7 unieke opties voor kaarsen met sieraden erin verborgen

Inhoudsopgave:

7 unieke opties voor kaarsen met sieraden erin verborgen
7 unieke opties voor kaarsen met sieraden erin verborgen
Anonim
Brandende kaars met ringen
Brandende kaars met ringen

Kaarsen met sieraden erin zijn populair en bieden een vleugje betovering voor zoiets eenvoudigs als het branden van een kaars. Geurkaarsen creëren een sfeer die uw huis vult en zorgt voor verwachting terwijl u wacht op de onthulling van de grote sieradenprijs.

Geurige juwelen, kaarsen met sieraden

Handgemaakte kaarsen van Fragrant Jewels zijn gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten en bevatten verborgen sieradenschatten. Er zijn verschillende geuren verkrijgbaar, waaronder Secret Garden, vanille-kokosnoot en andere. Het gepatenteerde kokoswasmengsel van het bedrijf zorgt ervoor dat hun kaarsen schoner branden. De kaarsen zijn gemaakt in de VS en zijn ftalaat- en parabenenvrij. Er zijn cadeausets voor kaarsen en badbommen verkrijgbaar. Het soort sieraden in kaarsen bestaat meestal uit ringen, hoewel de Zodiac-collectie kaarsen met kettingen bevat.

Kaarsencollecties

Kies uit een van de verschillende collecties. De Starry Night Collection biedt bijvoorbeeld 10 verschillende ringontwerpen met een opaalachtige steen.

  • Kaarsgrootte:3,75" x 4,25"
  • Ringmaten: 5 tot 10
  • Prijs: Ongeveer $ 25, met verzendkosten berekend bij het afrekenen.

Doe mee aan loterijen

Samen met een ring onthult elke kaars ook een code. Doe mee aan de sweepstakes voor de kluisring en maak kans op een ring met een waarde tussen $ 100 en $ 10.000.

Beloningsprogramma

Gebruik uw aankopen en kluiscodes om punten in te wisselen met het beloningsprogramma. Wissel punten in voor verschillende beloningen, zoals hangers, ringen en andere items.

Sieraadkaarsen

Jewelry Candles biedt kaarsen voor ringen (maat 5-11), kettingen, armbanden, hangers, bedels, parels en oorbellen. U kunt zelf kiezen welk type sieraad u wenst te ontvangen. De waarde van de sieraden varieert van $ 15 tot $ 7.500.

Geuren en tips

Sommige beschikbare geuren zijn Amazone-regenwoud, verjaardagstaart, kamperfoelie-jasmijn en meer. De kaarsen worden geleverd in containers van 21 ounce en het duurt een paar uur voordat ze tot het sieraad zijn opgebrand. Probeer je sieraden niet uit de was te halen, anders loop je het risico dat de kaars niet goed brandt.

Kaarsencollecties

Jewelry Candles biedt verschillende kaarsencollecties waaruit je kunt kiezen, elk met een sieraad. Prijzen variëren van $ 25 - $ 30 per kaars. Tenzij anders aangegeven, heeft elke kaars een sieraad naar keuze (ring, armband, oorbellen of ketting). Collecties omvatten:

  • Ringkaarsen: Bevat geurige sojakaarsen met een ring erin
  • Sieraadkaarsen: Biedt geurige, decadente geuren
  • Parelkaarsen: In elke kaars zit een echte losse Akoya-parel, met een waarde tussen $15 en $5.000.
  • Moet van katten houden: Hoogtepunten van meer dan 50 kattenrassen
  • Groetkaarsen: Biedt begroetingstekst die specifiek is voor de gelegenheid of het sentiment
  • Hondenliefhebber: Markeert verschillende huisdieren, van honden tot hagedissen
  • Quote kaarsen: Biedt inspirerende citaten
  • Naamkaarsen: Kenmerk mannelijke en vrouwelijke namen
  • Wijnfles: Gepresenteerd in handgesneden, hergebruikte wijnflessen met een kurken deksel
  • Sterrenbeeld: Markeert een astrologisch teken
  • Thuisstaat: Bevat elke Amerikaanse staat
  • Stad: Met verschillende grote steden
  • Landmark: Diverse oriëntatiepunten gemarkeerd

Add-ons

Je kunt je bestelling personaliseren met verschillende upgrades, waaronder:

  • Cadeauverpakking: $5
  • Extra sieraden toevoegen: $10
  • Een enkele roos: $ 5,99

Jackpotkaarsen

Je vindt ringen, oorbellen en kettingen in Jackpot Candles. Kies uit een grote selectie geuren, zoals limoncello, lavendel, caramel coffee latte en andere. Zodra u uw sieraden in de kaars heeft onthuld, gaat u naar hun beoordelingspagina om de waarde van uw sieradenprijs te bepalen. Voer gewoon de code van het sieradenlabel in om de waarde ervan te onthullen.

Kaarsmaten en cadeausets

Je kunt kiezen uit verschillende maten en een combinatie van kaarsen en bath bombs, elk met een sieraad in de kaars. De waarde van de meegeleverde ring, ketting of oorbellen begint rond de $ 15. Kies uw ringmaat (6-9) bij het bestellen.

  • 21-ounce kaarsen: De kaars bevat een ring, ketting of oorbellen en kost ongeveer $ 25. De brandtijd bedraagt 80 tot 100 uur. Gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 50.
  • Blikken van acht ounces: Elk kaarsblikje van acht ounces heeft een ring aan de binnenkant. De brandtijd bedraagt 20 uur. Prijs varieert van $ 17 (enkel blikje) tot $ 30 (3-pack).
  • Kaarsen- en badbommenset: Zowel de tinnen kaars als de badbom-cadeauset bevatten een ring aan de binnenkant. Sets met een tinnen kaars van acht ons kosten ongeveer $ 27.

Kaarsen met ringen van diamantkaarsen

Het vinden van een ring in een kaars is dubbel kaarsplezier. Misschien heeft u geluk en vindt u een diamanten ring van $ 5.000 bij Diamond Candles of een diamanten ring ter waarde van $ 1.000 of $ 100. Dit is de originele ringkaars waarmee het allemaal begon! Zelfs als je geen van deze ringen vindt, vind je in elke kaars een ring met een waarde van €10 tot €5.000.

Kaarsencollecties

Het bedrijf heeft verschillende collecties kaarsen, variërend van edities voor de feestdagen of speciale gelegenheden tot kaarsen op basis van geur, zoals fruitig, bloemig of buiten. Ze hebben zelfs een sectie waar je gegarandeerd een ring ter waarde van $ 100 in elke kaars krijgt.

Kaarsen met andere sieraden

Je kunt verschillende soorten sieraden in kaarsen vinden, zoals oorbellen, kettingen en armbanden. Deze sieraden zijn vaak afzonderlijk te koop op sommige websites voor kaarsenjuwelen. U kunt de sieraden in kaarsenringwaarde en andere sieraden vinden op de website van het bedrijf. U hoeft alleen maar de code in het sieradenpakket in te voeren om de waarde van het sieraad te onthullen. De meeste bedrijven vermelden de soorten sieraden in kaarsen, zoals kettingkaarsen of armbandkaarsen.

  • Jewel Scent bevat ambachtelijke sojageuren met kettingen, ringen, oorbellen, armbanden en horloges.
  • JemmaSands-kaarsen zijn voorzien van kettingen, ringen, armbanden en oorbellen gemaakt door Jemma Sands, met behulp van ruwe diamanten, smaragden, saffieren en topaas.
  • Charmed Aroma-kaarsen met sterlingzilveren ringen aan de binnenkant hebben een waarde van minder dan $ 300 en zijn voorzien van 100% AAA-zirconia-juwelen. De stukken met een waarde van meer dan $ 300 bevatten echte diamanten en goud.

Hoe u sieraden kunt reinigen van kaarsvet

Af en toe kun je een beetje kaarsvet op je sieradenprijs krijgen, hoewel de meeste kaarssieraden goed in folie zijn verzegeld. Als u was op uw sieraden aantreft, kunt u deze eenvoudig verwijderen. De eenvoudigste manier om was van je sieraden te verwijderen, is door het te smelten. Je kunt een waterkoker of een pan gebruiken om het water te koken. Probeer de was niet van de sieraden te schrapen, omdat dit je sieraden kan beschadigen of krassen.

Benodigde benodigdheden

  • Theeketel of kookpot
  • Pincet of tang
  • Schone handdoek

Stappen voor het verwijderen van was met kokend water

  1. Kook water in een waterkoker of pan.
  2. Als je een waterkoker gebruikt, giet je het kokende water in een kom.
  3. Plaats de sieraden met een pincet in de kom met heet water.
  4. Als de was slechts op een deel van de sieraden zit, kun je de sieraden tussen het pincet houden en in het water dopen totdat alle was eruit is gesmolten.
  5. Als je een pan hebt gebruikt om het water te koken, kun je eenvoudig een pincet of tang gebruiken om de sieraden in het gekookte water te plaatsen of te dopen.
  6. Plaats de sieraden op een handdoek en dep deze droog.
  7. Als er nog steeds wasresten op de sieraden zitten, kun je het proces herhalen, beginnend met vers water om het te koken.

Leuke kaarsen met verborgen sieraden

Geurkaarsen vormen een aangename aanvulling op elk interieur en bepalen de sfeer voor een rustgevend weekend, een speciale gebeurtenis of een romantisch diner voor twee. Het vinden van een sieraad in de gesmolten was draagt bij aan de mystiek en zorgt voor een extra beetje plezier. Je kunt van beide genieten als je een van deze geweldige verborgen sieradenkaarsen kiest.

Aanbevolen: