Genezende Feng Shui-ideeën voor na een scheiding

Inhoudsopgave:

Genezende Feng Shui-ideeën voor na een scheiding
Genezende Feng Shui-ideeën voor na een scheiding
Anonim
Huisdecoratie
Huisdecoratie

De pijn van een scheiding heeft niet alleen invloed op je emotionele toestand, maar ook op de chi-energie in het huis dat je deelde met je partner. Je kunt het emotionele evenwicht en de harmonie herstellen door emotioneel genezende, gunstige energieën uit te nodigen en de negatieve (sha) chi te vervangen die door je breuk is gegenereerd.

Wis items die negatieve herinneringen oproepen

Het eerste dat je wilt doen is dingen wegdoen die een negatieve reactie of herinnering oproepen. Deze spullen moeten uit uw huis worden verplaatst. Als u er niet toe kunt komen ze op te geven, bewaar ze dan op een externe locatie in een opslagruimte. Het doel is om de energieën die verband houden met de items uit je leefruimte te verwijderen en te breken met je dagelijkse leven.

Weg met rommel

De eerste feng shui-regel om negatieve en stagnerende chi-energie kwijt te raken, is opruimen. Dit omvat meer dan alleen stapels papier en rommelige laden. Het omvat ook het reinigen van vloeren, vloerkleden, meubels, ramen en apparaten.

Reinig je ruimte

Er zijn een paar technieken die je kunt gebruiken om je huis van alle negatieve energieën te reinigen. Zelfs als je naar een nieuw huis verhuist, is het verstandig de ruimte schoon te maken.

Vlekken

Smudging wordt traditioneel gedaan door gedroogde salie te verbranden. Sommige mensen houden echter niet van de geur van brandende salie. Gebruik nooit een hulpmiddel dat een negatieve reactie oproept. In plaats van salie kun je ervoor kiezen om ceder- of sandelhoutwierook te branden. Ga van kamer naar kamer. Zorg ervoor dat je de hoeken van elke kamer uitveegt waar stilstaande chi vaak samenkomt.

Wierook branden
Wierook branden

Klankschaal

Dit eeuwenoude hulpmiddel is ideaal voor het reinigen en opruimen van een ruimte. Beweeg van kamer naar kamer met de klankschaal. Dit zal negatieve energie opruimen.

klappen

Je kunt stagnerende chi loslaten door luid in je handen te klappen in de hoeken van elke kamer.

Bells

Je kunt ook een of twee belletjes laten rinkelen om negatieve energie op te ruimen. Begin in het midden van uw huis en ga dan naar de rechterkant van de voordeur. Beweeg met de klok mee door uw huis en ga van kamer naar kamer. Je wilt links van de voordeur eindigen. Open de voordeur en ga met uw gezicht naar de deur staan. Druk op de bel om alle negatieve chi-energie je huis uit te sturen.

Herstel balans en harmonie met elementen

Ga door elke sector in je huis en plaats één item/object dat representatief is voor het element dat die sector beheerst.

Westelijke Sector

Metaal beheerst deze sector van het geluk van nakomelingen. Kinderen lijden ook na een scheiding, dus als u kinderen heeft, activeer dan dit gebied om de balans in hun leven en dat van u te helpen herstellen. Kies je favoriete foto van jou en hen en plaats deze in een zilveren of gouden metalen lijst.

Oostsector

De oostelijke sector regelt de gezondheid. Dit kan fysieke, mentale en emotionele gezondheid zijn. Let goed op dit gebied in uw huis. Hout regeert deze sector en de daaraan toegewezen kleuren zijn groen en bruin. Activeer deze sector voor het genezen van chi-energie.

  • Verfris de oostelijke sector met een nieuwe verflaag met licht, medium of donkergroen of bruin.
  • Voeg verschillende gezonde groene kamerplanten toe. Kies bladeren die ovaal of rond van vorm zijn en vermijd puntige bladeren (die gifpijlen veroorzaken).
  • Laat de zon binnen en doe de lichten aan. Licht trekt chi-energie aan in een ruimte.
  • Speel muziek waar je blij van wordt en die je vervult met hoop en liefde trekt chi-energie aan.

Zuidwestsector

Het zuidwesten is de sector van de liefde en relaties. Hoewel je misschien nog niet klaar bent om een nieuwe romantische liefde te zoeken, kun je zeker andere soorten liefdesrelaties in je leven uitnodigen. Stimuleer ook de zelfliefde door deze sector te activeren met aarde-elementen. Dit kan elk type aardewerk of keramische voorwerpen zijn, of rozenkwarts en andere kristallen.

Als je er klaar voor bent om weer liefde te vinden, kun je een dubbel gelukssymbool, een paar mandarijneenden of een paar gesneden kwartshartjes toevoegen.

Feng Shui gebruiken voor genezing na echtscheiding

Feng shui biedt verschillende mogelijkheden voor genezing en herstel van het evenwicht na een scheiding. Je kunt in elke sector gunstige chi-energie activeren om de harmonie terug in je huis en leven te brengen.

Aanbevolen: