Hoe u uw geluk kunt veranderen met Feng Shui

Inhoudsopgave:

Hoe u uw geluk kunt veranderen met Feng Shui
Hoe u uw geluk kunt veranderen met Feng Shui
Anonim
rode envelop en gelukssteen
rode envelop en gelukssteen

Feng shui gaat helemaal over plaatsingen die de stroom van chi-energie verbeteren die van invloed is op de verschillende sectoren van geluk. Er zijn veel feng shui-remedies om je geluk te veranderen, pech om te keren en veelbelovende chi in je leven te brengen.

Verander je geluk door stagnerende Chi-energie te deblokkeren

De gemakkelijkste manier om je geluk te veranderen is door stagnerende chi-energie te deblokkeren. Als je pech ervaart op een specifiek gebied in het leven, kijk dan naar de sector die het beheerst om te zien of de chi-energie stagneert. Als je bijvoorbeeld pech hebt gehad op financieel gebied, beoordeel dan de zuidoostelijke sector om er zeker van te zijn dat er geen rommel is die de stroom van chi-energie blokkeert. Het opruimen van rommel heeft een onmiddellijk effect dat je kunt voelen op het moment dat obstakels niet langer de stroom van veelbelovende chi-energie blokkeren. Je kunt aan een specifieke sector werken om het geluk te veranderen, maar voor een verandering in het algemene geluk kun je je hele huis opruimen. Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken.

Opruimen en schoon huis

De meest voorkomende oorzaak van stagnerende energie is rommel. Dit kan eenvoudig worden verholpen met onmiddellijk resultaat. Volg een checklist voor opruimen en je zult versteld staan hoe snel je geluk verandert met deze eenvoudige feng shui-remedies zodra de stagnerende chi vrijelijk begint te stromen.

Creëer een heldere hal

In haar boek, Lillian Too's Easy-to-use Feng Shui: 168 Ways to Success, bespreekt de feng shui-goeroe het belang van een 'heldere hal' voor een huis. Dit is de entreeruimte binnen en buiten uw huis. Als u pech heeft in uw leven, richt uw aandacht dan op de hoofdingang van uw huis. Mogelijk laat u gunstige chi-energie uw huis niet binnen. De chi-energie kan stagneren en niet uw huis binnenstromen. Het doel van het uitnodigen van gunstige chi-energie bij u thuis is om de chi te activeren in de verschillende sectoren die uw leven beïnvloeden. Als je geen vrij stromende chi-energie hebt die door en door je huis beweegt, zal je geluk stagneren of niet meer bestaan.

Voorportaal van huis
Voorportaal van huis

Als je je geluk wilt veranderen, verander dan de manier waarop chi-energie je huis binnenkomt door een heldere hal te creëren. Een lichte hal geeft chi-energie de ruimte om zich buiten uw voordeur te verzamelen en zorgt voor een nooit eindigend reservoir van chi-energie die vrijelijk uw huis binnen kan bewegen. Enkele dingen die u kunt doen:

  • De voordeur moet uitkomen in een groene open ruimte, zoals een tuin met laagblijvende planten en zonder bomen.
  • De ingang van de voordeur moet groot zijn, zodat meer gunstige chi je huis binnen kan komen.

Gebruik de 27 Object Cure

Deze remedie staat ook bekend als de magie van 27 objecten. Het klinkt misschien te simpel, maar deze eeuwenoude feng shui-techniek zorgt ervoor dat chi-energie weer in beweging en stromen komt. Zoals gezegd kan stagnerende chi de boosdoener zijn die ongeluk veroorzaakt. Dit kan algemeen geluk zijn, maar het kan ook een specifiek gebied in het leven zijn. Wanneer je stagnerende chi-energie deblokkeert, kan je geluk onmiddellijk veranderen.

Met deze techniek verplaats je eenvoudig 27 objecten in de sector waarin je het geluk wilt veranderen. Dit kan zo simpel zijn als het verplaatsen van meubels een centimeter. Je kunt verschillende voorwerpen op planken, boeken of voorwerpen op een bureau verplaatsen. Het maakt niet uit of u een object een fractie van een centimeter verplaatst of de locatie wijzigt. Het is voldoende om 27 objecten van hun oorspronkelijke plek te verplaatsen. De resultaten zijn onmiddellijk en vaak diepgaand. Je kunt deze techniek opnemen in je wekelijkse schoonmaakroutine om de gunstige chi-energie te laten stromen. Indien gewenst kunt u in elke sector van uw huis 27 objecten verplaatsen. Wanneer je je geluk wilt veranderen, verplaats je gewoon 27 objecten.

Gebruik kleur rood om je geluk met geld te veranderen

De kleur rood is een zeer veelbelovende feng shui-kleur. Beschouwd als de kleur van het koninklijk huis, brengt de kleur rood zegeningen, overvloed en geluk voor degenen die het dragen en ermee versieren. Je kunt op een heel persoonlijk niveau profiteren van dit gewaardeerde feng shui-symbool van geluk en prestige.

rood enveloppakket
rood enveloppakket
  • Als je je persoonlijke geluk en rijkdom wilt veranderen, draag dan rode kleding en accessoires, zelfs rode lippenstift.
  • Rode enveloppen zijn altijd veelbelovend. De traditie dicteert het gebruik van rode enveloppen voor het geven van geldgeschenken, het betalen van rekeningen en het eenvoudigweg meenemen van een handtas of portemonnee met een munt erin voor welvaartsgeluk. Het schenken van rode enveloppen kan het geluk van de gever en de ontvanger veranderen.
  • Een voordeur rood schilderen is veelbelovend voor huizen op het zuiden en nodigt uit tot overvloed en geluk binnen. De kleur rood ontsteekt de vuurenergie en activeert het geluk van deze sector van erkenning en roem. Als je een beetje geluk nodig hebt om de erkenning en/of bekendheid te krijgen die je wenst, ga dan voor rood.

Remedie gifpijlen

Een van de meest schadelijke oorzaken van pech is de gifpijl, ook wel bekend als sha chi. Deze zijn te vinden aan de buitenkant en het interieur van huizen en kantoren.

  • Een gifpijl kan zoiets simpels zijn als een elektriciteitspaal of de daklijn van het huis van een buurman. Deze creëren scherpe energiehoeken die rechtstreeks op uw huis worden gericht.
  • Gifpijlen voor het interieur variëren van kolommen tot meubelranden en kasthoeken.

Alle gifpijlen hebben remedies, zoals een bermlandschap om een doodlopende weg te blokkeren die een gifpijl wordt of een eenvoudige potplant die voor een zuil wordt geplaatst. Ga na of jouw pech het gevolg is van een of meer gifpijlen en zorg voor een snelle verandering van geluk.

Verander geluk tijdens onderhandelingen en vergaderingen

Een van de best bewaarde geheimen van feng shui is hoe je controle kunt krijgen over een onderhandeling of andere belangrijke vergadering. Elke keer dat u zich in een situatie bevindt waarin u geluk nodig heeft om te winnen, zorg er dan voor dat u plaatsneemt in de noordelijke sector van de kamer. Dit wordt beschouwd als een positie van macht en geluk, aangezien u in de gunstige richting naar het zuiden kijkt. Als u bijvoorbeeld aan een vergadertafel zit tijdens een onderhandeling of zakelijke bijeenkomst, ga dan in de noordelijke sector zitten om controle over de processen te krijgen en ervoor te zorgen dat u in de gelukkige, gunstige positie terechtkomt.

Gebruik persoonlijk Kua-nummer

Een van de beste manieren om een reeks tegenslagen te keren, is door je persoonlijke Kua-nummer te gebruiken.

  • Gebruik de kua-berekeningsformule om uw persoonlijke nummer te vinden.
  • Kijk naar een van de vier veelbelovende richtingen voor je kua-nummer wanneer je werkt, slaapt, studeert, eet en rust, om ervoor te zorgen dat je profiteert van chi-geluk-energieën. Als u bijvoorbeeld gezondheidsgeluk nodig heeft, kunt u de aanwijzingen van Ten Yi (hemelse dokter) onder ogen zien tijdens het eten, slapen en rusten. Door deze activiteiten uit te voeren terwijl u deze kant op kijkt, kunt u profiteren van de voordelen van gezondheidsgeluk-energie.
  • Je kunt een van je vier veelbelovende richtingen onder ogen zien wanneer je een vergadering of onderhandeling bijwoont. Dit werkt in sommige gevallen net zo goed, zo niet beter, dan de noordelijke positie, omdat je uitlijnt met de richting die voor jou persoonlijk het voordeligst is (geluk).

Lucky Bamboo toevoegen

Je kunt een geluksbamboeplant toevoegen in de oostelijke, zuidoostelijke of zuidelijke sector voor geluk op elk gebied van het leven dat deze sectoren beheersen. Oost controleert de gezondheid, zuidoost controleert rijkdom en zuid controleert roem en erkenning.

Geluksbamboeplant
Geluksbamboeplant

Als je carrièregeluk nodig hebt, zet dan een geluksbamboeplant op je bureau. Plaats de plant in een van deze drie richtingen om carrière- en welvaartsgeluk te garanderen. Geef bovendien een geluksbamboe als housewarming, nieuwe baan of promotie en bij elke speciale gelegenheid om geluk voor de gelegenheid over te brengen.

Verbeter kompasgeluksectoren

In feng shui bestuurt elk van de acht kompaspunten specifieke gebieden van het leven. Deze sectoren worden positief of negatief beïnvloed en hebben een impact op de chi-energieën die daar verblijven. Gebruik de volgende lijst van elke sector om te bepalen of u moet activeren met het juiste element en/of symbolen.

Feng Shui-elementen
Feng Shui-elementen

Carrièregeluk

De noordelijke sector bepa alt het carrièregeluk. Als je een impasse of achteruitgang in je carrière ervaart, is dit een gebied dat je kunt versterken om gunstige chi-energie uit te nodigen. Je kunt zaken als bureauplaatsing, het activeren van het waterelement in de noordelijke sector en carrièregeluksymbolen gebruiken voor veelbelovend carrièregeluk.

Onderwijsgeluk

De noordoostelijke sector bepa alt het onderwijsgeluk. Als uw cijfers achteruitgaan of als u een examen moet halen, maar u bang bent dat u niet zult slagen, kunt u deze sector activeren om veelbelovende chi te bieden voor deze en andere scholastische of hogere onderwijsinspanningen. Door het aarde-element in deze sector te activeren met een pagode of kristallen bol met zeven of negen niveaus, kun je onderwijsgeluk activeren en aantrekken. Bovendien kun je ook profiteren van onderwijsgeluk door je persoonlijke studierichting (fu wei) te volgen (op basis van kua-nummer).

Gezondheidsgeluk

De oostelijke sector regeert de gezondheidssector. Er zijn veel manieren om deze geluksenergie te activeren en te verbeteren. Als u aan een ziekte lijdt of als uw gezondheid achteruit gaat, kan het activeren van het element hout in deze sector u gezondheidsgeluk brengen. Gebruik planten, houten meubels en houten voorwerpen om de gezondheidsgelukenergieën te activeren. Gebruik een wu lou naast je bed om gezondheidsgeluk aan te trekken. Voeg een waterpartij toe om het houtelement en het gezondheidsgeluk dat het genereert te voeden en ondersteunen.

Rijkdom Geluk

Als u te kampen heeft met een financiële inzinking of een daling van de welvaart, moet u de zuidoostelijke sector activeren die de welvaart regelt. Je kunt dezelfde suggesties gebruiken voor het activeren van het element hout (beheert de zuidoostelijke sector) en het toevoegen van een waterpartij als de oostelijke sector. Deze acties zullen rijkdomgeluk in je leven brengen. Daarnaast kun je verschillende rijkdomsymbolen en geldkuren gebruiken, zoals een rijkdomschip of geldvaas. Al deze dingen trekken de welvaartsgeluksector aan en activeren deze om jouw welvaartsgeluk te veranderen.

Erkenning en roemgeluk

De zuidelijke sector bepa alt je erkenning en roemgeluk. Als uw geluk voor deze sector onbestaande is of achterblijft, kunt u dit veranderen met een paar eenvoudige toevoegingen aan deze sector. Activeer het vuurelement dat deze sector bestuurt met kaarsen, lichten, een verlichte open haard, planten om het vuur aan te wakkeren en symbolen, zoals een paard of een feniks.

Liefde en relatiegeluk

Als je liefdesrelatie wankel is of als je geen liefdesbelang hebt, maar er wel een verlangt, kun je de liefde en het relatiegeluk activeren om dit te veranderen. De zuidwestelijke sector regeert over liefde en relatiegeluk. en kan worden geactiveerd door het heersende aarde-element, net als de noordoostelijke sector. Je kunt liefdesgeluk aantrekken om een bestaande liefdesrelatie te versterken of er een aantrekken met een paar mandarijneenden in rozenkwarts (symbool van de liefde). Zet de mandarijneenden op een nachtkastje. Om geluk in de liefde te verzekeren, gebruik je het dubbele gelukssymbool in de zuidwestelijke sector van je huis en/of slaapkamer.

Afstammelingengeluk

De westelijke sector regelt het geluk van nakomelingen, dat algemeen bekend staat als het fortuin van kinderen. Als uw kind of kinderen problemen hebben, kunt u ze een geluksboost geven en dit veranderen door de westelijke sector te activeren. Het geluk van de nakomelingen wordt bepaald door het metalen element. Dit kan zoiets eenvoudigs zijn als metalen lijsten met gegroepeerde foto's van uw kinderen, of metalen kunst aan de muur. Misschien geeft u er de voorkeur aan om een metalen sculptuur of een metalen kom/dienblad toe te voegen. Feng shui-symbolen, zoals granaatappel, lachende Boeddha met kinderen of een olifant kunnen ook in de westelijke sector worden gebruikt om geluk voor uw kinderen aan te trekken.

Mentorgeluk

Het noordwesten regeert de mentorsector. Deze sector kan je helpen om in contact te komen met een mentor en/of mentorenergieën. Voeg metaal toe aan deze sector om geluk te activeren bij het vinden van een mentor of gewoon om de energie aan te boren van iemand die je als mentor bewondert. Je kunt metalen schalen/schalen, kunst aan de muur en/of een (holle) metalen windgong met 6 staven gebruiken. Plaats een foto van iemand binnen uw branche die u respecteert/bewondert in deze sector om veelbelovende energie en geluk te genereren waar u begeleiding nodig heeft. Je kunt ook mentorgelukstandbeelden toevoegen, zoals Kwan Kung en Fuk Luk Sau.

Gunstige Chi-energie en veel geluk

Elke keer dat je gunstige chi-energie in je huis kunt aantrekken, kun je een verandering in je fortuin en algehele geluk oogsten. Selecteer de gebieden in je leven die verbeterd moeten worden en activeer elke gelukssector met specifieke remedies.

Aanbevolen: