Terwijl ik dit typ, kan ik ze ruiken. Deze latexvrije, veegvaste gummen zijn perfect voor het verwijderen van potloodstrepen zonder het papier te scheuren. En met het pakket van drie kun je zeker het hele jaar en langer meegaan.

Afbeelding
Afbeelding

De absoluut beste gelpennen

Afbeelding
Afbeelding

De kans is groot dat alle willekeurige balpennen die je in huis of op kantoor hebt liggen, opdrogen, dus trakteer jezelf dit najaar op een paar gloednieuwe pennen. Je zult er geen spijt van krijgen. De G2-gelrollers van Pilot zijn mijn favoriet. Ze schrijven prachtig op elk soort papier en de inkt is sneldrogend, duurzaam en lichtbestendig.

Ik vind de fijne punt van 0,7 mm de perfecte maat voor het noteren van aantekeningen, en de ergonomische grip maakt het veel comfortabeler om hem gedurende langere tijd vast te houden.

Afbeelding
Afbeelding

Of deze mooie vulpen

Afbeelding
Afbeelding

Als jij het type student was dat deed alsof hij zijn huiswerk maakte met een veer, dan is dit de pen voor jou. Kaweco is marktleider op het gebied van betaalbare vulpennen en het merk heeft een toegewijde aanhang opgebouwd van mensen die hun schrijfgerei serieus nemen.

Dit model is ontworpen om in je broekzak te passen en heeft een fijne punt die, volgens een Amazon-recensent, "glad als boter schrijft." De schroefdop voorkomt lekken en wordt geleverd met een handige navulcartridge.

Afbeelding
Afbeelding

Deze esthetisch aangename muurorganizer

Afbeelding
Afbeelding

Voor degenen die hun planning liever onderdeel maken van het decor, is de Susan Wall Organizer van 1Thrive zowel esthetisch als nuttig. Dit systeem omvat een groot magnetisch whiteboard gecoat in de kenmerkende matte afwerking van 1Thrive, een klein prikbord, een geborsteld gouden magnetische vijlhouder, een magnetische headerstrip, twee geborsteld gouden metalen kopjes, een klein magnetisch to-do-bord, twee 1Write vloeibare krijtstiften, en alle hardware die nodig is om op te hangen!

Afbeelding
Afbeelding

Nieuwe schoenen, wie is dit?

Afbeelding
Afbeelding

Mijn favoriete herinnering aan shoppen op school betreft een paar kniehoge semi-platformlaarzen die ik op de een of andere manier mijn moeder heb overtuigd om voor mij te kopen. Ze waren erg Ginger Spice, en ik hield van ze totdat de zolen er letterlijk af vielen.

Tegenwoordig is mijn stijl wat preppy, dus mijn keuze voor nieuwe schoenen zijn deze loafer-muiltjes met noppenzolen van Madewell. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van een stevige blokhak en hardware in horsebit-stijl. Ze zijn stevig, comfortabel en voorbestemd om een basisstuk in je kast te worden.

Afbeelding
Afbeelding

De werkende vrouwentas

Afbeelding
Afbeelding

Deze chique draagtas van Nubily is de Grown Lady-versie van de alles-winkel-rugzak die je je herinnert uit je jeugd. Doordacht ontworpen met zeven ruime compartimenten, kun je praktisch je hele leven in dit ding passen en er nog steeds goed uitzien. Vul hem met boeken, notitieboekjes, een tablet, een laptop, een koptelefoon, alles wat je de hele dag nodig hebt, is binnen handbereik.

De schaal is gemaakt van waterbestendig, krasbestendig PU-leer en de binnenkant is van ultrasterk nylon. Het beschikt over een schouderband en handvatten (beide verstelbaar), en de twee ritssluitingen houden je spullen veilig. Met andere woorden: het is de perfecte catch-all!

Afbeelding
Afbeelding

Deze geek-chique blauwlichtblokkerende bril

Afbeelding
Afbeelding

Uren per dag achter een scherm zitten is niet goed voor je ogen. Gelukkig zijn er leuke accessoires die je kunnen redden! Het is bewezen dat deze zo-nerdy-ze-cool-blauw-licht-blokkerende bril van Sojos de vermoeidheid van de ogen vermindert terwijl u door opeenvolgende Zoom-vergaderingen en eindeloze Excel-spreadsheets werkt.

De lichtgewicht metalen frames zijn verrassend duurzaam en de siliconen neuspads zorgen ervoor dat ze de hele dag op je gezicht blijven zitten. Bovendien bevat het pakket een microvezelreinigingsdoekje, een microvezelopbergetui, een blauwlichttestlamp en -kaart, en een handige brilreparatieset!

Afbeelding
Afbeelding

Een garderobe-basic blazer

Afbeelding
Afbeelding

Als het back-to-school-seizoen een officieel patroon had, zou het geruit zijn. Ik ben dol op deze oversized blazer van LookBookStore. Het is een universeel flatterend silhouet dat er chic uitziet, of je het nu naar kantoor draagt of over een T-shirt en een spijkerbroek draagt als je boodschappen doet. Dit jasje heeft een strak ontwerp met dubbele rij knopen, een revers met twee inkepingen en twee functionele klepzakken aan de voorkant.

Afbeelding
Afbeelding

Deze papa-hoed is een eerbetoon aan een favoriete gymlessport

Afbeelding
Afbeelding

Pickleball is tegenwoordig misschien wel een rage, maar ik herinner het me als een geliefde quasi-sport in de gymles. Deze preppy katoenen papa-hoed houdt de zon uit je ogen terwijl je op het veld staat en temt vrije dagen met slecht haar. En het verstelbare bandje aan de achterkant zorgt keer op keer voor een perfecte pasvorm. Spel, set, match.

Afbeelding
Afbeelding

De lunchpakketten zijn terug

Afbeelding
Afbeelding

De toepasselijk genaamde Nostalgia Lunch Companion van Igloo is de ideale tas om je lunch mee te nemen in de stijl van een kluisje (je hoeft je combinatie niet te onthouden). Het beschikt over een verstelbare schouderband en een extra grote binnenkant capaciteit en een volledig geïsoleerd ontwerp dat uw eten en drinken urenlang koel houdt. In het voorvak kun je gemakkelijk natte doekjes, servetten, pakjes kruiden of bestek bewaren.

Afbeelding
Afbeelding

Een app voor de student van het leven

Afbeelding
Afbeelding

The Great Courses is een educatieve bibliotheek voor de levenslange leerling. Of je nu geïnteresseerd bent in het leren van een nieuwe taal, diep in de geschiedenis duikt of je creatieve schrijfvaardigheid wilt opfrissen, deze ongelooflijke site biedt lezingen en lesmateriaal voor honderden onderwerpen die worden gegeven door 's werelds meest vooraanstaande experts. Geen huiswerk, geen tests, alleen het pure plezier van het bevredigen van je intellectuele nieuwsgierigheid.

Download de app voor iPhone- of Android-apparaten of krijg toegang tot uw cursussen via de desktopinterface. Het beste van alles is dat één aankoop je levenslang toegang geeft tot die inhoud. Kennis is macht!

Aanbevolen: