8 Handige interieurontwerp-apps om uit te proberen

Inhoudsopgave:

8 Handige interieurontwerp-apps om uit te proberen
8 Handige interieurontwerp-apps om uit te proberen
Anonim
App versieren op digitale tablet
App versieren op digitale tablet

Interieurontwerp-apps zijn handige hulpmiddelen om een nieuwe look in een kamer uit te proberen, meubels en accessoires te vinden en uw binnenhuisarchitect te kanaliseren. Populaire keuzes zijn onder meer populaire interieurontwerp-apps voor Android en IOS.

Houzz

Met een beoordeling van meer dan 4,5 sterren en ongeveer 350.000 downloads is Houzz populair bij Android-gebruikers die op zoek zijn naar ideeën en inspiratie. Het scoort hoog bij Apple met 4,8 sterren en meer dan 14.000 recensies. De app is ook een manier om thuisprofessionals te vinden, van algemene aannemers tot ontwerpers tot reparatiespecialisten.

Houzz interieurontwerp-app
Houzz interieurontwerp-app

Schetsfunctie

Houzz heeft meer dan 14 miljoen foto's met hoge resolutie, gecategoriseerd op stijl, locatie of kamertype. Met deze schetsfunctie kunt u rechtstreeks op de afbeeldingen tekenen en annoteren. Bewaar uw ideeën in uw ideeënboek en deel ze.

Visuele wedstrijd

Gebruik Visual Match om producten en materialen rechtstreeks vanaf foto's op Houzz te ontdekken en te kopen. Vind geverifieerde productrecensies en uitverkoopartikelen. Selecteer de functie Bekijken in mijn kamer en gebruik de camera om te zien hoe producten er bij jou thuis uitzien.

Waar downloaden

De Houzz-app is gratis verkrijgbaar bij Google Play en App Store. De recensies waren overwegend positief, hoewel sommige mensen moeite hadden om specifieke producten te vinden. Anderen werden afgeschrikt door onbeantwoorde vragen van ontwerpers en sommigen ondervonden technische problemen.

Ontwerphuis

Design Home is aangewezen als Editor's Choice op Google Play en heeft bijna een half miljoen downloads. Het heeft ook ongeveer 4,6 sterren op iTunes.

Interactieve spelstijl

Design Home maakt van decoreren een interactief spel. Speel door driedimensionale kamers in verschillende stijlen en locaties in te richten met echte meubels en accessoires met behulp van hoogwaardige merkproducten. Speel tegen andere gebruikers met dagelijkse ontwerpuitdagingen waarbij de gaminggemeenschap stemt over hun favoriete kamerontwerpen. Als jouw ontwerp wint, ontvang jij de prijs.

Producten kopen

Koop de producten waarmee je ontwerpt door erop te klikken. Deze app is echter beperkt tot een beperkt aantal hoogwaardige meubels en accessoires en biedt weinig anders op het gebied van extra ontwerpfuncties.

Waar verkrijgbaar

Design Home is gratis verkrijgbaar bij Google Play en App Store. Veel recensenten vonden het spel leuk en creatief, maar sommigen werden de advertenties beu. Anderen kwamen technische problemen tegen, waardoor ze punten of beloningen verloren.

Huisontwerp 3D

Als je op zoek bent naar een app met serieuze ontwerpfuncties, probeer dan Home Design 3D. Gebruikers vergelijken het met Google Sketch Up, waardoor je muren met ramen en deuren op tweedimensionale platforms kunt bouwen en vervolgens kunt converteren naar driedimensionale scènes waarin je muren kunt schilderen of gestructureerde oppervlakken zoals baksteen of natuursteen kunt aanbrengen.

Hoe te gebruiken

Met Home Design 3D kunt u uw huis van binnen en van buiten inrichten en decoreren. Objecten kunnen worden bewerkt op basis van hun grootte, kleur, positie en hoogte op muren. Kies uit duizenden meubels en accessoires. Bekijk uw gerenderde ontwerpen onder verschillende lichtinstellingen. Het programma biedt ook import- en exportfuncties en de mogelijkheid om uw ontwerpen te delen via e-mail en bestandshostingservices.

Download de app

Je kunt Home Design 3D gratis vinden in Google Play en App Store. Hoewel de meeste recensenten indruk maakten op de geavanceerde ontwerpfuncties, raakten velen gefrustreerd door het gebrek aan ontwerpmogelijkheden op meerdere niveaus.

Extra ontwerp-apps om uit te checken

Nog een paar interieurontwerp-apps die het downloaden waard zijn:

  • BENJAMIN MOORE COLOR PORTFOLIO® MOBILE APP- Deze app, een favoriet van ontwerpers genoemd op BobVila.com, stelt u in staat een foto te maken van vrijwel elk object en de database te doorzoeken van alle verfkleuren van Benjamin Moore om de beste match te vinden. Gratis bij Google Play en App Store.
  • iArtView - Probeer verschillende kunstwerken voor uw huis uit door ze ter plekke te bekijken zonder dat u ze vooraf hoeft te meten. Verkrijgbaar via abonnement in de App Store.
  • magicplan - Hiermee kunt u plattegronden maken door foto's van de kamer te maken met de camera van uw telefoon. Je hoeft niet te tekenen of te meten, maar je hebt een abonnement nodig ($10 per maand) om toegang te krijgen tot de plannen als documenten, of om ze afzonderlijk te kopen voor ongeveer $3. Gratis in de App Store en Google Play.

    magicplan ontwerp-app
    magicplan ontwerp-app
  • Chairish- Als uw favoriete decoratiestijl Midcentury Modern is, is dit de app voor u. Blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen voor vintage items of dat unieke verzamelobject waar je naar op zoek was. Gratis in de App Store.
  • BrightNest - BrightNest kan u helpen met tips en ideeën over slimme schoonmaak-/organisatieoplossingen en inspirerende ideeën voor creatief decoreren. Gratis bij Google Play.

Kijk regelmatig terug

Zoek naar nieuwe interieurapps onder lifestyle in de appstores of zoek gewoon op trefwoorden. Alles wat het leven een beetje makkelijker en het huis een beetje mooier maakt, is misschien wel een tikje waard.

Aanbevolen: