Spellen voor kinderen om in een vliegtuig te spelen

Inhoudsopgave:

Spellen voor kinderen om in een vliegtuig te spelen
Spellen voor kinderen om in een vliegtuig te spelen
Anonim
Kind in een vliegtuig
Kind in een vliegtuig

Met kinderen in een vliegtuig stappen kan lastig zijn. Zelfs als je de iPad vol films en games hebt, kunnen ze zich nog steeds vervelen. Overwin die verveling met een paar eenvoudige spelletjes die ervoor zorgen dat ze geïnteresseerd en rustig blijven. Het is een goede zaak als je ook leerspellen aan de mix kunt toevoegen.

Het alfabetspel

Dit spel werkt voor kinderen van alle leeftijden en is vergelijkbaar met het kentekenspel in een auto. Hoewel ze er geen uren mee bezig zullen zijn, zal het ze wel 10-15 minuten kosten om hun lijstjes leeg te maken.

  1. Begin met A.
  2. De kinderen moeten in het vliegtuig zoveel mogelijk dingen vinden die met een A beginnen. Dit omvat het vliegtuig zelf.
  3. Ga verder met de volgende letter helemaal tot aan Z.
  4. Als je twee of meer kinderen hebt, moeten zij proberen meer woorden te bedenken dan de ander. De één komt bijvoorbeeld met 5 A-woorden, terwijl de ander met 6 komt. Degene met 6 is de winnaar van de ronde.

Wat is dat voor geluid?

Dit spel is interessant omdat kinderen stil moeten zijn en naar de andere geluiden in het vliegtuig moeten luisteren. Omdat het vereist dat ze rustig luisteren, kun je verwachten dat ze ongeveer tien minuten bezig zijn.

  1. Luister ongeveer 30 seconden rustig naar de geluiden van het vliegtuig.
  2. Zeg: "Ik hoor een geluid dat klinkt als" en probeer het geluid te beschrijven. Ik hoor bijvoorbeeld een geluid dat klikt, klikt, klikt op de vloer. Dit kan een stewardess zijn die door het gangpad loopt.
  3. Het kind moet het geluid raden.
  4. Laat het kind een geluid beschrijven aan jou of een ander kind.

We zullen zien

Dit spel is voor kinderen die naast een stoel bij het raam of bij een raam zitten en naar buiten kunnen kijken. Omdat het uitzicht uit het raam altijd verandert, kun je dit spel misschien uitrekken tot 20 minuten.

  1. Jij of je kind moet ongeveer een minuut uit het raam kijken. Let op de manier waarop het landschap verandert en op de gemeenschappelijke kenmerken.
  2. Eén persoon begint met te zeggen: "Over (lege) seconden zullen we zien" Je zou een bepaald landschapselement moeten beschrijven (stad, bergen, enz.).
  3. Tel rustig samen.
  4. Als je de functie binnen het specifieke tijdsbestek ziet, krijg je een punt.
  5. De eerste persoon met 20 punten wint.

Snackraces

Snacktijd is altijd leuk op vluchten. U kunt uw kinderen echter wel een beetje met hun eten laten spelen, zodat ze de mensen achter hen niet lastig vallen. Dit is een relatief kort spel, slechts ongeveer 5 minuten, maar het kan leuk zijn.

  1. Je hebt een snack en een dienblad nodig om te spelen.
  2. Elke persoon legt een tussendoortje op het dienblad (pinda's, pretzels, enz.)
  3. Zonder handen (gebruik de beweging van het vliegtuig en adem) race om je snack naar een specifiek punt op het dienblad te verplaatsen.
  4. De eerste snack op weg naar de "finishlijn" wint.

Memoryspel inpakken

Verlicht je vlucht met een woord- en geheugenspel. En hoe gekker de woorden worden, hoe beter. Omdat je door kunt gaan tot ze zich vervelen, kan dit spel tussen de 10 en 30 minuten duren.

  1. Begin met de stelling: "In mijn koffer heb ik gepakt.".
  2. De eerste persoon begint met één item. Bijvoorbeeld: 'Ik heb een broek in mijn koffer gepakt.'
  3. De volgende persoon voegt een ander item toe. Bijvoorbeeld: 'Ik heb een broek en een shirt in mijn koffer gepakt.'
  4. Je blijft items toevoegen totdat één persoon de bestelling verprutst.
  5. Degene die alle items heeft onthouden, krijgt een punt en je begint opnieuw.
  6. Het spel gaat naar 10 punten.

Onthoud dat het gebruik van woorden als toilet, gootsteen, kabouter, eenhoorn, enz. leuk kan zijn voor jongere kinderen.

Andere leuke spellen

Misschien heeft u tijdens uw vlucht toegang tot printables of elektronica. Zo ja, dan kun je deze spellen eens proberen.

  • Veel van deze geheugenspellen kunnen worden aangepast voor gebruik in een vliegtuig.
  • Als je toegang hebt tot WIFI, kun je deze kindvriendelijke online games eens proberen.
  • Je kunt deze racegames voor kinderen in een vliegtuig ook aanpassen.
  • Als je op zoek bent naar iets tastbaarders, kun je deze afdrukbare spellen vooraf afdrukken en in je tas stoppen.

Hoog vliegen

Soms redt alle elektronica ter wereld het niet tijdens een slopende vlucht. Daarom kan het een redder in nood zijn om enkele eenvoudige, gemakkelijk te spelen spellen achter de hand te hebben. Hoewel voor deze spellen geen apparatuur nodig is, zullen uw kleintjes zich er minstens een paar minuten mee vermaken.

Aanbevolen: