Wanneer heeft u beveiligings- en beschermingsdiensten nodig?

Inhoudsopgave:

Wanneer heeft u beveiligings- en beschermingsdiensten nodig?
Wanneer heeft u beveiligings- en beschermingsdiensten nodig?
Anonim
beschermende diensten
beschermende diensten

Er zijn verschillende redenen waarom u behoefte zou kunnen hebben aan een extra beveiligingsniveau. Van het zorgen dat uw huis en gezin veilig zijn tot het garanderen van uw eigen persoonlijke veiligheid in specifieke situaties: het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen kan echt een redder in nood zijn en u financiële kopzorgen besparen.

Je woont in een gebied met veel criminaliteit

Als je in een gebied woont waar veel inbraken of inbraken plaatsvinden, is een huisbeveiligingssysteem een goede optie voor jou. Er zijn verschillende soorten huisbeveiligingssystemen, waarvan sommige een 24/7 bewaakte service hebben, en andere die zelf worden bewaakt en u waarschuwen via e-mail of sms-berichten op uw smartphone, tablet of computer.

Beveiligingssystemen schrikken dieven af

Een beveiligingssysteem kan een groot afschrikmiddel zijn voor dieven, en de financiële investering is de moeite waard vergeleken met de mogelijke verliezen die u kunt lijden als gevolg van een overval. Consumenteninformatie Safewise meldt dat de gemiddelde overval bedragen van meer dan $ 2.000 bedraagt, en 60 procent van de ondervraagde inbrekers zei dat ze een huis met een alarmsysteem zouden negeren. Bij ongeveer 7 procent van de woninginbraken is sprake van een vorm van geweldsmisdrijf. Als u zich dus zorgen maakt over woninginbraken, moedigt een beveiligingssysteem met borden en camera's in het zicht criminelen aan om uit de buurt van uw huis te blijven.

Honden bieden huisbescherming

Een andere optie die mensen overwegen, alleen of in combinatie met een beveiligingssysteem, is het nemen van een hond. Volgens een onderzoek onder inbrekers door de Universiteit van North Carolina zijn er twee soorten honden die een duidelijk afschrikmiddel hebben.

  • Honden van grote rassen met een neiging tot bewaking, zoals Duitse herders, rottweilers en dobermanns, kunnen een inbreker afschrikken, vooral als ze zich in uw huis bevinden in plaats van in uw tuin.
  • Inbrekers houden ook niet van kleinere honden die de neiging hebben om te blaffen, omdat dit geluid de aandacht kan vestigen op hun pogingen om in te breken. Honden die het meest blaffen zijn teckels, chihuahua's, beagles en verschillende kleine terriërrassen.
  • Als je besluit een hond te gebruiken ter bescherming, zorg er dan voor dat je er een hebt die goed is getraind en gesocialiseerd. Besef vooral dat de beste honden voor deze taak honden zijn die deel uitmaken van uw gezin en meer zijn dan alleen een beschermingsmiddel. Als u geen tijd heeft voor de goede verzorging van een hond, is dit niet de beste optie voor u.

Uw bedrijf bevindt zich in een gebied met veel criminaliteit

Bedrijven kunnen ook profiteren van een professioneel geïnstalleerd beveiligingssysteem, vooral als ze zich in een gebied bevinden waar de criminaliteit hoog is. Bedrijven die veel contante transacties uitvoeren en bedrijven die zich bezighouden met hoogwaardige goederen zijn vooral goede kandidaten voor een beveiligingssysteem met 24/7 monitoring.

Beveiligingswachten bieden extra bescherming

Hoewel alle bedrijven in gebieden met veel criminaliteit baat kunnen hebben bij een bewaakt beveiligingssysteem, moet u dit in sommige gevallen mogelijk koppelen aan bewakers of andere vormen van bescherming. Bedenk wat het beleid in uw stad of provincie is voor de reactie van de politie op alarmoproepen. Sommige afdelingen reageren niet meteen op oproepen van een alarmdienst, en sommige hebben het beleid om helemaal niet te reageren vanwege te veel valse alarmoproepen. In dit geval is het inhuren van een beveiligingsdienst een extra beschermingsniveau.

Volgens de Houston Chronicle zijn bewakers een goede optie voor particuliere bedrijven die zich zorgen maken over misdaad, maar ook voor openbare en overheidsgebouwen en transportgebouwen die zich niet alleen zorgen maken over criminele activiteiten, maar ook over mogelijke terroristische dreigingen. Geüniformeerde bewakers zijn in deze situaties ook een effectief visueel afschrikmiddel. De diensten van beveiligingspersoneel variëren en kunnen bestaan uit bewakers die constant in de accommodatie verblijven of die de accommodatie met tussenpozen bezoeken of onmiddellijk reageren op meldingen van uw alarmsysteem. Ze kunnen ook gewapend of ongewapend zijn, afhankelijk van uw behoeften, en kunnen een aanvullende gespecialiseerde opleiding hebben genoten.

Je bent een spraakmakende persoon

Als u een 'high profile'-persoon bent, zoals een beroemdheid, politicus of een rijk persoon, kunt u de behoefte voelen aan een persoonlijke lijfwacht. Mensen in deze groep zijn vaak het doelwit van overijverige fans, dieven en individuen die hen fysiek pijn willen doen. In dit scenario is een persoonlijke bodyguardservice een slimme keuze.

Bodyguards identificeren, ontmoedigen en minimaliseren bedreigingen

Een persoonlijke lijfwacht is getraind om situatiebewust te zijn en onmiddellijke bedreigingen te identificeren. Ze kunnen u snel in veiligheid brengen en kunnen, als ze duidelijk aanwezig en herkenbaar zijn, criminelen en stalkers ervan weerhouden u aan te vallen. Een persoonlijke bewaker kan ook over wapens en andere gespecialiseerde training beschikken en zal de nodige actie ondernemen om u te beschermen als u wordt aangevallen.

Persoonlijke bescherming Honden minimaliseren risico's

Het hebben van een persoonlijke beschermingshond die met je meereist, is ook een effectief visueel afschrikmiddel, vooral omdat de honden die het vaakst voor deze dienst worden getraind grote, intimiderende rassen zijn. Deze honden werken het beste voor mensen die het gevoel hebben dat ze persoonlijk gevaar lopen, om dezelfde redenen waarom ze een lijfwacht inhuren en die de voorkeur geven aan een hondengezel, of die een hond gebruiken in combinatie met andere beschermingsdiensten. Het nadeel van een persoonlijke beschermingshond is dat ze aanzienlijke kosten met zich meebrengen en wel duizenden dollars kunnen kosten vanwege hun hoge training- en fokniveau. Het kan ook zijn dat u ze niet overal mee naartoe kunt nemen. Volgens de American with Disabilities Act worden ze niet beschouwd als geleidehonden en hebben ze niet dezelfde toegangsrechten.

U of uw bedrijf draagt contant geld of luxe goederen over

Als uw bedrijf contante stortingen naar een bank moet overbrengen of dure spullen moet verzenden, zoals sieraden, elektronica of zelfs gevoelige materialen zoals farmaceutische producten, dan heeft u mogelijk extra beveiligingssystemen nodig. Fondsenwervende evenementen die geldelijke donaties opleveren, kunnen bijvoorbeeld bescherming nodig hebben bij het overbrengen van hun donaties aan het einde van het evenement naar een bank. In dit geval kunt u op korte termijn een beveiligingsdienst inhuren om tijdens de reis naar de bank bij het personeel te blijven totdat het geld veilig is. Je kunt ze ook inhuren om met goederen te reizen tijdens het transport, of je kunt bewakers in patrouillewagens leveren om de auto of vrachtwagen die de levering doet in de gaten te houden.

Een andere optie in dit scenario zou een gewapende transportdienst kunnen zijn, die het geld of de producten voor je vervoert. Een voorbeeld van een bekende nationale gewapende transportdienst is Brinks, die bedrijven en organisaties beschermt die contant geld en andere risicovolle spullen veilig moeten vervoeren.

Je hebt bedreigingen ontvangen voor je veiligheid of leven

Als iemand uw veiligheid of uw leven heeft bedreigd, of als u een stalker heeft, kan het voor uw gemoedsrust en veiligheid nodig zijn om een persoonlijke lijfwacht in te huren. Als u bijvoorbeeld een straatverbod tegen iemand hebt ingediend, maar hij of zij dit negeert, kan een lijfwacht nuttig zijn. Ook als u getuige bent in een spraakmakende rechtszaak en u zich onveilig voelt, kan een lijfwacht een verstandige keuze zijn. In deze scenario’s is een persoonlijke bodyguardservice die 24/7 bij u aanwezig is een veilige optie. Misschien wilt u ook een beveiligingsdienst inhuren om uw eigendom te patrouilleren en in de gaten te houden voor insluipers.

Sommige huisbeveiligingssystemen bieden ook opties, zoals tweerichtingsvideo op deurbellen, die u wellicht handig vindt. Deze deurbellen zijn voorzien van een camera waarmee je de persoon die voor je deur staat kunt zien en ook als je niet thuis bent, kun je met een smartphone of tablet je deurbel in de gaten houden. Ook 's nachts zie je de video duidelijk en voer je op afstand een gesprek met de bezoeker zonder ooit je deur te hoeven openen. Vivant Smart Home is een type systeem dat deze optie biedt.

De beste service voor u kiezen

Uw redenen om een service nodig te hebben, zijn rechtstreeks van invloed op de keuze van de bescherming en beveiliging die u kiest. Budget is ook een sterke overweging. Diensten kunnen beginnen vanaf €25,- per uur of kunnen oplopen tot €1.500,- per dag of meer, afhankelijk van de diensten en training. Als u hulp nodig heeft bij het nemen van deze belangrijke beslissing, vraag dan advies aan uw lokale politieafdeling, evenals aan de Association for Threat Assessment Professionals, die een overzicht biedt van personen met expertise over hoe u mensen die risico lopen veilig kunt houden.

Aanbevolen: